Влез

View Full Version : Проблеми с мацката -_-

Pothead334
11-23-2011, 13:44
И така с приятелката ми ходим от 2 месеца без една седмица. Първо ще ви кажа точно в момента какъв е проблема. Вчера тя се беше разсърдила за нещо, не знаех какво, и нали питах я разпитвах я кво и има и така нататъка. Нещо, на което не обърнах особено внимание беше , че тя доста често споменаваше името на една наша обща приятелка, всъщност тя и е много близка приятелка а на мен ми е просто фр от една компания. Не обръщах голямо внимание на това а всъщност май точно това се оказа проблема... тя си мисли, че аз ходя с тази нейна много близка приятелка и и изневерявам :D . Беше ми смешно честно казано, но тя започна да се вкарва в нек'ви филми просто... (за тези, които ще питат не съм и изневерявал :lol: )
Друго, което искам да кажа , че тя е адски ревнива ревнуваше ме за една мацка, която живееше в друг град който се намира на нещо от порядъка на 500км :D постоянно се сърди за нещо винаги аз съм човека, който оправя кашите и никога не се извинява, никога не ми споделя въобще като я питам к'во и има и винаги започва да се мръщи да се сърди и винаги ама ВИНАГИ тя е виновна за всичките проблеми между нас И ВИНАГИ аз съм тъпакът който ги оправя и се извинява и тн... и освен т'ва че ме вкарва в няк'ви тъпи филми напоследък , всеки ден по няколко пъти , просто вече започна да ме изкарва от нерви доказа и ми показа, че ми няма доверие и ме изкара ме некъф гаден :shock: а с нея просто не може да се говори нормално.
Та в момента се чудя дали да не проведа един сериозен разговор с нея , не че не съм се опитвал де , или напрао да и тегля една майна и въобще ако имате съвет ще ми дойде добре :D
Съжалявам ако има някакви правописни грешки ама ме мързи в момента да пиша нормално :D

error92
11-23-2011, 13:47
Не, не...тия сериозни разговори нямат ефект в случая и го знам от личен опит ! :grin: Не й се обяснявай, а й го покажи като се отдръпнеш малко от нея, трябва тя да те гони, не ти нея ! :o :grin:

Pothead334
11-23-2011, 13:53
Абе аз се отдръпнах от нея и сега стана още по-"мътна и кървава" правил съм го и преди т'ва да я игнорна малко да се отдръпна от нея и стана по-зле, защото "според нея" тя не го е казвала, но то си личи по държанието и аз винаги тряя да тичам след нея, да не споря с нея, да се съгласявам с нея.... сещаш се за к'во говоря :D

djipsito
11-23-2011, 13:55
Смятай след година кво ще е...

Остави я и й обесни точната причина, поради която искаш да скъсате.. (ако го искаш, ама по тва което си написал...)

Тя може да почне да ти говори как ще се промени и т.н, ама не вярвам тва да стане, ще се спре за известно време и после пак ще почне със същите простотии...

Реши кво искаш и действай. И най-вече си дръж на думата, квото и да е решението ти, дори тя да ти се моли и да ти реве.

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 13:59
:lol: Братле бях същата лигла на времето,неосъзната и незнаеща какво искa :D .Доста момчета изгубих по тоя начин ,но отдавна се промених де.
Сега хич не ме бърка 8-) да си правят каквото искат,и аз си правя каквото искам.Така ми е екстра.Момето е яко във филма тегли и една майна за известно време,зада се светне малко.
Освен това да те следи постоянно ти ,ако решиш ще и изневериш.На първо място това трябва да и е пределно ясно.

Enchanting
11-23-2011, 14:35
Та в момента се чудя дали да не проведа един сериозен разговор с нея

+
Крайно време е.

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 14:41
Та в момента се чудя дали да не проведа един сериозен разговор с нея

+
Крайно време е.
Разговорите не действат.
Взимай крайни мерки.

Pothead334
11-23-2011, 14:57
^
Е така ще направя май :)
Давам и последен шанс а тя каквото иска да прави с него :evil: #-o

shmatarok
11-23-2011, 16:23
^
Е така ще направя май :)
Давам и последен шанс а тя каквото иска да прави с него :evil: #-o

Мъдро решение. 8-)

Пак като си издържал и два месеца, направо ти се чудя. 8-)

Muaythaifighter
11-23-2011, 17:25
Сложи и параболан в храната