Влез

View Full Version : Моят проблем от 2 месеца...

Websting
11-21-2011, 14:21
Добре. Историята е такава. Преди година влезнах в ново училище. 8 клас ново място, запознанства,преживявания. Опознах класа си. Но както винаги базиците започнаха. Но това не ме интересуваше много. Запознах се с момиче от друга езикова паралелка.Тя ме смяташе за забавен. С нея говорих всеки ден в училище, вечерта по Skype.Имаме много общи интереси. Тя беше един от хората, на които липсвах през лятото.Влюбих се в нея.
Започна 9 клас.Не беше нещо особенно. Исках да видя нея.Започнахме същото, което правехме досега. След месец говорихме както нормално.Беше петък вечер. Иделното време да си говоря с нея.Но тя нямаше настроение.Казваше ми че прекалявам-всеки ден да я търся. И така почаках малко,но не се здържах.Исках да и призная.Опитах се в училище но бях като скован.Може би грешно и го казах на съобщение по Facebook.Отговори ми, че сме просто приятели.За седмици беше сърдита.Сега когато я видя се усмихва и ме порздравява даже един път ми се стори, че ми намигна. Сега си блъскам главата и се чудя какво да направя ](*,) . Моля помогнете 8-[ и не казвайте да я забравя просто немога, защото тя е различна по хиляди причини и не е от онези които ги сменят на месец.

Моля да ме извините, ако има грешки! Благодаря за помоща предварително!

marin4itu
11-21-2011, 14:29
А лятото защо не се виждахте и чувахте?
Може би те приема за просто приятел, няма какво да направиш..

Websting
11-21-2011, 14:45
Бях във вторият си роден град Созопол...

Starless
11-21-2011, 15:10
И аз смятам, че те приема просто за приятел. В написаното до тук не виждам нищо по-специално, което да намеква, че те харесва.

Azoria
11-21-2011, 15:21

Ъъъ :-o Ти на колко места си се раждал ,пич? :lol: :lol:

Websting
11-21-2011, 15:46
Метафора... :D

i4o96
11-21-2011, 16:17
А лятото защо не се виждахте и чувахте?
Може би те приема за просто приятел, няма какво да направиш..
+1

BrokenKnight
11-21-2011, 16:25
откажи се ..

аз например като видя, че няма интерес от нейна страна и се отдръпвам до такава степен, че тя да го забележи и като няма промяна просто се оглеждам за друга и така нататъка

та може да последваш моя пример .. просто съвет :)

valdesbg
11-21-2011, 16:29
Приятелка си и (: И доста явно ти го показва. Не знам как тълкуваш поведението и като нещо друго.

Тъй като гледам, май няма шанс да се измъкнеш от ситуацията :)

П.П. Знам че си момче.

Pothead334
11-21-2011, 16:30

Ъъъ :-o Ти на колко места си се раждал ,пич? :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Казваш, че ти е била сърдита известно време и сега пак ти говори и ти е намигнала. Еми аз предлагам пак да почнете да си говорите с нея, да си пишете по skype, да излезете и виж пак дали проявява някакъв интерес. А относно държанието и т'ва е типично държание за момичетата, да не знаят к'во искат.. :D някои така и не узнават :lol: говоря ти от личен опит :razz:

Salom
11-21-2011, 18:00
Явно аз не съм в крак с модата... или съм разбрала грешно... амаааа.... от кога момичетата се сърдят, че някой ги харесва? :shock:

Rabiosa0
11-21-2011, 18:15
Остави я.

LeprikonA
11-21-2011, 18:23
по-ясно не виждам как може да ти го каже или покаже. просто свикни някак с тая мисъл, има си време за всичко. явно не е тя момичето ти.