View Full Version : Старо привличане
unbelievable666
11-25-2011, 16:16
Здравейте!
Преди две години едно момиче ме привлече много - както физически, така духовно. Не станахме гаджета - може би тя не искаше. Все още мисля за нея. Така се случва, че често се виждаме и не мога да я забравя тотално. Въпреки че не станаха нещата, я виждам как ме търси с поглед и се интересува от мен. Объркан съм. Та, според вас, ако тя иска да сме нещо повече от приятели, ще ме потърси ли или ще чака аз да го направя за втори път? А аз с нея приятел не мога да бъда, просто защото я възрпиемам като жена. Тя може би иска да сме приятели, но аз не мога. Студенти сме и двамата. Скоро й казах да забрави какво съм й казвал (че я харесвам) и че искам да запазим отношенията си, понеже е важен човек за мен и ми допада. В същото време, обаче, не мога да съм приятел с нея и й го казах това от куртоазия. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря за отделеното време!
VaMpiRKaTaaa
11-25-2011, 16:26
Ясно е,че има интерес към теб.
Вече зависи какъв човек е.
Ако е по-свита,ти трябва да действаш.
Тя няма да го направи,защото е притеснителна.
Ако мислиш ,че тя не е безразлична - излезте заедно ,накарай я да не забрави тази "среща" никога и накрая й кажи ,че не си мислил каквото си й казал. :) Това би подействало ,според мен. :) + една :smt008 може би :grin:
говорете си за доброто старо минало... спомняйте си преживяни случки заедно. :)
unbelievable666
11-25-2011, 18:11
Аз мисля, че ако тя иска да сме гаджета - от нея трябва да е инициативата сега - тя да ме потърси. Иначе излиза, че само се натрапвам, ако пак я викна да излезем!? Ако не ме потърси сега, значи никога не е искала да е с мен. Не е ли така?
mimzchet0
11-25-2011, 18:12
Ако мислиш ,че тя не е безразлична - излезте заедно ,накарай я да не забрави тази "среща" никога и накрая й кажи ,че не си мислил каквото си й казал. :) Това би подействало ,според мен. :) + една :smt008 може би :grin:
Определено би помогнало :РрРрР
VaMpiRKaTaaa
11-25-2011, 18:14
Действай преди някой да ти я е откраднал 8-)
unbelievable666
11-25-2011, 18:42
Проблемът е, че преди когато съм я карал да излизаме, тя не е искала много пъти.
BlindedAngel
11-25-2011, 20:58
Да спреш да бъдеш обсебен от едно момиче явно.В студентските си години ще се занимаваш 2 години с няква... Ти само се замисли за 2 години нищо не е станало при положение че се виждате често. Е какво повече искаш ? Потърси някоя друга и въобще не се занимавай с тая, а току виж се усетила нещо и като види че не я еб*ваш за нищо... 8)
Момичето явно е притеснително.
Заговори я ти.
Покани я да излезете някой път.
Покажи и че си готов да се "бориш" за нея. Т.е. не се отказвай просто така. Момичетата харесваме самоуверените момчета. Нямам в предвид да и ходиш зад гъза, а точно това което каза някой преди мен - накарай я да не забрави това ваше излизане, или някой ваш разговор, изненадай я супер непринудено с нещо и така..може би ще я спечелиш. Ако и тогава не стане, значи наистина тя просто няма никакви такива чувства към теб. Успех.
anonymous708973
11-26-2011, 09:44
В същото време, обаче, не мога да съм приятел с нея и й го казах това от куртоазия.
Ей това ти е грешката. Искаш ли нещо - показвай го, не обличай желанията си в лъжливи думи.
somebraveboy
11-26-2011, 17:22
Пич,аз съм в почти същата ситуация.На 17 съм, и харесвах много едно момиче - всъщност още ме првлича , но ето какво стана - преди пет месеца аз й признах какво чувствам по много тъп начин- признах и го в един чат и тя ми каза че ме възприема само като приятел и на този етап иска да си останем само приятели.Гадно ми беше , но сега не знам ккаво да мисля след това призанние тя започна да прояняна интерес към мен - покани ме да излезем на разходка като приятели , но не успяхме да го напрвами защото аз реших да я изтрия от живота си , определено беше първата ми любов. Но сега в училище се виждаме много често защото сме в една смяна и си говорим доста - всеки път когато се видим.Има вероятност да ходим заедно на едно парти за Коледа и аз не знам какво да правя от вътре нещо ме кара да отида с нея и приятелките й на партито но от друга страна колкото повече общувам с нея толкова повече старите ми чувства се възраждат... много съм объркан, не искам да спамя темата а просто да споделя, че има и други хора в подобно положение, ще следя с интерес развитието на твоята истоория.
unbelievable666
11-27-2011, 14:23
Пич,аз съм в почти същата ситуация.На 17 съм, и харесвах много едно момиче - всъщност още ме првлича , но ето какво стана - преди пет месеца аз й признах какво чувствам по много тъп начин- признах и го в един чат и тя ми каза че ме възприема само като приятел и на този етап иска да си останем само приятели.Гадно ми беше , но сега не знам ккаво да мисля след това призанние тя започна да прояняна интерес към мен - покани ме да излезем на разходка като приятели , но не успяхме да го напрвами защото аз реших да я изтрия от живота си , определено беше първата ми любов. Но сега в училище се виждаме много често защото сме в една смяна и си говорим доста - всеки път когато се видим.Има вероятност да ходим заедно на едно парти за Коледа и аз не знам какво да правя от вътре нещо ме кара да отида с нея и приятелките й на партито но от друга страна колкото повече общувам с нея толкова повече старите ми чувства се възраждат... много съм объркан, не искам да спамя темата а просто да споделя, че има и други хора в подобно положение, ще следя с интерес развитието на твоята истоория.
Здрасти, радвам се че се включи.
Ами, какво да ти кажа, мисля тотално да я забравя и да я зачеркна като възможност да сме гаджета. Не искам да имам нищо общо с нея вече, въпреки че ми допада много.
iiordanova
11-27-2011, 14:27
Покани я на кафе и си общувайте повече. Ако изпитва някакви чувства към теб ще си проличат. Ти я харесваш,най-вероятно и тя теб. А защо след като я харесваш искаш да я зачеркваш от живота си ?
somebraveboy
11-27-2011, 15:02
Здрасти, радвам се че се включи.
Ами, какво да ти кажа, мисля тотално да я забравя и да я зачеркна като възможност да сме гаджета. Не искам да имам нищо общо с нея вече, въпреки че ми допада много.
Пич, според мен не се отказвай още . Щом имаш такива силни чувства и сега тя проявява ккато ти казваш интерес към теб, не се отказвай още , но й не прибързвай с любовните обяснения - първо се убеди какъв е интересът и към теб и когато си сигурен действай, но споре мен на този етап не трябва да се отказваш от нея. Знам , колко е трудно да я възприемаш като приятелка , когато общувате , но може би пък по този начин тя търси контакта към теб и ти като я з****ш сега ще си провалиш шансовете .Опитай се да я спечелиш с това общуване и ти самият ще разбереш понататък как да действаш . Пиши в темата ако има развитие на въпроса.Ще я следя с интерес.Успех
unbelievable666
11-27-2011, 15:11
Покани я на кафе и си общувайте повече. Ако изпитва някакви чувства към теб ще си проличат. Ти я харесваш,най-вероятно и тя теб. А защо след като я харесваш искаш да я зачеркваш от живота си ?
Все си мисля, че за толкова време са щели да си проличат, ако е имала чувства към мен. Не мога да я разбера - хем я интересувам, хем като я викна някъде (говоря за преди, сега не съм я викал от много време) тя се прави на интересна и не иска да излиза. Искам да я зачеркна, защото искам да знам иска или не иска да е смен - за какво ми е само да се товаря с тази мисъл.
GOODNESS
11-27-2011, 15:34
Прави се на недостъпен за известно време и няма как да не ти каже нещо ако изобщо и пука :))
Твърде възможно е да те търси, защото си й казал да забрави какво си чувствал. Попринцип така става - искаш това, което вече не можеш да имаш :))
somebraveboy
11-27-2011, 17:25
Не взимай прибързани решения - ако продължава да те търси това е добър знак -значи не си й безразличен, а може би е съжалила да това което е направила преди. Изчакай да видиш как ще се развият нещата , но ако продължава да те търси имате шанс да сте заедно. Ако ти си отдаде възможнст прецени стиуацията и излез с нея, виж какво ще ти каже.