View Full Version : Как да си хвана гадже? Съвети?
Boriisow
11-25-2011, 14:13
Та пускам тази тема, защото се чудя как да си хвана някое момиче ... Въпроса ми е към всички ... Дали някой може да ми даде съвети за това ?? Имам си чувство за хумор, стил и държание и още много други ... Отворен съм за съвети !!
Слагай описателни заглавия на темите!!!!
Title fix'd by Sh@d0w
ADMIRALKA14
11-25-2011, 14:15
С вълчи капан!
Boriisow
11-25-2011, 14:16
хихи ^^ .. Мерси, но питах сериозно ...
Ми харесай някоя ,покани я да излезете, дръж се както трябва и може и да се получи. :)
ADMIRALKA14
11-25-2011, 14:21
Ми и аз ти отговорих сериозно. Найш ли вълчите капани, като хванат не пущат! :lol:
SunsetGirl
11-25-2011, 14:21
Жените си падат по мъже,с които могат да си говорят,с които често се срещат колкото повече общуваш с дадена мацка,толкова по-силно те харесва.
Ако искаш да спечелиш симпатии казвай и ,че е симпатична,прави и комплименти колко е добра и мила,бъди кавалер с нея,отварай и вратата и тен подобни,а и също много важно,ако можеш гледай я право в очите продължително винаги,когато я срещнеш.
Съответно,когато се появи близост между вас ,често я прегръщай по-силно и продължително :)
Успех от мен ;)
Boriisow
11-25-2011, 14:23
Мерси за съвета, но не ми трябват лигавщини ... Камоли пък и вълчи капани :grin: :smt046
Sunset ... Мерси и на теб . ще се гледам да се придържам към съвета ти .. А също така, чекам още съветчета за планове и т.н. :D :smt046
Boriisow
11-25-2011, 14:26
Ааа .. Лошо ... Забравих да добавя, че момичето което харесвам си има гадже ;хх
Е намери си друга тогава. :?
Boriisow
11-25-2011, 14:33
Добре, но още незнам с какво да почна другото момиче .. С какфо да я "забивам" ("свалям")
ADMIRALKA14
11-25-2011, 14:34
Не тръгвайтее ссс женении!На,на,на,на.. :-({|=
пс: Не слушам чалга просто съм чувала тази песен някъде и ми е останала в главата.
Добре, но още незнам с какво да почна другото момиче .. С какфо да я "забивам" ("свалям")
Харесай някоя определена първо. После се дръж с нея така ,както би й харесало. Прави й комплименти. Ако усетиш ,че и тя има нещо към теб я покани. :)
Boriisow
11-25-2011, 14:41
аха .. ок .. но пак съм отворен за още съвети .. смисъл за резервни планчета и т.н.
SunsetGirl
11-25-2011, 14:41
Значи е сложно :?
Ако наистина я обичаш,бори се за нея,печели любовта и с жестовете,които ти предложих.
И ако не стане работата т.е тя има сериозна връзка с това момче,и не иска да се занимава с други ще трябва да се примириш.
Независимо,че си в триъгълник важното е не тя да е с теб,а дали е щастлива независимо с кого е,ако не станат нещата се опитай поне да сте близки приятели,или знам ли спечели и доверието,нека знае,че може да разчита на теб,никога не е излишен един истински приятел в повече,който не гледа само да има полза от теб,но дава и от себе си ;)
Boriisow
11-25-2011, 14:44
Значи е сложно :?
Ако наистина я обичаш,бори се за нея,печели любовта и с жестовете,които ти предложих.
И ако не стане работата т.е тя има сериозна връзка с това момче,и не иска да се занимава с други ще трябва да се примириш.
Независимо,че си в триъгълник важното е не тя да е с теб,а дали е щастлива независимо с кого е,ако не станат нещата се опитай поне да сте близки приятели,или знам ли спечели и доверието,нека знае,че може да разчита на теб,никога не е излишен един истински приятел в повече,който не гледа само да има полза от теб,но дава и от себе си ;)
Thankss :))
smile4eto
11-25-2011, 15:01
Аааа,не така !!! :D Да сме си наясно - в любовта ВИНАГИ има тоя лигав акцент ! Като си тръгнал да „забиваш“ ... миии ... важат всички тия лиготии от филмите ! :D
Boriisow
11-25-2011, 15:09
Аааа,не така !!! :D Да сме си наясно - в любовта ВИНАГИ има тоя лигав акцент ! Като си тръгнал да „забиваш“ ... миии ... важат всички тия лиготии от филмите ! :D
хаха :D ... Мерси, но не мисля че ще стане :) Айдее .. съветчетаа
Ама к'ви съветчета точно искаш? :lol:
Boriisow
11-25-2011, 15:30
Ама к'ви съветчета точно искаш? :lol:
I dontt knoww :lol:
ADMIRALKA14
11-25-2011, 15:31
Ще ви направя вуду магия и ще се обичате вечноо! http://www.emoticonsworld.org/data/media/24/halloween_witch_06.gif
Мястото за обяви е в други форуми.
Несериозен въпрос - несериозни отговори. Какво очакваш - няма как да ти помогнем, понеже всяко едно момиче е различно, уникално. Това е проблем, на който решение можеш да намериш единствено ти - с твоето виждане, мислене и маниери!
Е занимавай ги бе как с какво говориш им някакви неща хубави и се правиш ,че ти пука ,правиш се на много чувствителен !! Аз си ги занимавам по 1 определен начин и винаги ми връзват същите думи,същите схеми правя хаха така,че това е най-лесно брат !
Boriisow
11-26-2011, 06:12
thanksss
gabsit000
11-26-2011, 06:24
не знам да има готови рецепти за тези неща,за всяко нещо си има първи път,действай на принципа проба-грешка,все някога ще уцелиш правилния човек..
Boriisow
11-26-2011, 22:17
не знам да има готови рецепти за тези неща,за всяко нещо си има първи път,действай на принципа проба-грешка,все някога ще уцелиш правилния човек..
OK :)
elysunny
11-26-2011, 22:27
бъди лъчезарен, усмихнат, кавалер.
Не е трудно да задаржиш вратата на едно момиче и да и се усмихнеш, нали?
бъди общителен. това е важно
Както казаха и преди мен, момичетата винаги търсят някои, с когото могат да говорят. Но недей веднага да я питаш за 'кътните и зъби', щото може да я упллашиш ;д
Нещата трябва да стават постепенно. Не се втървай веднага като някоя ти хареса да я водиш на срещичка и да я забиваш ;д Постепенно! Влезни и под кожата.
А да и не бъди отчаян или поне не и го показвай.
musicinmyveins
11-27-2011, 09:07
ахухуа.... ми не няма да стане като си лигльо...На някой им минава ама тия тегавите п*тки не си падат по лигльовци и "сладки"нещица.С тях си има подход и начин на общуване.Та иам в предвит ,че си зависи от много неща.Една по един начин друга по друг.Ако имаш акъл би трябвало да забелязваш коя каква е и според това да си измислиш подхода,а не според тва какво ти казват в някав форум.Ако те интересува конкретна ситуация питай да ти се даде съвет.А,да.Остави момичето дет е обвързано и си намери друга.Не се набивай мвжду шамарите.И тъй като си новичък и ще ти кажат да се правиш на приятел-Еми не ! Недей! Подхода с приятелството е обречен!
extreme16
11-27-2011, 09:30
Е занимавай ги бе как с какво говориш им някакви неща хубави и се правиш ,че ти пука ,правиш се на много чувствителен !! Аз си ги занимавам по 1 определен начин и винаги ми връзват същите думи,същите схеми правя хаха така,че това е най-лесно брат !
Хах, явно си срещал само ограничени момичета, които адски си падат по лигавщини и се връзват на тъпи номера, жалко.
xxxbrokenhearthxxx
11-27-2011, 10:37
Всяко момиче е уникално. Има такива които харесват забавни момчета например, но има и такива които ще те помислят за най-голямия тъпак на света. Вади си изводите и не се прави на нещо което не си, пич :lol:
thelover3
11-27-2011, 18:01
Ами първо трябва да разбереш, дали тя те харесва. Трябва по- често да си говорите, да и покажеш, че я харесваш и така. Но ако тя не те харесва и си има гадже, просто се откажи! Няма смисъл! Опитай се да я забравиш. Може да почнеш да сваляш някое друго момиче. Но аз ти препоръчвам да не се хващаш с момиче, което не харесваш! по- добре да си сам. Успех! :-D
А защо трябва да си хващаш гадже ?
thelover3
12-03-2011, 16:15
А защо трябва да си хващаш гадже ?
Миии и аз това пиитам. Не се хващай с някого просто, за да имаш гадже.
Да...адски тъпо е да си с някой само за да слееш с тълпата.
Но ако искаш да си имаш сериозна приятелка , първо трябва да си намериш сериозно момиче... И нещата ще станат от самосебе си, недей да ги насилваш.