Влез

View Full Version : Подарък

Dessy2114
11-21-2011, 11:10
Здравейте, моля да си спестите коментари като "има хиляда теми по въпроса"... Наистина имам нужда от помощ. трябва да избера подарък за приятеля ми за Коледа и един за Нова година, но се изчерпах... Познаваме се от 4 години и за това време съм му подарявала всичко, което супер развинтеното ми въображение е успяло да роди... но сега блокирах. Той е на 25 и има всичко, което иска да има, всичко, от което има нужда. Не мога да му подаря плюшки, чаши, чинии и тн... Мрази да се гъбаркам със снимките му, забавен тип е, не е от сериозните, не обича да чете книги, а и няма време за тях. Няма какво да му се подари във връзка с професията му, не спортува, но гледа волейбол, баскетбол, тенис, футбол, Ф1. Не мога да му се подаря, защото е мн сложен въпроса с оставането ни насаме. не носи гривни или др аксесоари, не върви да му подаря ключодържател, защото си има един и си го харесва... това се сещам засега като инфо.. Моля ви се помогнете ми!!

Кирилицата е задължителна дори и в заглавията!

Title fix'd by Sh@d0w

fenkaaa
11-21-2011, 11:12
Ами подари му.. нещо екстремно :? Например скок с бънджи... делтапланер ?! Нещо такова,за друго не се сещам в момента.. Имаше едни такива предложения в един сайт,ако си заинтересована,може да го потърся :)

Dessy2114
11-21-2011, 11:29
да :) мерси

Dessy2114
11-21-2011, 13:09
макар че това с бънджито не става... изобщо да не го водя никъде. Материален подарък ми трябва, нещо, което да му занеса...

anonymous708973
11-21-2011, 16:10
Оставането насаме винаги може да се уреди с една нощ в хотел, за която да спестиш парички.

Но да, ваучер за екстремно преживяване (бънджи, АТВ, скок с парашут) е добра идея.

kuklichka_bg
11-21-2011, 21:38
http://www.podaraci.bg/

Hilary_
11-21-2011, 22:11
Заведи го на някой мач по волейбол/баскетбол ..

amalita
11-22-2011, 05:41
Тя е написала че човека не се интересува от спорт.

mimzchet0
11-22-2011, 06:37
Не ми се вярва да не ти идва толкова на ум,понеже гледам имаш мнение за всяко нещо,което кажат..седни и помисли :x

Dessy2114
11-22-2011, 06:44
Не ми се вярва да не ти идва толкова на ум,понеже гледам имаш мнение за всяко нещо,което кажат..седни и помисли :x
Драга, 4 години съм мислила и съм подарявала всяко нещо, което ми хрумне. Вече казах, че съм се изчерпала. А съм му правила какво ли не... като например да препиша всеки един от близо 2000те му смс-а в тетрадка, които окрасявам със стикерчета и рисунки. Трябва ми някаква смахната идейка. Ако беше лесно нямаше да питам никого, а щях сама да си измисля нещо

Blab
11-22-2011, 06:44
1) с какво се занимава //разбрахме с какво не се:Д
2) какво си му подарявала досега

Hilary_
11-22-2011, 06:49
Тя е написала че човека не се интересува от спорт.
Не съм обърнала внимание .. моя грешка 8-)

Dessy2114
11-22-2011, 07:01
Интересува се, но не спортува. Това да го заведа на мач е ок, ама може да няма скоро нищо интересно във Варна, та ми трябват и резервни идейки :)

mimzchet0
11-22-2011, 08:18
Мм..Пробвай с някоя романтична вечеря(предполагам,че си го правила де ...) преди години един приятел,подари една много хубава вечеря на приятелката си за Св.Валентин,предполагам,че и това може да ти послужи за РД-то... та той беше направил от рози I <3 U в/у масата,около розичките имаше свещички(от тези декоративните) , по 1 чаша червено вино и кутия бонбони примерно,естествено и романтичната музика.....а след това и леглото беше цялото в рози .. а пътя до леглото с по 1 розичка като стълбички...незнам дали ще ти хареса,но Действа! :) Успех .. после очакваме да разкажеш как са протекли нещата,,,