View Full Version : Едно момиче ...
здравейте , от 2 дена пиша на едно много красиво момиче по Фейсбук , не съм я виждал на живо а тя живее в съседния квартал . Проблема е там , че не знам вече какво да и пиша .Искам да я впечатля и някак си да я спечеля. Като за начало да и пратя нещо мило по Фейса и аз не знам вече ... Тя е на 17 аз на 19 , не съм някакъв здравеняк , не мога да кажа дали съм красив или не , просто нямам идея как да действам вече а момичето наистина е много важно .
Footbalgirl
11-21-2011, 20:52
за какво сте си говорили през тези 2 дни?
Ами питам я къде учи , на въпроса дали имам шанс да се видя с нея някой ден тя вика ,че имам , само да се оправи , че е болна в момента , като наближи време за лягане ми вика , като я видя онлайн да и пиша , но аз искам нещо уникално да направя за нея да и хареса да я зарадвам било то и някакъв красив текст или послание .
постни и нещо на стената? 8-) .. аз се радвам на такива жестове 8-)
Изчакай да се видите на живо и тогава гледай да я впечатяваш.
Напиши нещо забавно - закачка на стената . И щом няма за какво да си приказвате в мрежата , значи е време да я водиш на кафе . На живо е малко по-лесно и тема на разговор се намира . :)
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 04:55
Мани ги тия фейсове и скайпове дейставай на живо.
Още повече,че живее близо.
Най-впечатлена ще е ако види, че си себе си и държиш на това тя да те приема такъв, какъвто си (ако те харесва), а не да влизаш в някакви роли и да се опитваш отчаяно да я свалиш. Другото което е - пишете колкото ще пишете, после като се оправи - аут...навън ! :D
anonymous708973
11-22-2011, 05:57
Напиши нещо забавно - закачка на стената . И щом няма за какво да си приказвате в мрежата , значи е време да я водиш на кафе . На живо е малко по-лесно и тема на разговор се намира . :)
+1
Внимавай, важно е да излезете и да й покажеш някви намерения, щото иначе ще й станеш приятел... Ако знаеш с колко хора ей-така си пиша вечерно време по фейсбук/скайп :)
А това със закачката... ако сте говорили за стихотворение/песен, постни й ги и пиши нещо готино отдолу - не твърде обвързващо и сваляческо обаче.
Пиши после, за да разкажеш как е минало :)
mimzchet0
11-22-2011, 06:33
Виж сега..не може от няколко дена да си пишете .. и да кажеш,че темите са изчерпани... аз преди да тръгна с моя приятел сме си писали 2-3 месеца ... понеже той не беше от моя град..а беше от Търговище...и вярвай ми .. винаги е имало за какво да си говорим,при положение ,че не се познаваме..винаги има нещо интересно,което искаш да споделиш...зависи до каква степен си готов да споделяш на почти непознат човек:)) ..
А и като излезете навън,да не почнеш да я целуваш веднага.. и да праиш някви намеци както споменаха над мен .. защото ако не е много лесна,вярвай ми .. 1 шамар .. и да я няма :Д