View Full Version : Съвет :)
MoonLighttt
11-25-2011, 18:00
Преди няколко месеца се разделих с едно момче окончателно... не бяхме дълго време заедно, но преди да тръгнем се забивахме нонстоп... раздялата ни беше гадна и неочаквана. Постоянно ми повтаряше колко много ме харесва и обича и колко много му лиспсвам(трябваше да замине за малко) и изведнъж е такааа от нищото ми каза еми аз не искам да съм с тебе повече.
Най-тъпото за мене е, че той ми пише почти всеки ден, а като се видиме случайно аз се опитвам леко да го игнорирам понеже не знам какво да му кажа и той прави същото и после ме пита що съм го игнорирала..
не мога да го разбера объркваме
сега има няколко момчета които искат да ходят с мене, но аз просто не мога или не искам или и аз не знам...
Тая тема не е много яка ама приятелите ми ми дават малумни съвети .. и не знам към кой да се обърна. :)
замисли се какви приятели имаш тогава.. :) но това е друга тема. Еми виж ся! Както се подминавате и игнорирате ти просто отиди до него, спри го и дирекно го питай защо се държи така... Кажи как се чувстваш ти. Просто проведете нормален разговор да се изясните! :)
VaMpiRKaTaaa
11-25-2011, 18:06
Избери си този,който най-много ти харесва и продължи с него напред. :)
mimzchet0
11-25-2011, 18:07
Привет... моя отговор на твоя въпрос .. се изразява в това,че този е пълен идиот!!! ... Независимо колко време сте били заедно и какво е било преди това,можеше да е по-тактичен или просто да ти намекне,че искате да се разделите...а щом е постъпил така,хич не се занимавай с такива идиотчета...не си заслужава..само тровене на нерви и нищо хубаво ;Р
ledenakrasota
11-25-2011, 19:17
Няма как да тръгнеш с някого, ако не преодолееш предишния. И аз съм с такова убито желание. :lol: Въпреки, че не е смешно. :( :?
Не бързай да се хвърляш и си направи сметка с кой споделяш личните си проблеми и какви съвети ти дава. :)
Остани сама,зада преодолееш предишният и след това продължи живота си.Или избери някой,зада забравиш предишният.Ако те накара да забравиш бившият значи това е твоят човек.
nepowtorima
11-26-2011, 07:13
Според мен не е решение да си хванеш друг само и само да забравиш бившия. Това си е пълно измъчване. Винаги ще си имаш обожатели, но твоето сърце ще е на друг или на един от всичките. Продължете да се игнорирате, не си говорете повече. Забрави го.. ще отнеме време, няма да е лесно, но ти трябва да продължиш без него, защото такива идиоти като него не ти трябват!!
Enchanting
11-26-2011, 07:46
Поговорете за това, че се игнорирате. Подкрепям останалите мнения- за това, че не е редно точно в този момент да тръгнеш с някой друг. :wink:
Преди няколко месеца се разделих с едно момче окончателно... не бяхме дълго време заедно, но преди да тръгнем се забивахме нонстоп... раздялата ни беше гадна и неочаквана. Постоянно ми повтаряше колко много ме харесва и обича и колко много му лиспсвам(трябваше да замине за малко) и изведнъж е такааа от нищото ми каза еми аз не искам да съм с тебе повече.
Най-тъпото за мене е, че той ми пише почти всеки ден, а като се видиме случайно аз се опитвам леко да го игнорирам понеже не знам какво да му кажа и той прави същото и после ме пита що съм го игнорирала..
не мога да го разбера объркваме
сега има няколко момчета които искат да ходят с мене, но аз просто не мога или не искам или и аз не знам...
Тая тема не е много яка ама приятелите ми ми дават малумни съвети .. и не знам към кой да се обърна. :)
Дааа след като ти е поднесал тухла 4-ка, как да не се чудиш... :shock: Поговори с него, според мен ще е загуба на време честно казано, ама все пак... :-D :P
sasha_90
11-26-2011, 12:05
Докато показваш какво влияяние има той над теб и как не си го преживяла,няма да те остави на мира.Докажи му,че е минало и продължи напред.Човек,който обича истински не изоставя половинката си по такъв нелеп начин.А що се отнася до другите момчета-никъде не пише,че щом някой те иска,трябва да те има.Напротив,дали ще бъдеш с някого,зависи изцяло от теб.
sladur4etyYy
11-26-2011, 13:17
като не искаш да ходиш с никого в момента, никой не те кара. излизай с приятели, забавлявай се, прави любимите си занимания. животът ти не се върти покрай бившия ти, нали? :)