Влез

View Full Version : няма химия

MorningSunlight
11-22-2011, 14:02
Имам приятел от вече 3 седмици. Наистина го харесвам,харесва ми да сме заедно,добре ми е с него, има страхотен характер,идеален е за мен,но проблемът е че просто.. не усещам тази химия,не съм влюбена в него.. Най-добрата ми приятелка ми каза, че не усеща химията като се целуваме, според нея той ме харесва,но също не е влюбен. Какво мога да направя, за да ''предизвикам'' тази химия или не мога? Какво да направя?

xPafx
11-22-2011, 14:04
наебете се

amalita
11-22-2011, 14:24
Понякога химията идва с времето или иначе казано колкото повече го опознаваш толкова повече ти харесва .

SisiStrange
11-22-2011, 14:25
Е... минали са само три седмици. Малко хора успяват чак да се влюбят за толкова. Дай му още малко време според мен.
Впрочем, ако не го харесваш, защо въобще сте тръгнали?

fenasf
11-22-2011, 14:31
Такива кухи лейки като тебе... :-x като искаш химия му кажи да вземе анаболни стероиди :-o

bbadass
11-22-2011, 14:35
Не се виждайте 2-3 дни (да приемем, че сега се виждате всеки ден) и ще си дадете сметка какво изпитвате... Ако много си липсвате, може би това ще даде старт на нови, по-емоционално наситени отношения между вас :)

Azoria
11-22-2011, 15:27
Най-добрата ми приятелка ми каза, че не усеща химията като се целуваме

:lol: :lol: :lol:

Е щом приятелката ти не усеща химията - край! :lol:
За три седмици е рано да кажеш ,че си влюбена. Може пък да потръгне щом го харесваш. :)

antifashionshit
11-22-2011, 15:35
аз химията много добре я усещам, госпожата ми разказва мощните си истории, как мъжът й сипал керосин в ладата и тя му вдигнала скандал. пък и ме черпи с шоколад <3

харесваш го, ама няма тръпка? наистина(те питам сериозно)?

MorningSunlight
11-22-2011, 15:37
аз химията много добре я усещам, госпожата ми разказва мощните си истории, как мъжът й сипал керосин в ладата и тя му вдигнала скандал. пък и ме черпи с шоколад <3

харесваш го, ама няма тръпка? наистина(те питам сериозно)?
да.

antifashionshit
11-22-2011, 15:41
в смисъл... де да знам, и на мен ми се е случвало да се целувам с момиче, което ми харесва, а тръпка да няма
не ме е ръчкал особено тоя въпрос обаче
теб какво по-точно те притеснява?

VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 15:42
Химията си е химия,или я има,или я няма.
Но да знаеш,че така наречената ''химия''е до време.
После остават разбирателството и доверието.
Другото изчезва,особено,ако си години наред с даден човек.

MorningSunlight
11-22-2011, 15:45
в смисъл... де да знам, и на мен ми се е случвало да се целувам с момиче, което ми харесва, а тръпка да няма
не ме е ръчкал особено тоя въпрос обаче
теб какво по-точно те притеснява?
да не си омръзнем взаимно

LambOfGod
11-22-2011, 15:46
не съм влюбена в него.. Най-добрата ми приятелка ми каза, че не усеща химията като се целуваме, според нея той ме харесва,но също не е влюбен. Какво мога да направя, за да ''предизвикам'' тази химия или не мога? Какво да направя?

Значи искаш да предизвикаш химия/физика/математика, защото най-добрата ти приятелка казва, че ти не усещаш подобно нещо? :lol:
Моля те, спри да пишеш в този форум.

antifashionshit
11-22-2011, 15:48
ако наистина си омръзнете взаимно, просто ще е леко конфузно в един момент, няма да ви пука твърде много
разясни какво имаш предвид под 'харесвам го'

ivcheto0o
11-22-2011, 16:27
Химията си е химия,или я има,или я няма.
Но да знаеш,че така наречената ''химия''е до време.
После остават разбирателството и доверието.
Другото изчезва,особено,ако си години наред с даден човек.

И аз съм на това мнение :)