View Full Version : ЧАТ!
BeeKeeper
11-22-2011, 15:42
Значии с едно момиче си я харесах и и взех скайпа и сме само на здрасти в училището. Чатим си ама не мога да измисля за какво, малко се притеснявам. хахаха Моля ви помощ! Закакво да си говорим!? МОЛЯ БЕЗ НЕК'ВИ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРЧЕТА!
"Какво прави днес?"
"Обичаш ли такава музика?"
"Каква обичаш?"
"Гледала ли си този филм?"
"Ходила ли си едикъде си?"
От такива най-обикновени въпроси може да започне разговора и да потръгне в съвсем друга посока. Ако не се получава развитието на разговора ,значи или не е много сговорлива или не те харесва. (:
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 15:47
Ти я познаваш,не ние.
Ти знаеш за какво да говориш с нея.
poison1337
11-22-2011, 17:20
Имам горе/долу същия проблем..
LeprikonA
11-22-2011, 17:25
"Какво прави днес?"
"Обичаш ли такава музика?"
"Каква обичаш?"
"Гледала ли си този филм?"
"Ходила ли си едикъде си?"
От такива най-обикновени въпроси може да започне разговора и да потръгне в съвсем друга посока. Ако не се получава развитието на разговора ,значи или не е много сговорлива или не те харесва. (:
+ като сте в едно училище стават също и
"кой ти е по <някакъв предмет>"
"познаваш ли <име на познат/приятел> от <съответния му> клас"
и след всичко това ще си останат само приятели... :D
VaMpiRKaTaaa
11-22-2011, 17:30
и след всичко това ще си останат само приятели... :D
:lol:
То ако по скайп не връзваш по една-две теми, как ще успееш наживо? Ами, питай мадамата нещо бе - как си, какво правиш? Ще правя еди какво си, ти какво предлагаш. Жените обичат да им уважават мнението. Печелиш точки от тая работа..
BrainlessROCKBABY
11-22-2011, 18:05
а като поразчупиш леда, да речем след 2-3 дена като я видиш в дскл й се усмихни, а вечерта по скайп й направи комплимент (:
голям плюс 8-)
xinfamous
11-22-2011, 23:05
много спек ситуация,отпусни и се , говори и нормално някви леки работи, ако видиш че поддава и си говори с тебе се пусни по течението. Ако е от типа където цъкат само с 'хаха','да','добре' . . лош късмет! :)
много спек ситуация,отпусни и се , говори и нормално някви леки работи, ако видиш че поддава и си говори с тебе се пусни по течението. Ако е от типа където цъкат само с 'хаха','да','добре' . . лош късмет! :)
Точно с такава се занимавам в момента и ми се изчерпва въображението вече... :( :D
ToBeLoved
11-23-2011, 13:02
Аз лично мразя онлайн общуването... Толкова по-интересно е да разпитваш самия човек на живо какво обича и с какво се занимава. Не да си пишете непрекъснато и после едвам едвам да намерите теми за първа среща. А и онлайн някои неща се забравят, друго си е като се видите. Запомняш почти всяка малка подробност. И аз ако тръгне някой да ме разпитва онлайн, ще цъкам с 'аха', 'да', 'ясно' и връщам въпроса "ти?". Адската скука. Все едно попълваш лексикон.
И да, преминала съм с цялата история с чата... Не ходехме с това момче, но аз го харесвах... Постепенно ми изчезна тръпката, защото всичко си казвахме онлайн... а на живо беше пълното бозене.
Запознах се с едно момче. Винаги го засичах навън случайно. А след време той ми писа във фб и ме покани на среща. Аз естествено умрях от щастие, но ми дойде музата внезапно и му рекох "Хейй, трябваше да ме поканиш лице в лице, бляблябля. (Всъщност беше нещо по-изобретателно от това де :Д)" И повече нищо, не му дадох точен отговор. Засякохме се случайно навън на другия ден и си говорихме с часове двамата.. Беше вълшебно <3. Да, писали сме си, след като тръгнахме, ама само какви са ни плановете за деня.
Тъй, че според мен чатът играе лоша роля в отношенията м/у хората. :) Мое мнение. Заговори го в училище. Да не ти пука. Бъди креативна. ^^
Elizabeth93
11-23-2011, 16:20
Говорете си за филми, спор, училище, хобита и всякакви такива пиши и за каквото се сещаш, дори и с цел да напишеш нещо тъпо, поне ще я разсмееш, а и конфузните ситуации за забавни успех :)