Влез

View Full Version : Може би първата ми любов?

2pacShakur
11-24-2011, 00:25
Здравейте,аз съм на момче на почти 15 вече и лятото ми се случи нещо страхотно... в живота ми се появи момиче,което и до днес не мога да забравя.Имам чувството че тея 2 месеца,които бях с нея няма да ги забравя цял живот... за добро или за лошо тя реши да ме зареже и ми трябваше поне месец за да се отърся от цялата тая история,но и до днес ставам и лягам с мисълта за т'ва момиче което всъщност ми разби сърцето кажете ми любов ли е това и как мамка му да я забравя най накрая :neutral:

Seattle
11-24-2011, 01:54
Споко нашия, рано или късно на всички ни се случва нещо подобно. Прекарал си добре, направил си спомени които да пазиш цял живот. На това може само да се радваш.
За да се оправиш ще ти е нужно или доста време или да си намериш нова приятелка. Може да опиташ да прекарваш повече време с приятели, така няма да мислиш все за нея. Аз препоръчвам последното, но все по често се получава така че лафа "приятел в нужда се познава" е нещо с което младите не са запознати.
Не се претиснявай, всичко ще е тип топ.

SisiStrange
11-24-2011, 03:53
Не страдай за неща, които не са се получили. Успокои се, седни гледай "Двама мъже и половина" малко да се поотпуснеш, излез с приятели, занимавай се с нови неща и ще ти мине.

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 04:55
Просто си наложи да я забравиш,и че това трябва да го направиш.
Занимавай се с нещо.

antifashionshit
11-24-2011, 07:17
занимавай се и с други момичета 8-)

nohuty
11-24-2011, 07:33
Всеки който бива нараняван, трудно забравя отсрещният защото все още е запазил чувствата си.Ти си на 15... ще ти минат толкова през ръцете, че да ти писне 8) Щях да ти кажа *Пий 1 бира да се успокоиш*, ама ще ме осъдят модераторите за подтикване на малолетен към битов алкохолизъм :razz:
Запознавай се и с други момичета, ако си срамежлив ползвай сурат-тефтера *facebook*

2pacShakur
11-24-2011, 09:13
Имах 1 приятелка след това момиче,но с нея не беше същото... Тогава изобщо тръгнах с нея за да е гадно на момичето което ме заразя защото и до сега тя е сама а аз ако искам може да не съм сам,но не трябваше да постъпвам така...Та и не са задържахме много с 2-рото момиче,но причината беше изцяло в мен и аз ви я казах.Ще продължавам така,пък каквото сабя покаже :D

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 09:15
Тогава изобщо тръгнах с нея за да е гадно на момичето което ме заразя
Като на си куклите ,дай си ми парцалките.

Just_say_no
11-24-2011, 13:33
Стани емо и си прережи вените.

balu4ka
11-24-2011, 14:55
Всичко с времето ще изстине.Ако и да е любов,то тя е приключила.Решението е :
-продължаваш напред
-запълваш времето с някакви хобита (спорт,музика и тн.)
-започваш да мислиш ,но този път по различен начин .
-няма лек,сам ще го откриеш (:
След като нещата са приключили,значи не сте били един за друг,кееп лийвинг!