View Full Version : Съвет
nickname335
11-26-2011, 08:19
Това се явява своебразно продължение на тази ми тема :-D обю
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=448026
Та въпросното момиче ме потърси и ми се извини за онзи ден.Обича ме още, обаче всичко говореше в минало време (освен че ме обича).Въпросът ми е да я търся ли аз, или да чакам, да я питам ли дали има желание да се промени и да сме заедно, или да оставям всичко в нейни ръце?
nepowtorima
11-26-2011, 08:24
Не можеше ли да продължиш старата тема?
И така де: .. както казах в една друга тема.. Според мен е по-добре ти да направиш първата крачка.. тя е направила своята - казала е, че още има чувства към теб. сега поговорете сериозно и я попитай дали иска да сте отново заедно при положение, че все още и двамата имате чувства един към друг..
nickname335
11-26-2011, 08:30
Не можеше ли да продължиш старата тема?
И така де: .. както казах в една друга тема.. Според мен е по-добре ти да направиш първата крачка.. тя е направила своята - казала е, че още има чувства към теб. сега поговорете сериозно и я попитай дали иска да сте отново заедно при положение, че все още и двамата имате чувства един към друг..
Бих питал, просто не знам дали не е унизително да я питам аз, след като вината беше в нея.Все пак мисля да направя опит, то вече няма какво да се губи. :)
Нямаш ли собствено мнение за това кое е унизително и кое не е 8)
А защо не отовриш уста и попиташ? Поговрете. Не знам колко време се е минало от както сте разделени, но няма излизане от филма. Кажи и как се чувстваш, питай я как тя се чувства... предразположи я.
В крайна сметка -знаеш- всичко с времето минава. Ако не си залсужава, обърни гръб и дай крачка напред.
Защо трябва да има въпроси за всеки етап от развитието на една връзка? Толква ли е трудно да отидеш и да я питаш/поговориш с нея. Няма значение дали ти или тя първа ще се свърже с теб. Ако има общи чувства, ще се получи, ако не - здраве да е.
Нямаш ли собствено мнение за това кое е унизително и кое не е 8)
+ и изобщо за това как да постъпиш..