View Full Version : искам да се изнеса от нас
от около месец нашите си въобразеват че пуша трева (прави са) до сега не съм имал никакви проблеми с тях освен цигарите и алкохола но сега започнаха да ми купуват цигари и всичко все пак и те са минали по този път и те са пушили трева направо ми иде да се изнеса от нас
ами че постоянно ми даржат сметка за тревата а за цигарите ми казаха прави каквото искаш
sapphire5
11-23-2011, 16:50
на колко си години?
ами че постоянно ми даржат сметка за тревата а за цигарите ми казаха прави каквото искаш
Еми нормално все пак тревата е тева , води се наркотик .. СЛед време ако ти научиш че детето ти пуши трева няма ли да реагираш по същия начин ??
За нищо .. Просто се постави на тяхно мястно и ще береш .. Пък и си на 15 .. Как очакваш да реагират ??
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 17:01
на 14 почти 15
:shock:
Тц...до къде стигна днешната младеж...
Темата ти,ако не е ебавка па на :D :razz:
ае невили писна с тва "до къде е стигнал днешната младеж" напрао имам чувството че слушам бабките пред блока.невиждам кво лошо има в тревата...нито можеш да се пристрастиш към нея,нито ти вреди кой знае колко.даже си е доказано че помага за някои болести.а до това че е на толково години и пуши тва си е негова си работа.ако ще и хероин да зима нищо не мога да му кажа
mynichkaTanq
11-23-2011, 18:05
до автора: 14-15 и пушиш трева, а като станеш на 18 какво ще правиш?
SmilezZz
11-23-2011, 19:04
Пиеш , пушиш цигари и трева , а си едвам на 14 ? Накъде отива света , за бога ? Осъзнай се , прави са до болка. Не стига , че са ти позволили цигарите , продължаваш да претендираш и за тревата.
teddybearMV
11-23-2011, 19:47
от около месец нашите си въобразеват че пуша трева (прави са) до сега не съм имал никакви проблеми с тях освен цигарите и алкохола но сега започнаха да ми купуват цигари и всичко все пак и те са минали по този път и те са пушили трева направо ми иде да се изнеса от нас
Значи не си въобразяват :D Ами естествено, че няма да вдигнат купон от кеф, че детето им пуши трева. Тревата е наркотик, така че...леките наркотици са си сериозен проблем. Освен това, ако те хванат някъде с трева, ще те регистрират в детска педагогическа стая и вече наистина ще си имаш проблеми. Или спри да пушиш, или поне го прави достатъчно тайно, защото иначе си създаваш проблеми. Поне се опитай да не пушиш често, защото на такива хора някак си от 100 км им личи, че са постоянно напушени. Самото изражение и реакции се променят.
Ами изнеси се от вас де, какъв е проблема?
VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 07:11
Ами изнеси се от вас де, какъв е проблема?
Няма къде да иде най-вероятно,малолетното наркоманче. :D
badsector
11-24-2011, 11:50
Пушенето на трева е много приятно удоволствие. Но ако се прави често, се губи положителния ефект и той става отрицателен. Затова, наблягай над уроците, спортувай редовно, храни се здравословно и пуши максимум веднъж седмично. Цигарите и алкохола ги махни изцяло, само пречат.
1.темата не е ебавка
2. няма къде да се изнеса наи добрия ми приятел живее при баба си
3.спортувам редовно :D
mynichkaTanq
11-24-2011, 15:57
1.темата не е ебавка
какво спортуваш?
teddybearMV
11-24-2011, 17:55
1.темата не е ебавка
какво спортуваш?
Световен шампион е по пушене на трева, не знаеш ли? :D
тренирам хокеи от 6 години
ADMIRALKA14
11-25-2011, 13:47
на 14 почти 15
Че си трол, трол си! Ама, ако не съм права умът ми не може да побере колко безотговорни родители трябва да имаш, за да позволяват на 14 годишният си син да се налива с алкохол и да му купуват цигари.. :-o
И къде ще отидеш? :lol:
На 14 годинки си, к'во очакваш - да не ти държат сметка ли?!
alexchyyyyy
11-25-2011, 15:37
М/у нас има 1 прилика и 1 разлика.
Приликата - На еднакви години сме :D
Разликата - Ти си поел по пътя на наркоман..Аз на спортист..
Разбери, че тези цигари, алкохоли и тн. са много вредни за човешкия организъм !!
an0nimn0
11-25-2011, 19:43
на 14 почти 15
Че си трол, трол си! Ама, ако не съм права умът ми не може да побере колко безотговорни родители трябва да имаш, за да позволяват на 14 годишният си син да се налива с алкохол и да му купуват цигари.. :-o
Защо да е трол? Има хора, които почват и от по-рано, дори и тревата.. Не, че одобрявам, просто казвам.
Miichelle
11-25-2011, 20:13
Толкова си тъп, че ще те удостоя само с мълчание.
xxxbrokenhearthxxx
11-25-2011, 20:47
Толкова си тъп, че ще те удостоя само с мълчание.
:D :D :D Ти си най-голямото леке !!! На 14-15, даже и толкоз нямаш сигурно и вече пушиш и пиеш, а на всичкото отгоре се оплакваш, че родителите ти ти угаждат и ти държат сметка :razz: :razz: :razz: :razz: Аз ако бях на тяхно място такъв бой щеше да падне и щеше да си наказан до декември 2012 и се сърдиш защото ти държат сметка ли ??? ХАХАХАХА ми ест, че тъй ще правят ти какво искаш да те поздравят, за дето си проваляш живота ли ??? неблагодарно псе си !!
на 14 почти 15
:shock:
Тц...до къде стигна днешната младеж...
Темата ти,ако не е ебавка па на :D :razz:
Абе и аз туй си викам :razz: :razz: :razz:
lightcameraction
11-27-2011, 18:43
случайно да си умствено нестабилен или нещо подобно ;/
zviar7539
12-02-2011, 21:02
Значи на 14-15 години нестига че цигари ми пушиш,ами и трева.Ако съм ти родител ще те изгона да живееш на улицата и ще забрава за теб.Замисли се малко,цигари,трева,пиене-вижте ме коя съм.
teddybearMV
12-09-2011, 16:31
тренирам хокеи от 6 годиниСпортувай повече, махни ги тия лайна- трева, мрева...
Тоя пък. Заради една трева ще се изнесеш от вас? Изнеси се, скоро пак ще се върнеш като няма кой да ти дава парички
lovehorror
12-17-2011, 12:37
Пуснал тема "искам се изнеса от нас" аз кво да напрая да дойда да ти опаковам багажа ли...първо и да се изнесеш де ше ходиш до под кривата круша и аз искам се махна обаче къв е смисъла след 1 седмица ше се върнеш,щото всеки иска се махне от досадните и така нататaка родители обаче като няма кой да му дава пари и да го издържа в твоя случай и цигари няма има кой да ти купува тъй че сори брад тва е положението зависим си докато не спечелиш от тотото или докато не си намериш работа.
За такива като тебе само един здрав бой ще ви оправи!! :)
ccdesigns
12-20-2011, 09:25
Чак се чудя има ли смисъл да ти отговарям... Айде от мен да мине, че иначе тряа седна да уча. Така ше си изгубя още 2 минути.
На 14 години пие, пуши и се друса и пак седи и реве по форуми?
Тва беше.
Znaeshlime
12-20-2011, 12:52
Е не знаете ли? Познавам поне 10 човека, които са като него! А дори няколко от тях са от по рано.. Аз съм на същите години и само им се чудя>