Влез

View Full Version : Лошите слухове за него...помощ!

GrEeNgIrL21
11-23-2011, 16:27
Нямам навика да пиша по форумите за личния си живот,предпочитам споделянето с приятелки,но ето че имам нужда от съвет и моите приятелки са лаконични и не ми помагат особено...
Ето и за какво става въпрос:
Има едно момче в класа което страшно много ми харесва и наистина да опитам с него,но(ето го и това НО) всички само ми повтарят,че е боклук,че не става,че е бил с повечето си приятелки само заради секса,че характера му е много гаден...Аз лично НЕ мисля,че е чак толкова ужасен,има си своите недостатъци,но кой ги няма?!Приятелките ми казват,че не е типа момче за мен,но и постоянно ми повтарят че избора си е мой...и така вече почти месец се лутам между да и не.
Забравих да кажа,че интерес има и от негова страна,но всички твърдят,че иска само секс от мен..Дай те ми съвет

Starless
11-23-2011, 16:29
Ами опитай.. Ако видиш, че нещата са такива каквито ги описват го зарежи, иначе няма как да разбереш.

SisiStrange
11-23-2011, 16:33
Може хората, които ти говорят така да си имат лични причини и дрязги с момчето. Може да опиташ с него, но не се впускай с главата напред, а си имай едно наум.

anonymous708973
11-23-2011, 17:24
Пробвай.
Като чуя "Ама той иска само секс" от някви пиклички, се обривам цялата. Половината биха казали същото и за човека, с който съм. През центъра на гащите ми е, нали АЗ знам, че не е така - а това е информация от първа ръка.

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 17:28
Пробвай.

Biskfitka
11-23-2011, 17:37
По принцип няма такова ''той иска само секс'' ..( е има де,ама трябва да се държиш на ниво) .Някои губят интерес,ако им пуснеш по-бързо,други пък им писва да чакат и въпреки чувствата си..зависи от човека ;)

Аз гледам да не се влияя от слухове,ама 2 пъти вече са ми казвали определени неща за определени момчета и накрая ме е било яд,защото съм осъзнавала,че е така :D (е за единия не ме е яд,ама и аз само това исках ;д )

sasha_90
11-23-2011, 18:44
Изпитай го.Не бъди толкова лесна,не му пускай толкова бързо.Ако е с теб,заради секса,ще го усетиш.Как?Ще започне едно молене,непрекъснато ще те убеждава как те желаел и какво ли още не.Просто,когато даденият човек си играе,си проличава.И както каза някой по нагоре-внимавай,за да не страдаш после.

GOODNESS
11-23-2011, 18:47
От Бургас ли си? :Д

Опитай... няма как да знаеш.

error92
11-23-2011, 19:03
Пробвай на твой собствен риск, ако искаш да го пробваме вагинално и да ти кажем, дали е само за секса... :D :D

DNJ
11-23-2011, 19:07
Понякога човек в желанието си да започне връзка с някого, било то само за връзката или защото наистина е луднал по съответния човек, е склонен да пренебрегва чужди предупреждения и да се мъчи по всякакъв начин да оправдае възлюбеното същество, обаче това пречи на трезвата преценка. Моят съвет е да решиш сама за себе си дали НАИСТИНА искаш връзка с ТОЗИ човек или искаш просто връзка ( с когото и да било). Ако е първото - действай, но както ти казаха и преди мен - с едно на ум, ако е второто - няма смисъл.

GrEeNgIrL21
11-23-2011, 19:07

Хах не съм от Бургас,защо имаш нещо предвид ли?! ;д

GOODNESS
11-23-2011, 19:15

Мислех, че темата е точнo за мен. :D
Само дето искам сериозна връзка :)

GrEeNgIrL21
11-23-2011, 19:18

Мислех, че темата е точнo за мен. :D
Само дето искам сериозна връзка :)

;д еми малко далечко ми идваш,иначе като цяло и аз искам сериозна връзка

badsector
11-24-2011, 10:13
Щом е женкар, няма да успееш да го промениш. Дори и да не е клатил бившите си, то ако броят им е голям, пак си е женкар и е ясно какво иска от жените. Но на тази възраст не се и надявай на нещо друго.

marilyn
11-24-2011, 10:32
Щом го харесваш, пробвай! Все пак имай едно на ум, ти ще си с този човек, какво ти пука какво говорят околните? Нали знаеш приказката "излезне ли слух, че сестра ти е к*рва, иди обяснявай, че нямаш сестра!"

Equivalence
11-24-2011, 10:32
Първо - кой не иска секс в една връзка ?! (сори, ако си на 12 все едно не съм го казала) Толкова ли е страшно, та нали първо се привличаме физически и после се опознаваме и т.н.

Второ - най - добре сама да се убедиш дали иска само секс или не. Другите откъде знаят, ако не са били с него ? ... тя и лейди Гага беше мъж по слухове, ама...

Трето - ако нещата се получат (съберете се или там де да знам кво правите) и се окаже, че имате различни интереси, кво толкова - обираш си крушите и тва е.. да няма да се жените.

Bonne chance !

Pamaa
11-24-2011, 10:50
пробвай, пък каквото стане !! :P

GrEeNgIrL21
11-24-2011, 12:19
Първо - кой не иска секс в една връзка ?! (сори, ако си на 12 все едно не съм го казала) Толкова ли е страшно, та нали първо се привличаме физически и после се опознаваме и т.н.

не не съм на 12 :Д и не съм казала че НЕ искам секс просто не искам човек който иска САМО това

Equivalence
11-24-2011, 13:10

не не съм на 12 :Д и не съм казала че НЕ искам секс просто не искам човек който иска САМО това

Извинявай не се заяждах, просто наистина не знаех на колко си. Както казах сама трябва да разбереш дали иска само това. А относно приятелките ти... странно е, че не те подкрепят нацяло. :smt069

weezyfuckinbaby
11-24-2011, 13:36
Опитай нищо няма да ти стане. То ще си проличи що за стока е още 1вия месец(ако се стигне до месец) така че няма от какво да се притесняваш ако си няква умна 8-)

GrEeNgIrL21
11-24-2011, 16:06

Извинявай не се заяждах, просто наистина не знаех на колко си. Както казах сама трябва да разбереш дали иска само това. А относно приятелките ти... странно е, че не те подкрепят нацяло. :smt069
не няма проблем не съм го приела като заяждане ;)

LovEsIckk
11-24-2011, 16:22
Любовта е сляпа. Ти виждаш нещата и него през своите влюбени очи.
Вариантите са два: Или твоите приятелки ти казват истината и се опитват да те предпазят с най-чисти намерения или същите тези ги е яд, че между вас нещата могат да се получат , а може би и те имат някакви симпатии.
Ти решаваш кого ще послушаш.