PDA

View Full Version : Кое е най-важното за вас в една връзка,изберете 1 отговор

SunsetGirl
11-25-2011, 18:06
Кое е най-важното за вас в една връзка,изберете 1 отговор от двата изброени:

За мен лично най-важното в една връзка е човекът до мен да е отговорен ;)

VaMpiRKaTaaa
11-25-2011, 18:09
Отговорен!
Ако е отговорен това ми гарантира,и че е верен!

Silwiya
11-25-2011, 18:10
по-добре да ми е верен... пък колкото до отговорността.... еми може 2мата да сме си безотговорни в допустими граници :grin:

SunsetGirl
11-25-2011, 18:18
по-добре да ми е верен... пък колкото до отговорността.... еми може 2мата да сме си безотговорни в допустими граници :grin:

Знаете ли защо на зададения въпрос от мен повечето хора ще изберат отговора човекът до мен да е отговорен,ами защото да си отговорен значи да си верен,да правиш компромиси ,да имаш уважение към полвинката си,и въобще значи да те е грижа.Той или тя може да ти е верен във връзката,но да не дава нищо от себе си,докато отговорността значи всичко в една истинска връзка. ;)

Nestlee
11-25-2011, 18:31
Човекът до мен да е верен.

Ако не е верен ,защо ми е да е отговорен!? Ако е отговорен гарантирало, че ще е верен ..тогава защо е анкетата???

error92
11-25-2011, 18:32

Ако не е верен ,защо ми е да е отговорен!? Ако е отговорен гарантирало, че ще е верен ..тогава защо е анкетата???

И аз това се питам :D

djipsito
11-25-2011, 18:55

С вас съм.

Boyman
11-25-2011, 19:00
Не може едното без другото. Все едно въздух без азот. Но се принудих да посоча да е вярна.

error92
11-25-2011, 19:01
ем тия дето са за отговорност го духат явно :D

iiordanova
11-25-2011, 19:09
Не мога да реша кое е най от всички. Но май да ме уважава го слагам като номер едно.

GossipGirl89
11-25-2011, 19:09
И двете са важни. Въпреки всичко гласувах за "Човекът до мен да ми е верен", защото мразя изневерите.

antifashionshit
11-25-2011, 19:11
отговорна?

Azoria
11-25-2011, 20:54

С вас съм.

Cvetii95
11-25-2011, 21:08
Според мен и двата отговора са свързани. В отговорността влиза и вярността към половинката

Rebirthing
11-25-2011, 21:37
Да е отговорен.
Изневярата мога да я простя.

Extremescream
11-25-2011, 21:41
Първо да изясним 'отговорен'. За мен това е да е до мен, когато имам нужда от него, да помага, когато има възможност, да е наясно с връзката, тоест да сме или заедно, или приятели с привилегии. Отговорен е много свързано с верен.

g3
11-26-2011, 06:16
Мисля като Extremescream

gabsit000
11-26-2011, 06:22
Много ясно..да е верен,та ако той постоянно кръшка защо по дяволите е с мен???

g3
11-26-2011, 06:31
Много ясно..да е верен,та ако той постоянно кръшка защо по дяволите е с мен???
Защото истина е,че ,ако е отговорен той ще е и верен.
Съвестта му ще го гризе,ако ти изневери.
Съответно няма да ти изневери,ако е отговорен.

SunsetGirl
11-26-2011, 08:42
Според мен и двата отговора са свързани. В отговорността влиза и вярността към половинката

Правилно и двата отговра са свързани,просто в самия въпрос има уловка,а дечковците се опитват да си избият комплексите ,но не място с грубите си изказвания по темата,ако темата не е интересна защо за няма и 1 ден е толкова гледана не знам си колко стотин пъти,а също и коментирана,нали не е интересна уж?

error92
11-26-2011, 08:52

Правилно и двата отговра са свързани,просто в самия въпрос има уловка,а дечковците се опитват да си избият комплексите ,но не място с грубите си изказвания по темата,ако темата не е интересна защо за няма и 1 ден е толкова гледана не знам си колко стотин пъти,а също и коментирана,нали не е интересна уж?

за да ти угодим на глупостите :D :-)

SunsetGirl
11-26-2011, 09:04

за да ти угодим на глупостите :D :-)

Не знам какво си,лош човек си ти,минусът е,че ти личи,не ми пиши повече ;)

umri
11-26-2011, 09:13

Знаете ли защо на зададения въпрос от мен повечето хора ще изберат отговора човекът до мен да е отговорен,ами защото да си отговорен значи да си верен,да правиш компромиси ,да имаш уважение към полвинката си,и въобще значи да те е грижа.Той или тя може да ти е верен във връзката,но да не дава нищо от себе си,докато отговорността значи всичко в една истинска връзка. ;)
Издъхва ти философията. Може да е отговорен в смисъл да върши това, което е казал, че ще свърши и да си контролира задачите и задълженията. Ако шикалкави наляво-надясно, може пак да си е отговорен човек, но няма да е верен.

В моя случай искам и двете. Не искам да избирам и няма да избирам.

Hilary_
11-26-2011, 09:37
Отговорен!
Ако е такъв следва и да ми е верен! ;)

anonymous708973
11-26-2011, 09:38
В моя случай искам и двете. Не искам да избирам и няма да избирам.

Точно.

SunsetGirl
11-26-2011, 09:56
То е същото,бе хора да си отговорен,значи да ти пука,да си отговорен е синоним на верен :P
Само че отговорността включва не само да си верен,а и всичко останало за една пълноценна връзка ;)

Във фейсбук има зададен същия въпрос два пъти,и водещия резултат е човекът до мен да е отговорен,във фейса има по-зрели хора,не само тийнове :)

YoUcANNOtiMaGiNe
11-26-2011, 13:39
То малко логика се иска да вложиш, само дето повечето не схващат. Kогато си безотговорен, значи си и безсъвестен, а оттам нищо не му пречи на човека да изневери. Естествено, че избирам да е отговорен и човек, на когото съвестта му няма да позволи това да се случи.

LeprikonA
11-26-2011, 13:56
тъпа тема, след тъпа тема.

nepowtorima
11-26-2011, 14:13
Избирам човека до мен да е отговорен.
Бих искала в една връзка не само аз да се съобразявам с другия във всичко.
Да е верен също ме интересува, но предпочитам 2рото..

againstyou
11-26-2011, 14:31
Да е отговорен.
Изневярата мога да я простя.

ShtrudeL
11-26-2011, 15:30
Верен.
Верен.
Верен.

Може би защото не разбирам какво е да си отговорен...

cookie78
11-26-2011, 15:44
Да е отговорен, дори да изневери бих простила, стига да съжалява и да поема отговорността

SunsetGirl
11-26-2011, 21:25
тъпа тема, след тъпа тема.

Извинявам се,ама някои от админите не може ли да изтрие заядливите,и нападателните отговори в темата,не искам да ми пишат комплексирани хора с проблеми.

Щом темата на някои им се струва глупава,логично е да не обърнат внимание,и най-добре да не пишат нищо,а не да обиждат,нали затова са админите,за да има ред,и да наказват циркаджиите,които нареждат хората без дори самите те да са нападнати от някого .

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПРАВИЛА НА ФОРУМА!

II. Права и задължения на потребителите

2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.

Extremescream
11-26-2011, 21:45
В случая не виждам какво се накърнява. Изказва мнение: според този потребител темата е тъпа. Виж, ако изкаже мнение, че тази тема е направена от долен чекиджия-расист, който за забавление убива малки животинки, тогава бих изтрила коментарите.
Ако не ви харесва даден коментар, винаги може да го подминете. Както и ако дадена тема не ви харесва, пак може да я подминете. Но все пак, решението си е ваше, стига да се спазва добрият тон.

ivelinaivanova93
11-27-2011, 05:55
за ВСИЧКО да е честен с мен :)

yourSunshine
11-27-2011, 08:31
Да е отговорен,защото отговорните хора за мен са честни.А и да не е честен поне ще поеме отговорността за това,което е направил.

anonymous708973
11-27-2011, 08:56
за ВСИЧКО да е честен с мен :)

Мда бе, после като ти казва на всеки 5 минути, че му се прави секс, ще има мрънкане "Ама той само за тва мисли."
Не си пожелавай нещо, което не искаш всъщност.

jghgh
11-27-2011, 09:06
много добре знаеш че тя нямаше предвид товва
а и да ти имам представите за мъж.

ivelinaivanova93
11-27-2011, 09:12
откъде пък знаеш,че аз няма да искам често да правим секс ? :) пък и тва ,че ще ми го казва през 5 минути примерно не означава че ще става по неговата :D

SunsetGirl
11-27-2011, 12:52
В случая не виждам какво се накърнява. Изказва мнение: според този потребител темата е тъпа. Виж, ако изкаже мнение, че тази тема е направена от долен чекиджия-расист, който за забавление убива малки животинки, тогава бих изтрила коментарите.
Ако не ви харесва даден коментар, винаги може да го подминете. Както и ако дадена тема не ви харесва, пак може да я подминете. Но все пак, решението си е ваше, стига да се спазва добрият тон.

Не сте права,а защо,аз,когато мисля,че дадена тема е глупава,просто не пиша нищо в нея,не изказвам никакво обидно мнение от сорта темата е скапана или тъпа ,то е все едно да наречеш с тези думи автора,разбирате ли?!
Просто не избивам комплекси,и не се заяждам щом някои човек не ми е приятен,не си изказвам мнението за него,тъй като ще е обидно друг е въпросът,ако са тръгнали да се заяждат с мен първи без нищо да съм им направила,второ щом дадена тема не ми харесва просто не я коментирам,и я отминавам без да плюя никого.
По вашата логика нямате нищо против да карам наред темите,която си избера да пиша колко е глупава,нали се сещате,че по този начин,като плюя срещу темите и съответно си изказвам негативното мнение,мен ще почнат да ме нареждат наред.
Не ми е приятно някакви дечковци /имам предвид също и хора,които не са пораснали ,не са зрели/да ми се включват,и да обиждат темата ми,но в България си е така по принцип правилата,условията,закони те ги има на лице,но никой не ги спазва,не се учудвам и от реакцията ви,че няма да обърнете внимание.

П.С Хейтъри,доказателството,че темата не е тъпа е повишения интерес към нея,изяжте се от яд :)
Темата я пуснах нарочно,за да видя колко от вас ще си размърдат сивото вещество,за да открият,че отговорът на въпроса е един и същ,просто има уловка,за да ви накара да се двоумите :)
Аз пък си харесвам и двете теми особено /1-вата,която пуснах/ :)

SunsetGirl
11-27-2011, 13:02
За да не се бъркате повече :)
Синоними на думата отговорен-ответствен, разумен, благонадежден, надежден, сигурен, почтен .

Кое е по-важно за вас в една връзка,моля изберете само 1 отговор :

Човекът до мен да е отговорен: 51 човека
Човекът до мен да е верен:
23 човека

Така седи статистиката във facebook,въпросът там е заддаен няколко пъти ,и водещият отговор е човекът до мен да е отговорен.

shadowcrew
11-27-2011, 13:05
Ако ще е сериозена връзка - да е вярна.Не светя на никой да е отговорен,всеки си прави каквото знае.

ScarletBite
11-27-2011, 14:30
отговорен. искам човек, на когото да разчитам. всъщност не, не искам... нуждая се от човек, на когото да разчитам. :) не знам при вас как е, но аз някъде там, отвътре, съм много ранима и това, съчетано със злобата и гордостта ми, ме кара винаги да се съмнявам, да си имам едно наум, за се презастраховам, да целувам с отворени очи, както се казва. никога не се доверявам и разкривам напълно, но понякога просто изпитвам болезнена нужда да го направя и изпадам в едни такива сълзливи състояния, в които пиша плоски стихотворения и слушам депресантска музика. в следващия момент отново съм ухилена, но все пак...
верността не ми е приоритет. много хора ми се чудят на акъла, но на мен наистина ми е все едно дали ще се напие и ще изчука някоя, когато мен ме няма. на всякакви неща съм се нагледала и наслушала и физическата изневяра не ме плаши. това да си направи кефа с друго момиче за една нощ... кво толкова? работата е там, че разбирам, че всички имат путки, но не всяка има това, което имам аз отвътре. затова искам да е верен на тайните ми, не на тялото ми. :)

BrainlessROCKBABY
11-27-2011, 14:48

има и други размери букви, ама да не се обаждам..

Boyman
11-27-2011, 14:56
Абе, много сте заядливи, значи... За една ш*бана тема тука... големи спорове. Нали въпросът е според вас кое е по-важното? Всеки може да си изкаже свободно мнението - това, че някои не са съгласни, си е техен проблем. Защо винаги трябва да се поучавате един друг? Големи разбирачи, ей... :?

ScarletBite
11-27-2011, 14:58
Абе, много сте заядливи, значи... За една ш*бана тема тука... големи спорове. Нали въпросът е според вас кое е по-важното? Всеки може да си изкаже свободно мнението - това, че някои не са съгласни, си е техен проблем. Защо винаги трябва да се поучавате един друг? Големи разбирачи, ей... :?
Welcome to Teenproblem.

Pamaa
11-27-2011, 17:33
Отговорен!
точно!!

XTREMEFREERIDE
11-27-2011, 17:55
Принципно от отговорността би трябвало да следва верността, но ако разглеждаме темата като че можем да изберем едно от двете, което да означава отсъствието на другото, аз лично избирам отговорността. Така или иначе ако той е решил да се чука с други, окей, нека го прави, но нека има смелостта да ми го каже в лицето. В зависимост от обстоятелствата и отношенията ни, аз ще реша какво ще правя с живота и връзката си.
По-грозно нещо от лъжи за вярност на тоя свят няма.

SunsetGirl
11-28-2011, 09:32
За тези,които са гласували човекът до мен да е верен,я кажете как се нарича постъпката на любимия/та,когато ви изневери,не се ли нарича това безотговорна постъпка?/всъщност всички,които са гласували човекът до мен да е верен значи са гласували подсъзнателно да е отговорен/
И второ в една стабилна връзка не се иска само вярност,родителите ми са заедно от 30 години,нито един от двамата не са си изневерявали,но това не значи,че имат перфектна връзка,защото най-честите скандали,които се правят вкъщи е заради егоизмът на баща ми,и заради парите.
Майка ми каза,ако не е баба ти,за да се грижа за нея,бих го зарязала /баща ми/,защото и е писнало от тежкия му характер,бих заминала в чужбина да работя,да се махне от тая мизерия в БГ,колкото до мен,каза,ти си голяма сама ще се оправяш в живота.

FreelyGirl
11-28-2011, 09:46
Отговорен!

Boyman
11-28-2011, 10:22
[i]И второ в една стабилна връзка не се иска само вярност....

Именно! Разбрах тезата ти, но ми се струва, че посочените опции не дават възможност за пълна комкретизация на оценката на всеки един от нас. Затова има и по-различни мнения. Ако анкетата бе по-пълна, с повече възможни опции, може би щеше да бъде и по-точна. Според мен в една връзка няма как да присъства само едното от тези две качества, защото тя ще бъде нереална. Или и двете, или нито едно от тях... Така мисля аз. :wink:

pavelvasilev
12-04-2011, 17:33
Най-важното според мен е доверието!