Влез

View Full Version : Възможно ли е?

goGu
11-24-2011, 11:25
Искам да попитам възможно ли е да си празен ? Да не чувстваш нищо към никой,да не чувстваш никаква болка никаква радост или щастие и всичко да ти е безразлично ..

SisiStrange
11-24-2011, 11:30
Моментни състояния...

goGu
11-24-2011, 11:31
хаха моментно ми е от няколко месеца?

SisiStrange
11-24-2011, 11:32
хаха моментно ми е от няколко месеца?
В сравнение с целия ти живот е моментно, да.
И аз съм имала такъв период. Минава.

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 11:33
Имах един такъв само (приятел) на времето.
Беше станало и с него така след куп разочарования .
Именно той ми е помагал в много отношения.
Направи ме като себе си силна и безчувствена.
Сега се чувствам идеално.

goGu
11-24-2011, 11:51
Да от разочарования ми се е получило знам ,но проблема е че в повечето моменти ми харесва ,че съм празен :) И не мисля,че е честно спрямо другите

Azoria
11-24-2011, 11:54
Ще ти мине. :)

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 11:55
Да от разочарования ми се е получило знам ,но проблема е че в повечето моменти ми харесва ,че съм празен :) И не мисля,че е честно спрямо другите
Защото така се чувстваш добре.
Като ти харесва ,просто бъди себе си.

goGu
11-24-2011, 11:57
еми идеално ще съм си празняр и ще си лъжа хората ;д

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 12:05
еми идеално ще съм си празняр и ще си лъжа хората ;д
Това да си студен и безчувствен човек,не значи нпременно да си лъжец. ;)

goGu
11-24-2011, 12:10
еми при мен е така .. бтв защо ми пишат 12 годишни от тоя форум хаха и ме питат дали си имам приятелка ;dd

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 12:27
еми при мен е така .. бтв защо ми пишат 12 годишни от тоя форум хаха и ме питат дали си имам приятелка ;dd
Сладък си,но съм на 21 ;)

goGu
11-24-2011, 12:31
и аз на 20 съм :)

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 12:33
и аз на 20 съм :)
Чудесно :-)

sasha_90
11-24-2011, 12:35
Защо да е невъзможно?Случва се,дори и на мен ми е някакво такова празно,мрачно.И спокойно-не съм на 12 и няма да те питам дали си имаш приятелка. :D

goGu
11-24-2011, 12:37
не имам предвид пишат ми лични съобщения :D :D и ме разпитват и ми викат аз съм на 12 на 11 ... :D :D а за приятелките колкото искаш имам ама нали това казвам ,че съм празен и само си ги лъжа

Mi6inka
11-24-2011, 12:38
Ти какво искаш да ти се случи? Да се влюбиш? Вся някога ще стане. Сега се радвай на това усещане, аз обичам когато ме хване това настроение, защото не ме нараняват.

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 12:41
Да те нараняват или не зависи едиствено от теб самият.
От психичната ти нагласа.
Зависи от това дали ти пука или не.

GossipGirl89
11-24-2011, 12:48
Възможно е, разбира се. Може да е от сезона. 8-) И аз съм в някакъв такъв период. Не ми е безразлично баш всичко ама ми е едно такова празно, депресирано... едно никакво. Споко, само период е и да се надяваме че скоро ще излезем от него :)

Mi6inka
11-24-2011, 12:50
Да те нараняват или не зависи едиствено от теб самият.
От психичната ти нагласа.
Зависи от това дали ти пука или не.

Еми именно..като си празен и не чувстваш.. следователно не ти пука, следователно не те боли. Обичам безразличието..за съжаление в повечето пъти ми пука дори, повече от колкото трябва...

goGu
11-24-2011, 12:51
Ама не съм депресиран мене няма как да си ме наранят просто искам нещо да има тръпка а у ама няма все едно :D :D изпитвам нещо точно 1 седмица :D и после не и така от месеци ..

Mi6inka
11-24-2011, 12:57
Ама не съм депресиран мене няма как да си ме наранят просто искам нещо да има тръпка а у ама няма все едно :D :D изпитвам нещо точно 1 седмица :D и после не и така от месеци ..

Ми сигурно не си намерил правилната.. Или не знаеш какво искаш...Не знам. Ще дойде и този момент, няма какво да стане

goGu
11-24-2011, 13:00
Елеее правилната хаха няма правилни има поредни само

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 13:06
Елеее правилната хаха няма правилни има поредни само
Там ти е грешката.
Мислиш така и съответно не ти се получават нещата.

goGu
11-24-2011, 13:11
Ехе еми слънце те си ми го доказват ;дд от цяла София са се такива а и не само ;д вчера примерно ми се сърди защо не съм отишъл да спя в тях хаха тоест защо не съм отишъл да я ..... това нормално ли е ? :D :D

Hilary_
11-24-2011, 13:15
хах не си срещнал правилните хора Гогии .. :lol:

има време .. ще ти мине .. :-)

Mi6inka
11-24-2011, 13:15
Не ти избирам аз момичетата, с които да общуваш... Сърди се на себе си.

П.с. Звучиш като 16 годишен. Ако това на аватара си ти - изглеждаш като 16 годишен :)

goGu
11-24-2011, 13:20
ее аз съм на 20 съм ;д и с кое звуча на 16 аз?

Mi6inka
11-24-2011, 13:22
еми с начина ти на изразяване, с начина ти на мислене..

goGu
11-24-2011, 13:24
ее как се изразявам както наистина са нещата :) !! Как да мисля,като всички ми доказват ,че няма смисъл да го мислиш много :)

bloodyF
11-24-2011, 14:47
Мишинка, те момчетата се развиват по-бавно и затова звучи като на 16, даже и на по-малко.
Мойто момче, ако ме питаш мене, си много, ама много заблуден..
цяла София били такива, е извинявай ама ти 500К момичета ли познаваш? това че 2-5 максимум са те разочаровали и не са ти дали повод да се усмихваш и да бъдеш по-щастлив, не значи че утре, тръгвайки нанякъде не може да срещнеш Половинката.
всеки (тийн) е имал моменти на празнота, когато се чувства сякаш няма причина и смисъл в живота си, и когато тая причина се появи, тогава се появява и истинското щастие
пожелавам ти да го изпиташ :)

goGu
11-24-2011, 18:04
хаха не са 2-5 а поне 40 :D и не съм някакъв тийн кво ми се дървите е пф аз истинско щастие съм си изпитал ;д писах просто защото си нямах друга работа хахаха

bloodyF
11-24-2011, 19:50
не ти се ''дървя'', а ти не ми се прави на оборотен, щото темата, за да си я пуснал със сигурност не е било от скука ;)

goGu
11-24-2011, 19:53
може и да съм оборотен ти откъде знаеш ? ;дддд е от скука беше хахаа

missmee
11-24-2011, 20:05
Да, възможно е, но до момент.

Evie
11-24-2011, 20:08
Сигурно се занимаваш с момичета, които няма как да предизвикат силни чувства в теб. И да, спокойно не всички са еднакви и е доста глупаво да мислиш така.
Иначе по темата: Напълно възможно и аз преминавах през подобен период, но с времето ще отмине. Просто трябва да намериш момичето, което си заслужава и което ще бъде по-различна от всички останали. Друг е въпроса дали ще я разпознаеш(което е трудно ако слагаш всички под общ знаменател) и дали ще я задържиш до себе си.

Mi6inka
11-25-2011, 06:40
Мишинка, те момчетата се развиват по-бавно и затова звучи като на 16, даже и на по-малко.

Ясно ми е..ама да спре да се мисли за много пораснал, защото очевидно не е :)

anonymous708973
11-25-2011, 07:05
вчера примерно ми се сърди защо не съм отишъл да спя в тях хаха тоест защо не съм отишъл да я ..... това нормално ли е ? :D :D

Всъщност е, ако си отказал по някаква тъпа причина.
Било е идеалното време да си останете насаме, мацката е имала нещо наум, примерно да ти направи вечеря, да гледате филм, да правите секс...
Ти си отказал. Еми, и аз не обичам да ми развалят плановете.

jghgh
11-25-2011, 07:44
Авторе, много насериозно се вземаш, а не си нищо особено :? Не те знам. Нищо чудно че не ти се нарежда живота.
За апатията и безразличието - ще ти мине, повярвай. А ако имаш нещо човешко в себе си, даже по някое време ще започне да те боли и да ти е неприятно, че не можеш да изпиташ нищо и не можеш да заемеш никакво отношение. Не вярвам да е само от обкръжението ти (което ти сам си избираш.) В самото начало на темата каза, че заради лоша развръзка на твои отношения си станал такъв. И аз имах подобен период - много тежък удар бях получила - разделих се с тоя, когото обичах, само заради собствената ми глупост и детинско поведение. Тогава не съм го осъзнавала, но като защитна реакция станах пълен непукист, нищо не ме трогваше, нищо не ме вълнуваше ... а това са нещата, които ни правят ХОРА. Под това пълно безразличие явно съм криела истинските си чувства и сама се лъгах, че ми е Окей, без дори да го осъзнавам. Нещо като ВампиркатаааАААаа, дето сама не си вярва, ама иначе е много hardcore :lol:
И трябва да ти кажа, че по едно време много ме заболя в каква съм се "превърнала" и как от себе си съм крила истинското си аз.
Така че предполагам и на теб ще ти мине. Няма как да си безразличен вечно. И, повярвай ми, когато спреш да лъжеш себе си, че така ти е много добре, ще видиш, че всъщност да чувстваш НИЩО е много изтощаващо, натоварващо, и дори по-болезнено от това да се изправиш срещу чувствата ти.
Разбира се, ако има нещо човешко в теб.
Но имай предвид, че да не заемаш никакво отношение към никого и нищо и да си празен не е нормалното човешко състояние на една личност. => Моментно е, ще ти омръзне от това. Буквално.
Но недей да виниш само момичетата, които срещаш. Може би ти си предубеден. И явно определено имаш нужда от почивка от връзки, вместо да се мяташ от момиче на момиче.

goGu
11-25-2011, 12:11
Много съм си пораснал !!

PinkPan7her еми не става така няма значение каква е била причината :)

jghgh хаха не съм нищо особено да аз съм много повече !! Ама аз написах че беше ебавка това на мен ми харесва да съм такъв преди години си бях такъв преди да имам връзка 2 години :) сега пак искам да съм си такъв така е по - лесно пък и сега съм на 20 трябва още бройки хаха мерси .. :-P

goGu
11-25-2011, 16:54
еми да смисъл да се влюбиш няма хаха пак си е секс дали ще има чувства или не дреме ти хахаха пък и е яко да си безразличен хаха етоо пак чувствам ее добре че ми каза :-) :-) :-) :-)

SunsetGirl
11-25-2011, 17:36
Искам да попитам възможно ли е да си празен ? Да не чувстваш нищо към никой,да не чувстваш никаква болка никаква радост или щастие и всичко да ти е безразлично ..

Да,възможно е особено,ако загубиш любим човек. :(
Когато ми разбиха сърцето,когато изгубих човека,който най-много съм обичала,когато се раздавах толкова за него,и той си тръгна от мен голяма част в мен е мъртва,безчувствена и празна,не знам вид депресия ли е,но установих,че самотата е най-лошото нещо,което може да се случи на един човек,по-страшно нещо от самотата няма.
Обичам да казвам,когато се затвори една врата друга се отваря.

babyvy
11-25-2011, 17:39
Ами какво да ти кажа..Съгласна съм със абсолютно всички останали....Ясно е, че си харесваш начина на живот, да си правиш бройки и какво ли още не...Ами ок подкрепям те- това е въпрос на личен избор, на лични виждания и предпочитания.... На 20 си, живей си живота няма лошо!! Просто 100 % един ден (може да е утре, може да е и след 5 години) ще срещнеш някое момиче, което да ти преобърне света и тогава ще осъзнаеш колко малоумен е бил начинът ти на мислене сега..... И престани да бъдеш на криво със всички, то ако не приемаш чуждото мнение и чуждата критика до къде ще стигнеш ?! :) :*

goGu
11-25-2011, 17:50
ее аз срещнах такова момиче промени живота ми преобърна го бяхме 2 години всичко беше хубаво тя си тръгна ии аз ревах като жена 1 месец хахаха после ми мина !! Знам,че е глупаво ама трябва да има котета мотета ау мяу хаха :* :-) :-)

babyvy
11-25-2011, 17:57
Ааа аз и другата тема ти видях.... Споко, не си единствен ;) Честно казано си е нормално да ти е едно такова безразлично .... Но няма начин да продължи вечно!!

gummybear
11-25-2011, 18:05
възможно е :(

gigiii
02-19-2012, 17:36
Когато съм била наранена-няма радост няма нищо..Но както казаха по нагоре-това е моментно-НО ДОСТА НЕПРИЯТНО

s_E_x_Y_y_Y
02-20-2012, 23:11
Радвай се това е признак на сила по-добре така отколкото да седнеш да ревеш всеки ден и накрая ще се усетиш, че от 2 години ревеш и не знаеш защо.а за влюбването като му дойде времето и най-вече човека така ще се влюбиш, че ще забравиш всичко минало и ще се чудиш дали преди това си живяла или само си ходела по улиците без цел и без посока