Влез

View Full Version : Пребитото от свои връсници дете

pufinka96
11-25-2011, 18:23
Както всички вече знаем 16 годишният Андрей е брутално пребит от свои връсници от строителния техникум.Кажете си мнението за всичко което се случва били ли сте йертви на подобно нещо? Всичко по темата тук :(

Wwwooow
11-25-2011, 18:26
Изверги... пълни.Ненормалници мозък нямат ли? Чак толкова..прекаляват!

gummybear
11-25-2011, 18:27
това е ужасно..
да се мислят за нещо повече, избиват си комплекси :?
аз не съм била жертва на побой или нещо подобно :)

pufinka96
11-25-2011, 18:28
вече човек да го е страх да отиде на училище полицията я има 2 или 3 седмици и след това всичко отшумява и нещата се повтарят ли повтарят :(

Savage14
11-25-2011, 19:06
Точно пък на ушев не разчитайте.По-добре да го няма

Lucho
11-25-2011, 19:06
Това е резултата от 21 години свободия. Свободия на действията, свободия на това да правиш каквото си искаш и където си поискаш, а след това да останеш безнаказан.

Защото ако имаше полиция, която да бие, и ако имаше охрана в това училище (както и във всяко друго), която също да въдворява ред, такова нещо нямаше да се случи. Защото тези ако ги хванат сега (което ме съмнява), ще ги вкарат за 24 часа в районното, след което пак са навън, готови да вилнеят и да отнемат човешки животи.

За да има някакъв ред трябва само и единствено или ефективни големи присъди и отваряне на нови затвори, а при невъзможност - системен бой на потенциално опасни лица (защото в последствие ще се окаже, че са познати на полицията).

Това е едната страна на нещата. А някой по-запознат може ли да даде конкретни причини за нападението ? Защо се е стигнало до него (извън тиражираната версия)?

Dagichka
11-25-2011, 19:46
Вече има една тема!!!! Спрете се, моля ви, спрете се!! :хх Реве ми се само като гледам новините, всичките ми приятели го обсъждат, сега и тук.. Аз съм от едно от двете училища и съм потресена!

ShadyStyle
11-25-2011, 20:01
шибаняци

needle
11-25-2011, 20:07
Вече има една тема!!!! Спрете се, моля ви, спрете се!! :хх Реве ми се само като гледам новините, всичките ми приятели го обсъждат, сега и тук.. Аз съм от едно от двете училища и съм потресена!
Как няма да се говори?! Това е проблем на обществото, защо се стига да тук, че един млад човек трябва да остане инвалид? Не може да се мълчи, трябва да се изяснят причините за да не се повтори.

teddybearMV
11-25-2011, 20:15
Не съм била жертва, но в моето училище, когато аз бях 8-ми клас, пребиха едно едно момче от по-горен клас. В началото на часа след голямото междучасие..като се има предвид, че в нашето училище си имаше охрана тогава. Момчетата не бяха от нашето даскало и не е ясно как са ги допуснали вътре. Момчето беше смляно направо, изкараха го с линейка и носилка. Два месеца не беше на училище, имаше дела и т.н. :?
Биячите не бяха роми, а българи. Съвсем нормални момчета, не някакви криминални типчета.
Ужасно е, че някой би могъл да превърти толкова, че да направи подобно нещо. Не само, че може да нарани сериозно някого, че и да го убие дори..но и си проваля живота завинаги. Когато станете свидел на подобно нещо, веднага наберете 112 и стойте на безопасно разстояние, защото не се знае как ще се развият нещата.

BlackEyedPeas
11-25-2011, 20:55
То вече да те е страх да излезеш от вкъщи..

pufinka96
11-25-2011, 20:59
аз също съм в едно училище с потърпевшото дете и затова сметнах за редно да направя темата повярвайте ми страх ме е да отида на училище само журналисти да не смееш да си покажеш носа страх те е да не те пребият :( :( :(

Cvetii95
11-25-2011, 21:03
Бива хормони бива ама това вече е прекалено как може да има толкова "болни копеленца" на по 16 години :shock:

Dagichka
11-26-2011, 06:43
аз също съм в едно училище с потърпевшото дете и затова сметнах за редно да направя темата повярвайте ми страх ме е да отида на училище само журналисти да не смееш да си покажеш носа страх те е да не те пребият :( :( :(
Охх.. :( Аз пък съм от СГСАГ и.. знам, че не трябва да се чувствам виновна, че уча там, ама с тия случки.. направо ме е срам да кажа къде уча! Добре че бях болна и цялата седмица я пропуснах, но приятелите което ми казват, че било ад от медии и разправии :х А защо го е направил и не осъзнава ли какво може да стане, наистина не знам.. Изкривени представи явно имат всички, правят се на яки ли, избиват комплекси ли.. Ама невинни хора да страдат заради това е наистина абсурдно!!

g3
11-26-2011, 06:48
Мисля,че родителите са виновни.

IlovEmyPuffYToY
11-26-2011, 09:31
Мисля,че родителите са виновни.
Никой не може да каже със сигурност, но да, до голяма степен агресията и тенденцията така да се справят с проблемите идва от вкъщи...(малко цитирам г-ина ми по психология)...Аз обаче лично имах една съученичка от старото, която наистина беше мноо бойна (грозна и груба Кифла с огромно самочувствие), а тя няаше никакви проблеми - баща й работи в чужбина и се виждат мноо рядко, а майка й работи в магазин (работи, работи, колко да работи) и въобще я никой нищо и тя си правеше каквото поиска...Това също не е добре...

teddybearMV
11-26-2011, 13:57
Абе страшно е направо. И деца, и възрастни.. всички сякаш са откачили. Направо да те е страх да излезеш и да си хвърлиш боклука даже. Страшна работа! Какво им стана на всички?

xXxAngerfisTxXx
11-26-2011, 14:09
Без причина няма бой... а боя е крайност

againstyou
11-26-2011, 15:03
Шопска работа.И да,голямо влияние оказват родителите.

ivyy
11-26-2011, 15:50
Да, родителите са виновни, но не трябва цялата вина да се прехвърля на тях. Все пак всеки си е индивидуален, сам взема решения и трябва да си понесе последиците. Нещо, което няма да стане с тези биячи. Най-много да им го впишат в досието, да поседят за 24 часа в районното и това е. После пак ще направят нещо такова, пак ще се отнесат с тях така и те ще продължават след като се разминават само с това.
А относно охраната...не може да се разчита много на нея. Поне ако е като тази в училищата в моя град. Всички са пенсионирани полицаи, които стоят и си говорят с лелките по цял ден и си подадат носа наван за по две минути. Това не е охрана, а отбиване на номер, жива подигравка :? Което е доста жалко.

fenaNiki
11-26-2011, 20:20
Колкото "нападателите" са виновни, толкова и "потърпевшият". Попринцип всичко изречено в медийното пространство са пълни лъжи. Разправят там, че са ходили, срещнали са случайно момчето и са го пребили. Никак не е вярно. Разучете малко повече от това, което ви предоставят медиите по въпроса и ще разберете, че и двете страни имат вина.

Hayashi
11-26-2011, 20:29
Каквото и да е казало момчето, 20 души да му скочат е малко прекалено, нали? Направо съм без думи.

fenaNiki
11-26-2011, 20:45
...

Savage14
11-26-2011, 20:55
Това не трябваше да го пишеш в интернет,а още по-малко в публичен форум иначе бияча ще си го получи скоро :-P

Savage14
11-27-2011, 08:58
Ето го въпросния бияч:
http://prikachi.com/images/913/4082913s.jpg :-P

IlovEmyPuffYToY
11-27-2011, 09:04
Ето го въпросния бияч:
http://prikachi.com/images/913/4082913s.jpg :-P
Т'ва ти ли си уе? Шибаняк с шибаняка знаеш ли какво може да му причиниш с т'ва уе? К'ва травма? Той си публикува жалката снимчица без грам срам, че даже с гордост де**а идиотът.. :-x Оттук нататък смятай - съдилища, процеси, сесии с психолог...Не искам да съм на ттвое място...

Savage14
11-27-2011, 09:08
Да точно аз съм ха-ха и с тоя грозен шал перфектно ми стои :grin:
Беше ясно,че въпросния бияч няма да остане анонимен :smt023

parpan
11-27-2011, 09:12
Аз не мога да разбера, защо си мислите, че само тоя когото са хванали е виновен, имаше доста хора там и очевидно, момчето не е било бито само от един...
Fenaniki, не говори глупости, има неточности в медиите, но повечето неща са така, по твойте думи излиза, че тия 10 човека са били там да бият някакъв деветокласник така ли?

Wwwooow
11-27-2011, 10:03
Дано им се стъжни живота, безмозъчни същества, смешни комплексарчета, какво повече да се каже ?! Съсипаха живота на едно момче и на неговото семейство,без причина, какво заслужават такива ..

Bomber
11-27-2011, 11:13
Мога да кажа само едно злоба и завист :shock:

ImmortalSportFreak
11-27-2011, 11:30
Тъжно е,че има толкова много агресия сред младите хора.Но голямо значение има възпитанието им.Естествено и приятелите много влияят на съответното агресивно дете,но пък ако техните родители са били по-отговорни и заинтересовани от детето си,можеше и да не стават такива инциденти.Проблемите в семейството(лошите отношения,скандалите,безот говорността) са нещото,което най-често отключва агресивни прояви у детето,защото те много му влияят психически...
Веднъж бях свидетел на сбиване по време на концерт-така го фраснаха едно момче,че цялото ухо му кървеше.. гледката беше мн тъжна.И това беше от спор кой къде да застане,за да вижда по-хубаво сцената.Но за щастие бях далеч и нямаше опасност за мен.. и бързо дойдоха полицаи,които окротиха ситуацията.

Savage14
11-27-2011, 12:12
Някон наистина прекаляват, но трябва да има и грубости,с добро не е интересно. :smt023

shadowcrew
11-27-2011, 13:44
Незнам ситуацията и немога да кажа обективно мнение. От доста време стана модерно цяла група да бие един човек,че да не вземе да ги набие той,пък и нали са много смели. Аз имах случай когато бях 5-6 клас бях в ново училище и съседният клас (24-25 момчета) решили,да ме бият за добре дошъл явно. Аз от малък съм такъв и не ме вълнува кой какъв и за какво се бори. Влязох във стаята и директно скочих на няколко момчета които се водеха нещо като "шефовете" на останалите. Понабих ги и останалите се уплашиха и нищо не направиха. Естествено не всички ще го направят по този начин,но съм твърдо против няколко да бият един.

pufinka96
11-27-2011, 18:36
Какво да ви кажа цялото даскало се молим детето да се оправи всички го познаваме и знаем,че е много добро момче.Той да е добре пък рано или късно всичко се връща дано да има справедливост по случея!

Cybershot
11-27-2011, 18:39
По онова време такива изправителни лагери е имало... че тоя би предпочел доживотна сега, отколкото 5 години в изправителен лагер...

pufinka96
11-27-2011, 18:40
имаш право..!

Goddess
11-27-2011, 21:45
Този заслужава да го затворят...ако ще и за един месец да е, е така, ама да го разпорят от ебане, инвалид да го направят. И от поколение да го лишат, че няма нужда от поколения на такива лайна. Направо не мога да повярвам какви малки, комплексирани и извратени пикльовци има като тоя плъх има....

psychopath
11-27-2011, 22:57
Мисля,че родителите са виновни.Родителите, обществото, средата...
Причините са ясни.
Решенията на проблемите и прилагането им на практика от друга страна са по-неясни. :)

Meoww
11-28-2011, 13:10
Ужас...горкото дете. Никой няма право да упражнява психическо и физическо насилие над теб. От къде е тая агресия в децата? Родителите имат голяма вина, прекаленото угаждане и гъделичкане на егото ето до какво водят. Днешните деца са толкова презадоволени от всичко, че знаят,че каквото и да направят, пак мама и тати ще го отнесат. Жалко за пострадалото дете. Дано се оправя бързо.

RunningBlind
11-28-2011, 14:57
Дано пострадалия да се оправя бързо, а побойникът да се научи на дисциплина в затвора и да осъзнае грешката си !
Това което им липства е определено родителски контрол, спорт и възпитание.