View Full Version : Скапанящина пълна ;х
Как може бе,как може на където и да погледна почти всичко е с надолу главата,какк.. Направоо не мога повече,това е жив ад.Не ми издържат нервичките сериозно.Ще се побъркам.Как може да съм обградена с толкова отвратителни и двулични същества, които не заслужават даже да се обърна да ги погледна.А на мен ми пука,за жалост.
Как може човек,които до вчера ви е говорил толкова сладко,месеци по-късно да ви плюе така мръсно и да извърти така нещата,че вие да сте в калта не той ,как става?
http://facebook.com
np.
?
ми те така - може. Не бъди тъпа, просто игнорни всичко и т'ва е!
np.
+1, старата мода си а най-добра (скайп) :D
djipsito
11-22-2011, 20:44
2 ставаме... и на мен ми пука без да знам що ми пука, ама .... туй то. Опитвам се да ги игнорирам, времето лекува :)
TykaSePisheNick
11-22-2011, 22:36
np.
+1, старата мода си а най-добра (скайп) :D
Не говори глупости! (mIRC)
ForzaFelipe
11-22-2011, 22:58
Еми много лесно,хората много бързо забравят как си им помагал в труден момент,никой не очаква като направиш добро и да получиш добро,ама пък и да им подадеш ръка и след това те да ти забият нож...познато ми е до болка,за това гледам да нямам приятел/и на който да споделям всичко.Най-тежкото си остава за мен.
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 04:00
игнорирам ги..
Правилнo.
Не трябва да ти пука.
хохоо добре дошла в клуба .. :lol:
Опитваш се да ги игнорираш и т'ва е ..
И за какво точно става на въпрос?
за момче, което до вчера се държеше мило,канеше ме насам-натам,подвикваше и нз си кво, а сега пред другите говори някви пълни глупости, които не са така!
за момче, което до вчера се държеше мило,канеше ме насам-натам,подвикваше и нз си кво, а сега пред другите говори някви пълни глупости, които не са така!
Значи ич не си заслужава, нито да излезеш с него, нито да мислиш по въпроса :grin:
то не си заслужава,ама много се дразня.
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 15:18
Тогава спри.
Така те ще се дразнят.
Тогава спри.
Така те ще се дразнят.
Мерси, ще се опитам 8)
Elizabeth93
11-23-2011, 16:27
И аз се питам напоследък и колкото и да се ядосвамтова хората са такива и всеки път си казвам, че няма да се държа добре с такъв тип хора, но не мога, но има и нещо положително в цялата тая работа и то че когато се правиш че не ти пука те злобеят двойно и яко се дразнят, така че майната им на всички не се ядосвай по-добре си пази нервите :)
RoCkSpOt
11-24-2011, 04:07
Ама защо ви пука ? Защо се дразните с вашето дразнете задоволявате удоволствията на някои хора ... какво те интересува,че той говори некви работи,толкова ли се интересуваш от мнението на хората ? Твойте истински приятели ще знаят,че не е така а-у а за другите не би трябвало да ти пука :-o
Споко мила и аз съм в същото положение но моя проблем е че обичам момчето , което до преди месеци ми говореше мило закачаше ме , викаше ми коте и там още куп лъжи ... а в момента само ме дразни и говори зад гърба ми с неговите приятели ... гадно , но се свиква кво да правиш ;хх
Добре дошла във великата игра, наречена "Живот" :)
ADMIRALKA14
11-24-2011, 17:09
Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите. - Оноре дьо Балзак :)
Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите. - Оноре дьо Балзак :)
Доста добре казано !
Споко мила и аз съм в същото положение но моя проблем е че обичам момчето , което до преди месеци ми говореше мило закачаше ме , викаше ми коте и там още куп лъжи ... а в момента само ме дразни и говори зад гърба ми с неговите приятели ... гадно , но се свиква кво да правиш ;хх
и при мен е горе-долу така ;о колкото и да се правех досега, че не ми пука.