PDA

View Full Version : Погледът на мъжа..

Missmarch
11-26-2011, 09:14
Първо добро утро на всички : )
Такамм понеже не знаех къде да сложа темичката, мисля че е за този раздел, защото става въпрос за начина, по който гледат мъжете една жена при просто флирт или наличие на любовна химия.
Изчетох доста материал снощи в интернет, но не и нещо което да ми е от полза.. Та да ви обясня какво стана вчера...
От доста време имам симпатии към едно момче, обикновено съм чувала че приковава поглед в мен когато минавам покрай него, но вчера сама се убедих.
Ние с него не се познаваме, но училището е малко и повечето се знаем.. Та.. Бяхме без дружки и се разминахме на едни стълбички.. Усещането когато минавах покрай него беше точно когато някой те зяпа захласнато.
Хвърлих му един незначителен поглед, насочен право в очите му, и не се изненадах че той вече ме гледаше, но начинът беше особен.
Погледите ни се срещнаха за секунда, защото дори ми стана малко неловко и веднага погледнах настрани.. Ами да обясня и за начина.. Беше някъв такъв сериозен поглед, попринцип съм останала с впечатлението че тва момче е вечно напушен, гледаше ме някак си дълбоко, сякаш щеше да ме прониже с очи... Дори ми се стори леко враждебен..
И малко се отдалечихме след разминаването, когато случайно се обърнах скришом отново да го видя и О ГОСПОДИ :д , той в същия момент се обърна и пак прикова поглед към мен....

Благодаря Ви, за отделеното внимание , ще се радвам ако оставите по едно мнение . :)

nepowtorima
11-26-2011, 09:22
Филми, филми.. О ГОСПОДИ.. въобразяваш си..
Погледнал те и?.. и аз мога да те гледам..

Missmarch
11-26-2011, 09:23
Не ти говоря просто за гледане... ай чети малко :)

umri
11-26-2011, 09:26
Един поглед и вече целия интернет си изръшкала. Тва е доказателство за останалите от форума колко са важни невербалният контакт и погледът. Цял ден си мислила за тва..

Много ясно, че те харесва, но по-интересното е, че не спира да те гледа в очите, дори когато е пред теб. Повечето ги хваща срам и отместват поглед. Точно и затова от практически едното нищо толкова си във филма и не знаеш къде се намираш.

Missmarch
11-26-2011, 09:28
Ами ся ако ще ме съдите за глупости, по - добре недейте . темата си я пуснах за справка а не за бойно поле

anonymous708973
11-26-2011, 09:30
Я сега си представи да те гледат по тоя начин по няколко пъти на ден. :)

Azoria
11-26-2011, 14:26
Може да те харесва. А може и да не те. Просто ти е хванал окото явно ( у каква ирония :lol: ) и сега има огромна вероятност и да си въобразяваш. :)
Другия вариант е и той да ти е хвърлил око. :lol:

Boyman
11-26-2011, 14:45
Абе, то и аз по подобен (да не кажа същия) начин гледам момичетата в очите, но засега няма опашка от момичета подир мен... Въобразила си си нещо, но все пак се запознайте. Кой знае - може пък да се харесате, един поглед нищо не означава. :)

g3
11-26-2011, 19:42
Има интерес към теб.

MihaelaMM
11-26-2011, 19:46
Не си въобразяваш, миличка. Щракаш с пръсти и е твой 8-) С малко хипербола разбира се, се изказвам 8-)

headstrong26
11-26-2011, 19:55
Аз мисля че е най-добре мъжете да изкажат мнение...Аз мога да ти кажа от опит че мн яко хлътнах заради едните погледи и мн си изпатих за което...но не се знае..зависи от човека предполагам

elysunny
11-26-2011, 22:08
погледът може да значи много неща...
а може и просто да те е гледал, защото си се изцапала

ivelinaivanova93
11-27-2011, 05:52
ох ми да ти кажа аз мъжете доста често не мога да ги разбера :D При мен почти винаги не е така както изглежда.. един поглед два погледа и при мен се е случвало и накрая се оказа,че момчето ме гледа защото аз го гледах :D пълната тъпотия ... не се вкарвай толкова във филмите :) пък ако си по нахакана отиди при него и се запознайте аз тка правя.