Влез

View Full Version : Момичета трениращи Kick Box ??

trevomanchety
11-23-2011, 17:58
Въпроса е към момчетата главно ... Допадат ли ви момичета които тренират кик бокс ако не то какъв спорт ?

hamilcar
11-23-2011, 18:11
Зависи как изглежда на някои се отразява добре, а на други не.

alexchyyyyy
11-23-2011, 19:58
Въпроса е към момчетата главно ... Допадат ли ви момичета които тренират кик бокс ако не то какъв спорт ?
Допадат ми такива които тренират Креватен - секс....
:lol: :lol: :razz:

navar
11-24-2011, 05:56
кикбокса е спорт като всички останали ,но само за протокола ,на английски се пише kickboxing :)

Adastra
11-24-2011, 10:54
Като че ли повечето просто се стягат от него, но не смятам, че някое момче с по-малка ръка и което можеш да набиеш ще те хареса :D

selskitarikat
11-24-2011, 15:20
аз лично много си падам по такива момичета харесвам ги да са силни и да знам че за изградили характер на боец искам да знам че когато се сбия на улицата няма да запищят а ще скочат заедно с мен :)) малко психарски прозвуча ама това е моя идеал за жена кво да се прави всеки с вкуса си :))))

baronet
11-24-2011, 15:27
опасни са

NqmamName
11-24-2011, 19:10
За стягане на тялото и да,тъй като почти няма момичета които да тренират кикбокс и да са отпуснати, но ако започне да си мени характера с времето, да става буйна и да става мъжкарана.. просто ужас.. това е мое мнение,аз мразя жени мъжкарани.. но ако става въпрос за поддържане на тялото и трениране за удоволствие съм ЗА.

bratignat
11-24-2011, 20:28
Спортистка винагие по-добре, от някоя, дето ми изяжда вафлите :D. И въпреки това гледай да не ти повлияе много на самочувствието. Това което мразим са надувки, били те хубави или грозни. Просто си бъди нормален човек. Браво, че тренираш, това възпитава дисциплината, а такива момичетаняма много.

Muaythaifighter
11-26-2011, 20:02
допадат ми и още как моите любимки , да ме разбират защо се бия

също така и гимнастички много са ми присърце

wonderfulife
11-27-2011, 09:50
;дддддд :lol: :razz:

Ъм,аз съм момиче,почти на 15 и искам да попитам къде във Варна мога да тренирам бокс? Има ли въобще такова място?

Greennight
11-27-2011, 09:57
Както казаха е по-добре отколкото някоя дето ти изяжда вафлите :lol:

alexchyyyyy
11-27-2011, 11:15
Ъм,аз съм момиче,почти на 15 и искам да попитам къде във Варна мога да тренирам бокс? Има ли въобще такова място? Хах аз съм момче почти на 15 от Варна :D Ако искаш да упражним креватния секс :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: В кръга на шегата разбира се.. :razz: Иначе за бокс мисля, че в Спартак има ? :D

DasReich
11-27-2011, 11:49
обичааам

wonderfulife
11-27-2011, 18:50
Ъм,аз съм момиче,почти на 15 и искам да попитам къде във Варна мога да тренирам бокс? Има ли въобще такова място? Хах аз съм момче почти на 15 от Варна :D Ако искаш да упражним креватния секс :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: В кръга на шегата разбира се.. :razz: Иначе за бокс мисля, че в Спартак има ? :D
Ъъм,не съм тренирала преди , а искам първата тренировка да бъде специална ;DDDD :D

Може ли да ми кажеш малко повече за залата в Спартак?

TheManTheLegend
11-28-2011, 07:29
;дддддд :lol: :razz:

Ъм,аз съм момиче,почти на 15 и искам да попитам къде във Варна мога да тренирам бокс? Има ли въобще такова място?
кажи кой квартал си и ще ти обясня за всички опции

иначе по темата-не ме кефят мъжкарани и някак си ми е гадно момиче да се занимава с боен спорт (особено карате :lol: ) иначе си зависи изцяло от човека, ня някои им се отразява добре ;]
ако искаш спорт който наистина ти дава + пред мъжете-гимнастика, спортни танци и т.н. като цяло аз поне харесвам гъвкави момичета а и ако знам че може да спретне стриптиз на ниво... ;)

fenasf
12-06-2011, 11:34
Не. Това не е женски спорт, силните жени ме отвращават.

RainBerry
01-02-2012, 14:27
Вдигам стари теми, ама ми е тъпо.. Та, тренирай си, какво изобщо ти пука какво харесват момчетата, кефиш ли се на кикбокса? Тренирай. :D

Concussion
01-02-2012, 14:55
Не. Това не е женски спорт, силните жени ме отвращават.

Силни като характер ли, като какво? Щото аз познавам много силни жени, които със сигурност няма да могат да те нашамарят здраво, но биха ти зашили един само с думи или действията си.

ADMIRALKA14
01-02-2012, 16:12
^Отвращават го 'щот го е страх, че ще го набият. :D
Да живее матриархата!

awerw
01-02-2012, 16:19
Да живее матриархата!

в някое друго хилядолетие :D

Concussion
01-02-2012, 16:34
Да живее матриархата!

Аз съм момиче и съм ПРОТИВ ТАЯ ГЛУПОСТ! Женките трябва да си знаем мястото!

ADMIRALKA14
01-02-2012, 16:37
^Ми знаем си го. На трона! :D

Concussion
01-02-2012, 16:45
Пф, изчезни, бе, лигло. :)

trevomanchety
01-20-2012, 17:51
Хаха благодаря за мненията всъщност беше като анкета :D предпочитам да си тренирам отколкото да се тъпча с мазни работи и т.н. и това че едно момиче се занимава с груб спорт не означава , че е мъжкарана и всички тея глупости които някои написаха! От спорта изградих характер и не съм лигава като повечето момичета просто от спорта се изгражда характер и аз няма да спра да си тренирам :))

Concussion
01-20-2012, 18:18
предпочитам да си тренирам отколкото да се тъпча с мазни работи и т.н. ...

За теб само тези две крайности ли съществуват? А не може ли едно момиче да е фино, нежно, НЕтъпчещо се с мазни работи, изглеждащо добре и имащо характера, подходящ за едно момиче, за една жена?

RainBerry
01-20-2012, 20:07
Някакъв спор се заражда, усещам. И двете бягате в крайностите, а в същото време се упреквате. Та само ще допълня някои нещенца.. Не може ли дадено момиче да си притежава характера на жена, силна по характер, включително с финността, ефирността и тн. качествата, които се предполага, че трябва да притежава едно момиче/жена независимо какъв спорт тренира или изобщо, ако тренира.. Това са си съвсем нормални неща. Силният характер, да, изгражда се може би от спорта, но има много момичета със силен характер, които не тренират/тренират нещо по-"дамско".. Или не може ли момиче, което тренира кикбокс, в случая, да е финно, нежно и красиво? В крайна сметка, това са риторични въпроси, всичко стига до характера и личността на момичето.. Няма нужда от пораждане на спор ^^

awerw
01-21-2012, 11:28
ЯЯЯЯ ги глейте тях :О Айде в кухнята ! :D

RainBerry
01-21-2012, 17:43
Тихичко.

zehn bukwi

Chacho
01-21-2012, 17:55
Мен пък доста ме привличат мъжки момичета по характер. По-непокорни са, не цепят басмата на никой и ме гъделичка отвътре аз да съм този, с когото биха се съобразявали. Визията да е женствена разбира се, но характерът не чак толкова. Доста неща бих сторил на момиче в ръкавици.

awerw
01-21-2012, 17:59
чачо знаеш как е, по нежните момчета харесват по яки момичета :D