PDA

View Full Version : Моля ви помощ за опит с мензиса моляя вии много

lii4eto8
11-22-2011, 04:08
имьм един въпрос .. от септемри не съм девствена предния месец си ми дйде както трябва, но този трябваше да ми дойде към 17,18 и не ми идва вече 5 дена правили сме си го с презервативи .. имам си всички симптоми които попринцип имам болят ме църдите нервна съм и се опъпчвам .. ама него пак го няма МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ ВАШ ОПИТ СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е .. той (приятеля ми) казва че е заради времето защото оня ден беше 10 градуса после -5 после пак 10 и пак -2,3 ... и другото което е че правийме сеск преди да ми дойде (с презарватив) незнам дали е от влияние ама мсе пак да кажа всичко моля без тъпи коментари от сорта на колко години си или пък бременна си .. все пак съм едно оплашено момиче ..

Sh@d0w
11-22-2011, 04:15
То е ясно, че не си бременна щом се пазите. Факторите, поради които ти закъснява може да са много (рязка промяна на времето, стрес, хормони и прочие), няма как да отгатнем. Случва се понякога да закъснява или да пропуска месеци, при някои момичета. При теб до сега не се е случвало явно, но няма повод за притеснение.

Успокой се.