View Full Version : Как да свършвам по бавно ?
bobioooo
11-25-2011, 21:24
Свършвам за 4-5 минути някак си ме е срам от това. Може ли да ми кажете как да се задържам повече? Някой приятели казват, че по час-два не могат да свършат и на мене ми е някак си неудобно и ако може да ми погогнити ще съм ви благодарен.
ще ти ПОГОГНИМИ , макар че има предостатъчно теми бе, братле..
1. има специални презервативи, които удължават ерекцията
2. преди секс си бий една и после ще издържиш повече или просто първия път свърши набързо и веднага след това почвай пак - вторият ще е по-добре..
3.за известно време по време на секса се опитай за мислиш за нещо друго
4. ползвай търсачката и прочети някоя от 10000000те такива теми..
ае успех
anonymous546178
11-26-2011, 08:59
1. да се самозадоволяваш преди секс няма смисъл според мен, представи си, че не успееш да го дигнеш примерно :D
2. Правете го пак и пак и пак, до постигане на задоволителен резултат
3. алкохола прави всичко
4. едно момиче може да свърши за 5 мин, ако си вършиш работата като хората
5. не си взимай тънки презервативи
Thrombocyte
11-26-2011, 17:43
[quote="muscle"]1. да се самозадоволяваш преди секс няма смисъл според мен, представи си, че не успееш да го дигнеш примерно :D
За вдигането, ще го вдигне, но може да започне да го боли члена докато правят секс.
Не е сигурно че ше го дигне, аз понякойпът дори немога 1вия път да го дигна (заради притеснение) пък ако съм свършил вече 1 път ... адски трудна раута...
xXxAngerfisTxXx
11-26-2011, 18:22
удряш една ножка преди секс и си готов
bobioooo
11-27-2011, 22:01
а някакви хапчета или нещо такова за забавяне има ли ... и колко забавят ;д
Ъъм...по-добре отколкото да не можеш да свършиш 1-2 часа. Аз предпочитам партньорът ми да свърши бързо, почивка и после пак, малко по-дълго.
bobioooo
11-28-2011, 09:16
принципно може ли да ми кажете има ли такива хапчета и дали има ефект и колко трае тоя ефект .
принципно може ли да ми кажете има ли такива хапчета и дали има ефект и колко трае тоя ефект .
Не няма. Има презервативи с бензокаин, локален анестетик, които намалят чувствителността на пениса. Не ти препоръчвам да ги ползваш, тъй като при 90% от мъжете проблема е психологически и като такъв, а не проблем със свръхчувствителността на пениса, презервативите с бензокаин няма да ти помогнат особено. Най-много, освен че ще свършиш бързо, да ти омекне още преди това.
Ако смяташ, че проблема е физиологичен - ползвай ги, лошо няма. Също така има и спрейчета с бензокаин или друг анестетик, продават се по секс-магазините.
не си ли чувал за тренировките точно преди състезанието? :d една бърза и изцеждаща злобарка и си готоф
DarthLord
12-11-2011, 13:07
Не бързай! След години ще искаш да свършваш бързо.. xD
anonymous708973
12-11-2011, 13:46
Не си мисли за други неща по време на секс, супер простотия е.
Удари една половин-един час преди секс, сменяй позата, като усетиш, че ще свършваш, остави задната за накрая.
Набий си кучето повече от 4 пъти и ползвай кондоми,които помагат за това :)
Bisollini
12-12-2011, 22:23
абе кви хапчета . сядаш праскаш 5 ракий . удряш една цедка на набора пиеш още една бира и даже ще ти писне после
LocaPeople
12-13-2011, 11:05
всичко е психика при секс мисли за нещо друго нещо различно дори и гадно
anonymous708973
12-13-2011, 11:18
Оф, стига с тоя малоумен съвет. За какво прави секс, ако ще си мисли за гадости?!
LocaPeople
12-13-2011, 19:11
ако знае как да го прави няма да му е проблем стига само за момент да си отвлече вниманието с нещо друго и еакулацията ще му отмине и така 1-2 пъти и ще отмине и ще си ебе пак
paripipari
12-16-2011, 22:17
Не съм сигурен колко е вярно това, но съм чувал, че като си намажеш члена (и по-точно главата му) с амфети би трябвало да издържиш доста часове. xD
Positive_SouL
12-18-2011, 21:53
Да нека да мисли за баба си и когато се усъвършенства следващата тема ще е "как да спра да мисля за баба си".
Повечето от приятелите ти лъжат,в смисъл не че не е възможно,просто е тенденция всеки да преувеличава сантиметрите и времетраенето.
UltraBlue
12-20-2011, 20:59
1-во: Мисли за баба ти :D така ще свършиш бавно
2-ро: С практика всичко става..сам ще забележиш как след всеки път ще държиш все повече и повече ;)
ubuntureload
12-21-2011, 19:56
На истинския мъж не му пука особено за колко време ще свърши и жената ще остане ли задоволена...!
Puffy943
04-29-2014, 09:03
abe pich kakvo tolkova se pritesnqvash ?? nqma smisul i az bqx taka v nachaloto no posle se razbraxme s averkata ako iska sex za po dulgo 1-vo go izcejda posle my slaga chuvalche i si skacha otgore... a ako tq ne te razbere znachi problema si e nein a ne tvoi
а някакви хапчета или нещо такова за забавяне има ли ... и колко забавят ;д
недейда свикваш с химията от сега!!!
На истинския мъж не му пука особено за колко време ще свърши и жената ще остане ли задоволена...!
това е работа на егоист, а не на истински мъж!!!
miloto_girl_4e
04-30-2014, 09:50
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/43491-kak-da-svarshvate-po-bavno/
Може да намерите полезна информация тук! :)
kalpazanka
04-30-2014, 10:16
Темата е от 2011-та година!
SunnyDJ, оглеждай се в какви теми пишеш.
С колежката явно сме затворили темата едновременно. :)