PDA

View Full Version : Изгубен в собственото си съзнание

Roni10
11-20-2011, 21:24
От известно време определено не съм добре.Понякога си мисля че има нещо сбъркано в мен...Ще се опитам да бъда максимално кратък,доколкото е възможно.
На 18 съм и водя доста "интересен живот от известно време.Бях ужасно влюбен в едно момиче,но разбрах че просто не си струват ужасните мъки.Реших да си променя тотално живота и успях,но от няколко дни осъзнавам че не правя нищо ново,просто малко по различно.Откъснах се от мъките,започнах да живея по активно и имах успех,ако това може да се нарече така.Лятото ми мина общо взето в работа и купони.Определено забравих момичето което ме нарани много,но май начина беше адски глупав.Напиване,момичета,ц лувки,секс,а на някой и имената не им запомних.Имах междувременно и една кратка връзка,която меко казано ми излиза през носа,тъй като беше с момиче с което се виждаме всеки ден...а не бях разбирал каква овца е...В един момент си помислих че точно съм успял да си укротя живота(тъй като точно тръгнах по наклонената),но вместо любов,набързо получих невротична бивша...която се опитва да ми съсипе живота само...След това се върнах към купоните,пиенето и други екстри...От момченцето което не му се чуваше гласчето,всяка вечер бях някъде,а през ден се прибирах насинен или в кръв...определено прекалих доста,но да оставим премеждията ми...В момента просто не знам кой съм и какво искам...сега се чувствам като тъпак,искам да ми се подреди живота,искам някой който да е до мен...почувствах се като "царя на купона",а сега осъзнах че съм отново...сам,самичък със себе си...купоните вече с ами безразлични,поне тези на който ходих,едно и също,глупости...вече не знам как мога да си подредя живота,всичко ми е безразлично,не виждам смисъл в нищо...след всички глупости сега стоя и се чудя и за капак,какво ще правя в бъдеще,все пак ще кандидатствам тази година,а аз просто не знам къде се намирам...иска ми се да се натряскам или да се напуша...да забравя пак всичко,но съм си забранил всички глупости...в момента се чувствам,сам,загубен и безчувствен :( след всичката болка която изтърпях с момичета на който хич не им пукаше за мен,изгубих сърцето си и се превърнах точно в това което мразех...сега не знам кой съм,не знам къде е моя път...искам да намеря момиче което да ми стопли сърцето,но вече се чувствам че няма да се получи тва скоро....

Azoria
11-20-2011, 21:45
Намери си някакво хоби. :)
Дай си малко време ,всичко ще се оправи. Кой не е изпадал в в такова настроение през пубертета? ;)

Roni10
11-20-2011, 21:51
Ами в момента рисувам,открих някакъв мини талант в себе си :lol: ,бягам на стадиона всеки ден,постоянно правя нещо на колата(то май аз повече я развалям де ама...) и пак ми остава време да мисля че съм сам,може би защото правя всичко това сам...постоянно се подсещам за лятото когато се забавлявах,дори и да съжалявам за доста работи,но не бях сам..а сега...с приятелите ми не се разбирам вече,смисъл не ми е интересно да правя едно и също с тях...чак ми е чудно как може да "купонясват" и да правят едно и също...и да им е интересно...просто в момента знам точно какво ми липсва,ама нещо ме съмнява да го намеря скоро...

GLaDOS
11-20-2011, 21:54
Всеки иска това ,което и ти ,но уви живота е скапан .
Намери си приятелче да си споделяш ... помага . В тежките моменти само те 2мата ме крепят .

Roni10
11-20-2011, 22:03
Всъщност аз имам много добра приятелка.Определено който смята че не може да съществува приятелство между момче и момиче греши.Тя винаги е успявала да ме развесели в труден момент или да ме свали на земята в момент в който съм из облаците.Винаги ми е забавно с нея,мога да и казвам всичко,тя ми споделя всичко и общо взето можем да си помогнем,щото тя ми казва как може да мисли дадено момиче,а аз дадено момче.Ето днес такова миене на колата направихме че утре 100% ще съм болен,както и тя,все пак днес беше 3-4 градуса,жега... :lol: ... и ще трябва да закарам колата на автомивка че аз вообще не знам дали успяхме да я намокрим.Но пак аз не търся подкрепа просто,иска ми се да има коя да прегърна и да усетя как тя копнее за мен...

fibichkaa
11-21-2011, 00:08
Прочетох историята ти , която до голяма степен прилича на моята , но не съвсем . Като момиче бих те посъветвала да си купиш куче . ДА ! Не се бъзикам , в момента може да ти звучи тъпо но това е адски добър избор ! Просто кучето ще те обича винаги и няма да те предаде . А и като го разхождаш може да се запознаеш с момиче , което може да е твоята принцеса в каляска (както се казва) . Успех :)

SisiStrange
11-21-2011, 03:54
Според мен ти трябва да се постегнеш малко. На всеки са му разбивали сърцето, всеки се е чувствал ужасно самотен и е имал нужда от любов без да я получава, но далеч не всички се опитват да изпият и из*бат мъката. Това, което въобще си започнал е било голяма грешка. Хубаво е, че си го осъзнал. Сега, преди да си намериш свястно момиче, самият ти трябва да попромениш нещата. Трябва да изглеждаш и да бъдеш свястно момче. Като за начало се откъсни от тези ти приятели, които те дърпат надолу. Влияят ти зле. Добре е, че рисуваш. Вземи се опитай да го развиеш качествено. Вместо по дискотеки и боксове, си изхарчи парите за някой курс по рисуване. Там хем ще вършиш нещо, което ти харесва, хем ще ти е полезно, хем ще се запознаеш с много нови хора, от които 100% ще има свестни. Ей така, отдай се на нещо с цяло сърце и душа без да мислиш за това кога ще се появи момиче за тебе. То насила не става. Любовта идва, когато най-малко я очакваш.

Seattle
11-21-2011, 04:39
Добра приятелка явно си имаш, познати пак имаш. Не е както да няма с кого да смениш 2 лафа.

Цялата работа е че ти липсва приятелка (гадже). Спокойно, не си единствен.

ПС. Било ви е забавно с миенето на колата :D

error92
11-21-2011, 05:04
Прочетох историята ти , която до голяма степен прилича на моята , но не съвсем . Като момиче бих те посъветвала да си купиш куче . ДА ! Не се бъзикам , в момента може да ти звучи тъпо но това е адски добър избор ! Просто кучето ще те обича винаги и няма да те предаде . А и като го разхождаш може да се запознаеш с момиче , което може да е твоята принцеса в каляска (както се казва) . Успех :)

Ти случайно да си онова момиче вчера, дето говореше с кучето и си вярваше, че и то й говори :shock: