PDA

View Full Version : защо се държи така ?



ankata
11-25-2011, 18:36
Здравейте, не знам дали има подобна тема, не съм и търсила..Така проблема или въпроса ми е,че приятеля ми напоследък ми казва,че не искам да правим секс или че било на сила от моя страна,а не е така-обясних му че това са глупости и ако не искам няма и да го направя на сила той пак си мисли неговите неща,а някои път когато наистина не искам или не съм в настроение му казвам да спре и се съобразява с мен,и може би от там мисли така..но истината е че понякога ме е страх и може би затова го спирам,защото той ми е първия а аз не знам от какво и защо се страхувам причина няма...много ми е гадно,че мисли че не искам а не е така...какво да направя ? :(

ThroughStruggle
11-25-2011, 18:42
На колко сте?

ankata
11-25-2011, 18:44
аз на 20, а той на 18

ThroughStruggle
11-25-2011, 18:52
Хм, тогава значи вече би трябвало да сте на етап "детински цупения".
Ами, явно е останал с такова впечатление, макар и да не е правилно. Промени го, покажи ентусиазъм, нахвърли му се. Може също така да му направиш някаква изненада, дори и малка. Купи си хубаво бельо, покани го у вас, запали свещи - все такива тривиални, но хубави неща.

Друг вариант е всъщност той да не иска да прави секс и да си търси удобни оправдания. Но не си дала достатъчно информация, за да преценя. :)

ankata
11-25-2011, 18:57
започна от там,че аз няколко пъти не исках да го правим в нас,защото "стените са тънки" и не искам да ме гледат родителите ми "странно" т.е. неудобно ми е..и той от там мисли,че аз не искам,и казва че и всеки друг път е било така от моя страна..и че аз съм си търсела оправдания..но какво да направя че понякога наистина ме е страх и той отново мисли че не искам.. не ме привличал и т.н. даже преди малко ми каза,че му е по-хубаво да ме гушкал отколкото да правим секс..е това как да го разбирам ..освен че май аз не го привличам.. :s

DragonLady
11-25-2011, 19:39
Седнете и си поговорете! Зрели хора сте.
Кажи му, че го желаеш сексуално и не се опитваш даси измисляш оправдания за да не го правите. Кажи му, че в дадените случай наистина си се чувствала зле и не ти е било до това.
Пробвай и някой път като сте насаме просто да му кажеш ей сега идвам и в следващият момент да се появиш пред него само по секси дантелено бельо ( примерно ) тогава няма да е намек, ами направо покана крещяща " Ела ме вземи ", ако и тогава вече ти откаже, значи работата е много дебела.
Не искам да те плаша излишно, но замислила ли си се над възможността да ти изневерява и затова да не иска секс и от теб?

ankata
11-25-2011, 22:10
относно изневяра е невъзможно,защото му се е случвало и милион пъти ми е казвал,че никога и за нищо на света не би го направил докато има приятелка,точно за този въпрос мисля и съм уверена.че няма да го направи.А относно дали той не иска не е това той иска виждам го...а проблема е че мисли че аз не искам..не знам объркана съм много вече.

Mi6inka
11-26-2011, 06:08
Ами ти си го познаваш. След като мисли, че не искаш.. направи така, че това да се промени. Както казаха преди мен, прояви инициатива...Или някой път така от нищото му прошепни "Искам те точно сега" или нещо такова.. имаш си въображение и си познаваш приятеля, би трябвало да знаеш какво ще му хареса.

g3
11-26-2011, 06:37
Направи така,че мнението му да се промени.