View Full Version : Моля, за съвет.
SMALLVILLE
11-20-2011, 19:45
Харесвам едно момиче, което си има сериозен приятел от 2 години, но ми е споделяла, че през тези две години са късали много пъти и са се събирали отново, което ми говори, че са сериозни малко или много един към друг. Проблемът ми е, че като съм до нея целия настръхвам и я искам за нещо повече от приятел. Гадното в случая е, че някой път като сме сами аз и показвам, че имам някакви симпатии към нея, и тя ми отвръща, което ми говори, че не е безразлична към мен, а друг път се държи все едно нищо не е станало. Имам чувството, че не знае какво иска. Пък и да ви кажа честно, не искам да скъсат заради мен с нейния приятел и ми е много тъпо. От една страна я харесвам страшно много, но от друга не искам да съм причина да се раздели с приятеля си заради мен и се чудя какво да правя. Та какво, ще ме посъветвате? Да се боря ли за нея, или да я оставя.
shadowcrew
11-20-2011, 19:48
Често когато двама човека са дълго време заедно и намерят нещо ново - под това разбирай,че тя е намерила теб вижда разликата и иска да опита. В 99% от случайте се събират отново.
weezyfuckinbaby
11-20-2011, 19:49
Ако ги разделиш ще излезеш путка. От 2 години са заедно мислиш ли, че ще го остави само защото ти изтръпваш ли там какво правиш докато си около нея ?! Не си заслужава пич :)
ForzaFelipe
11-20-2011, 19:55
Имах подобен случай...какво да ти кажа,или се отказваш или и признаваш.Шанса нещата да се подредят в твоя полза са много малки,но пък не е невъзможно.
sasha_90
11-20-2011, 19:58
Това момиче не си заслужава.И сега ще попиташ защо...Ето отговора:едно нормално момиче,не би си играло с две момчета едновременно.Мисълта ми е,че си има приятел,а в същото време отвръща по някакъв начин на начините й да я сваляш,така да го нарека.Е,кажи ми тогава,защо ти е такова момиче?Добре,да приемем,че се раздели с приятеля си и се съберете.Ами ако един ден попаднеш в положението на сегашния й приятел?Дали ще ти бъде приятно твоето момиче да отговаря на свалките на друг.Не мисля!Колкото и да я харесваш,мисля,че не бива да позволяваш да се стига твърде далеч в отношенията ви,именно ,заради по-горните описани неща.
Там където има двама,не бива да има и трети.След като са толкова дълго време са заедно,не разваляй връзката им.Или намери друго момиче,или чакай нещата да се променят (в което,според мен няма смисъл).Нищо хубаво,няма да илезе от това.
SMALLVILLE
11-20-2011, 20:05
Мисля, че сте прави, макар, че честно казано и аз бях стигнал до същото решение да я оставя преди да пусна темата. Просто ми се искаше да чуя (прочета) други гледни точки. Все пак, ако наистина харесваш/обичаш някого би направил всичко, за да е щастлив дори и това да означава, че няма да е с теб както в случая. Благодаря на всички, които си дадоха мнението. Мисля, че това е най-доброто решение.
shadowcrew
11-20-2011, 20:07
Не се отчайвай заради едно момиче дори да е специално за теб. В живота не е само секс и любов.Има и други важни неща,но си прав,че често хората не осъзнават колко един човек ги е оценил,но грешката си е тяхна и те губят.
SMALLVILLE
11-20-2011, 20:10
Не съм отчаян, но не крия, че ми е кофти, което е нормално.
anonymous708973
11-21-2011, 06:16
Гадното в случая е, че някой път като сме сами аз и показвам, че имам някакви симпатии към нея, и тя ми отвръща, което ми говори, че не е безразлична към мен, а друг път се държи все едно нищо не е станало. Имам чувството, че не знае какво иска.
Притисни я достатъчно натясно, за да изплюе камъчето. Бъди сериозен. Устройва ли те да сте само приятели, а тя да е с нейния? Ако не, кажи й го. Ако да, не виждам защо да пиша повече в темата.
Късането и събирането толкова пъти не говори, че са сериозни, а че са си удобни един на друг. Ако някой от тях си беше намерил нова тръпка през времето, когато са били скъсали, нямаше да са заедно.
VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 06:24
Момичето ви врътка както само тя си знае.
Не си заслужава да си тровиш живота с такава...
LeprikonA
11-21-2011, 06:27
зависи наистина какви са отношенията между тях.
Fiction7577
11-24-2011, 19:30
Погледни въпроса от всички гледни точки. През твоята призма, тя не си заслужава, защото ви врътка и двамата.
През нейната гледна точка, обича единият си приятел, въпреки всичко са се събирали толкова пъти, но в момента усеща нова тръпка и сега не е сигурна какво да прави. Предпазлива е в отношенията ви, понеже е на кръстопът, чуди се дали да пробва новото или да бъде при този, когото обича?
Ако гледаш реално, може сегашната тръпка да я изкушава, но пък и да мисли какво ще стане, ако с теб не се получи? Да не от два стола накрая да падне на земята.
Що се отнася до другото момче, той е най-прецакания в тая история.
Неговата позиция няма смисъл от коментар, ясна е от-до.
Ако трябва да дам съвет - помисли си хубаво. Това е, което мога да ти кажа.
mimzchet0
11-24-2011, 22:07
Погледни въпроса от всички гледни точки. През твоята призма, тя не си заслужава, защото ви врътка и двамата.
През нейната гледна точка, обича единият си приятел, въпреки всичко са се събирали толкова пъти, но в момента усеща нова тръпка и сега не е сигурна какво да прави. Предпазлива е в отношенията ви, понеже е на кръстопът, чуди се дали да пробва новото или да бъде при този, когото обича?
Ако гледаш реално, може сегашната тръпка да я изкушава, но пък и да мисли какво ще стане, ако с теб не се получи? Да не от два стола накрая да падне на земята.
Що се отнася до другото момче, той е най-прецакания в тая история.
Неговата позиция няма смисъл от коментар, ясна е от-до.
Ако трябва да дам съвет - помисли си хубаво. Това е, което мога да ти кажа.
+1
Понеже по твоите думи разбирам, че може би я обичаш (в което дори и ти не си сигурен), ще ти кажа, че се самозалъгваш. В момента ти си афектиран от това, което момичето прави за теб. Виждаш във всяка една нейна постъпка с погледа на влюбен човек, но го тълкуваш като знак на някакво по-специално внимание. Това е самозаблуда. Объркан си и докато тя все още е с гаджето си, по-добре не прави глупости. Чак след като се разделят (евентуално), чак тогава можеш да се намесиш. Не бъди външен фактор, който ще навреди на иначе лабилната им връзка. Не опирай ти пешкира.