View Full Version : Малки зъби, голям проблем !!
Здравейте, проблема ми е в зъбите. ТЕ са много малки. Незнам дали някой е имал такъв проблем, но моят е точно такъв, предните ми зъби, нямат и 1 см или са някъде 1 см. КАто се усмихна те едвам се подават и стои някак си смешно/ В момента нося шини, за да ги исправя, но не в това ми е проблема !! Та, искам да ви попитам, дали мога да ги оправя някак ??? Моля ви за помощ, вече ме срам да се усмихна съвзем леко, защото някой зъб едвам едвам се подава и съм като някой вампир. Почти никой не ми е казвал, че са ми много малко зъбите, но все пак има няколко човека, които са ми го казали и... Пък и дори и никой да не ми го беше казал, аз нали си ги виждам зъбитеи изпитвам срам от тях, но все пак съм благодарна, че ги имам !! Но моля ви кажете ми все пак дали мога да направя нещо !!
Е какво да направиш ? Не можеш да си уголемиш зъбите. Единственото решение е фасети.
nepowtorima
11-26-2011, 06:44
И моите 2 предни зъба са по-малки от един сантиметър..
Ама няма кво да направим.. ако искаш да имаш единствено от малка някакви уголемения по зъбите.. давай..
lude7ina
11-26-2011, 14:29
Почти никой не ми е казвал, че са ми много малко зъбите, но все пак има няколко човека, които са ми го казали и...
Искаш да си уголемиш зъбите, щото някви идиоти са ти се присмели за зъбите. Хич да не ти пука.
moni010498
11-26-2011, 15:10
Въобще да ни ти пука какво мислят другите, ти си си такава специална и трябва да се усмихваш и да се смееш, защото усмивката и смеха са здраве. ТИ СИ УНИКАЛНА САМА ПО СЕБЕ СИ ТАКА ЧЕ СИ СИ КРАСИВА ТАКАВА КАКВАТО СИ.
Явно сте ме разбрали погрешно, защото аз го искам, заради себе си. Както някой искат по големи цици, за да се чустват комфортно, така и аз искам по-големи зъби !! А фасетите не са ли много скъпи ?? Благодаря Ви много, явно ще си остана с дребните си зъбки :)
nepowtorima
11-26-2011, 15:21
Явно сте ме разбрали погрешно, защото аз го искам, заради себе си. Както някой искат по големи цици, за да се чустват комфортно, така и аз искам по-големи зъби !! А фасетите не са ли много скъпи ?? Благодаря Ви много, явно ще си остана с дребните си зъбки :)
Няма да сме с хубави усмивки и толкова.. и мене ме е срам да се усмихвам.. ама..
moni010498
11-26-2011, 15:30
Може ли да ги снимаш за да ти дам коментар дали са чак толкова малки че толкова да не си ги харесваш.
teddybearMV
11-26-2011, 15:40
Ами скъпи са, естествено. Те и циците и те са скъпи. Щом искаш естетическа промяна, то няма да е евтино.
nepowtorima
11-26-2011, 15:55
Може ли да ги снимаш за да ти дам коментар дали са чак толкова малки че толкова да не си ги харесваш.
Според теб.. щом я е срам да се усмихва, защото не си харесва зъбите.. би си качила да я види цял форум..
moni010498
11-26-2011, 15:59
защо не??
moni010498
11-26-2011, 16:01
И без това повечето тук са анонимни.
teddybearMV
11-26-2011, 16:18
Според теб.. щом я е срам да се усмихва, защото не си харесва зъбите.. би си качила да я види цял форум..
Е, ако си снима само зъбите няма кой да познае, че е тя.
moni010498
11-26-2011, 16:21
+
nepowtorima
11-26-2011, 16:23
Това да, но може да не и е приятно..
moni010498
11-26-2011, 16:50
Ами ако не и е приятно да не качва тя си решава, но ако иска съвета ни ние така без снимка не можем да преценим дали стои толкова зле колкото тя го описва.
Аз като си снимам зтбите и съм си озъбена и те на снимки изглеждат нормално ама като се усмихвам просто и някой ме види от по-далеч си личи, че са малки
moni010498
11-27-2011, 17:51
В момента самата ти каза, че зъбите ти не са чак толкова зле, а и не мисля че някой ще гледа точно зъбите ти от далече.
А и на всеки зъбите отдалече изглеждат малки :-D