View Full Version : Той очаква аз да правя всичко!
CeLuVcHo0o
11-26-2011, 16:47
От ското излизам с едно много сладко момче. И двамат доста се харесваме, но имам чувството, че той е прекалено лекомислен. За да излезем трябва аз да му предложа, трябва да му кажа къде, кога, в колко, а това честно казано адски много ме дразни! Не казвам, че не трябва да се съобразява с мнението ми, но той НЕ ПРАВИ абсолютно НИЩО! Нямам нищо против от време на време аз да поемам инициативата за срещите, но аз да казвам всеки път ми идва прекалено! Преди време го попитах защо ми пише толкова малко при положение, че е на линия и аз му пиша 3 реда (той ми отговаря с 3 думи... :( ). Защо не ми звъни, проблем ли е, че го търся да го чуя всеки ден (естествено ако не сме се виждали), омръзнала ли съм му, а той ми каза само "не, просто предпочитам да си говоря с хората очи в очи, а не да си говорим по телефона" :shock: Което ме уби! :? Аз ли бъркам някъде или...? Как да го накарам от време на време и той от време на време да предлага да излизаме? С това му държание имам чувството, че въобще не го интересува връзката ни...
Ми може да не го кефи да ти пише или да ти се обажда. Иначе за какво ще с говорите като се видите на живо? :?
Не го "подсещай" да се виждате един,два дни и виж дали ще те потърси. Ако не... можеш да си направиш извода. :)
Т'ва със звъненето и аз вече не го харесвам по ред причини .. :?
Това, че не се чувате всеки ден по 5 пъти не значи, че не му пука ..
А за другото - явно е от повечето момчета, които и аз познавам със същия гаден навик някой друг да избира вместо тях. Аз също не мога да си обясня защо не си правят труда и са свикнали на готово .. :?
nepowtorima
11-26-2011, 17:00
И защо да те е разбило това, че предпочита да общувате на живо.. радвай се..
Според мен той няма такова желание както ти.. и по-добре спри няколко дена да го търсиш.. и т.н. ще ти е трудно, но ще видиш каква е неговата реакция.
Не можем да ти помогнем като го накараме той да бъде инициативен.. той си е просто такъв явно..
CeLuVcHo0o
11-26-2011, 17:01
Т'ва със звъненето и аз вече не го харесвам по ред причини .. :?
Това, че не се чувате всеки ден по 5 пъти не значи, че не му пука ..
А за другото - явно е от повечето момчета, които и аз познавам със същия гаден навик някой друг да избира вместо тях. Аз също не мога да си обясня защо не си правят труда и са свикнали на готово .. :?
Не казвам да се чуваме по 5 пъти на ден... Но ако не сте се виждали 2 дена извинявай много ама и ти ще искаш да си го чуеш нали? :?
А защо не си го питала за това?
Сигурна ли си, че той те харесва?
Не казвам да се чуваме по 5 пъти на ден... Но ако не сте се виждали 2 дена извинявай много ама и ти ще искаш да си го чуеш нали? :?
хах ми не .. отдавна минах периода да мисля само за момчето до мен и да чакам всяка една секунда да чуя телефона си .. имам си и други занимания освен него .. ;)
.. НО ако толкова ми залипсва, бих отишла да го видя, а не да му звъня и да му мрънкам как не сме се виждали 2 дни подред! :lol:
CeLuVcHo0o
11-26-2011, 17:09
хах ми не .. отдавна минах периода да мисля само за момчето до мен и да чакам всяка една секунда да чуя телефона си .. имам си и други занимания освен него .. ;)
.. НО ако толкова ми залипсва, бих отишла да го видя, а не да му звъня и да му мрънкам как не сме се виждали 2 дни подред! :lol:
:lol: :lol: Да му дрънкам как не сме се виждали, това беше добро наистина. Наистина е тъпо за такива глупости да го занимавам, ама поне едно здрасти как си, какво правиш? не мисля че е прекалено. :) Знам си, че мисля за него много, но всеки мисли много първия път нали? 8-)
Знам си, че мисля за него много, но всеки мисли много първия път нали? 8-)
Само първия път ти е позволено .. 8-)
После пак ше си говорим ..
CeLuVcHo0o
11-26-2011, 17:11
Ми може да не го кефи да ти пише или да ти се обажда. Иначе за какво ще с говорите като се видите на живо? :?
Не го "подсещай" да се виждате един,два дни и виж дали ще те потърси. Ако не... можеш да си направиш извода. :)
Ами да след 2-3 дена ме търси, но мен ме е хванала такава треска за него, че не мога да го чувам на два дена :)
katericArofl
11-26-2011, 17:14
Разбирам те напълно. За тези, които казаха, че не можело по 100 пъти да говорите - изобщо не става дума за това.
Към авторката.. човекът просто е такъв.. има такива хора, които НИКОГА не поемат инициатива, но същевременно наистина НЕ сте им досадни, ценят ви и държат на вас. Просто са си такива - или се примири, или режи, не вярвам да се промени.
Ами да след 2-3 дена ме търси, но мен ме е хванала такава треска за него, че не мога да го чувам на два дена :)
Може би иска малко пространство. Не му бъди лепка. :?
LeprikonA
11-26-2011, 17:41
или просто е такъв човек, който просто иска да е с теб без да му пука особено за мястото? и в това, че предпочита на живо да говори има само хубаво. два дни не са кой знае какво. а и е хубаво да не му задаваш въпроси от рода на "омръзнах ли ти?" ами да му кажеш какво те тревожи, защо и т.н. връзката се крепи на общуванетомежду двамата.
ScarletBite
11-26-2011, 17:45
ми спри да го търсиш. ти си го научила така.
Връзката ви няма да бъде пълноценна, ако и той не полага усилия да я развива. Ако продължава така, по-добре не се мъчи. Така е свикнал и едва ли ще го промениш.
Rabiosa0
11-26-2011, 18:32
Хахаа такива най-ги обичам.
Спри да го търсиш и да му пишеш първа да видим какво ще прави.
CeLuVcHo0o
11-26-2011, 21:04
А може ли и някое момче да изкаже мнение? Любопитно ми е какво мислят момчетата по въпроса. :-o
elysunny
11-26-2011, 22:37
аз пък от това, което си написала си вадя изводи, че не те харесва.
или пък е някои адски страннен характер.
в интерес на истината не познавам момче, което,когато харесва момиче и не са се виждали и чували 2-3 дни да не иска да говори с нея по телефона или пък да и отговаря с две-три думи. Някаакси не ми се връзват нещата.
Предлагам ти да спреш да му обръщаш внимание два-три дни да видиш дали той ще каже нещо.
Ако не каже, не мисля, че трябва да говорим за каквото и да е било харесване.
svinokio
11-27-2011, 00:01
А може ли и някое момче да изкаже мнение? Любопитно ми е какво мислят момчетата по въпроса. :-o
мисля че трябва да си намериш работа различна от това да търсиш кусури на хората и от това което прочетох от теб във тази тема долових че си дребнава.Остави нещата да се движат от само себе си. Аз също не обичам да комуникирам с познати и близки чрез електронни/интернет простотии но нещата може да не са такива каквито разбрах че са за това не ме слушай какво говоря ( в случая пиша)
anonymous708973
12-02-2011, 06:40
У-а-у, колко си оборотна. Като наистина си влюбена и държиш на някого, а не се изживяваш като принцеса, на която всеки трябва да се доказва, пак ще си говорим.
Авторке, това не е лекомислие :д Не му звъни 2-3 дни. Ако се усети - добре, сядате и разговаряте. Ако не - режеш и край. Няма смисъл да се разправяш с такъв човек, нищо не печелиш.
GossipGirl89
12-02-2011, 07:55
Ти така си го научила. Звъниш му постоянно, пишеш му по няколко пъти на ден, заливаш го с въпроси "Омръзнах ли ти?", "Защо не ми пишеш?", "Защо не ми се обаждаш?" и т.н. - ами и на мен да ми го правят същото и аз няма да си мърдам пръста да правя каквото и да е. При положение, че знае че ще го потърсиш защо да те търси пръв? Спри да го отразяваш за няколко дни - никакво писане, никакво звънене, и виж как ще реагира. Трудничко ще ти е, защото така като съдя от постовете ти, здравата си хлътнала, но се стегни и го направи. Опитай да завъртиш колелото - до сега само ти си го търсила и си полагала някакви усилия, опитай отсега нататък да го накараш той да ги прави тия неща. Ако след около 3-4 дни, максимум седмица, не те потърси значи го отписвай. Но ако те потърси недей пък веднага да му се мяташ на врата. Ако ти звънне да се видите му кажи нещо от сорта на "Айде след малко ще ти кажа, да видя дали съм свободна"... примерно. Просто не му показвай, че света ти се върти около него - това е много голяма грешка. Разберат ли го един път, после спират да полагат всякакви усилия, а ние се трепем да им се доказваме и накрая седим с пръст в уста, задавайки си въпроса "Ама защо стана така?"...
Според мен този човек не иска да бъде с теб повече .
В големи филми се вкарвате.
Правя аналогия със себе си . Аз също не обичам да говоря по телефона или да пиша кой знае колко . Правя го ,но само с определени хора ,просто защото съм свикнал до такава степен с тях . Не е интересно в чат , струва ми се "сухо" . Друго е живия контакт , докосвания ,смях , погледи и всичко останало ...
Това че не ти звъни, да не те притеснява . Това че ти му звъниш е хубаво ,но не прекалявай . Това че не те кани да излезете ,също може да не значи нищо , просто някои сме по-особняци от други . Само времето ще ти покаже .
ми спри да го търсиш. ти си го научила така.
Точно.
Другия възможен вариант е, че си му омръзнала. Що не му кажеш, че искаш да се разделите за малко...за да можеш спокойно да преосмислиш нещата,и да прецениш за себе си дали още искаш да продължаваш да си с толкова лаконичен човек. Кажи му го това, даже може да стане по-мил и разговорлив :D
Josefinne
12-02-2011, 13:19
Офф такива хора много ме дразнят моменти, наистина е ужасно. Имам една колежка - същата е и въпреки че е добричка като ангелче, някой път направо ми иде да й се скарам. А за момче е още по-зле. Аз лично не бих си губила времето с такъв човек. Може да съм малко крайна, но смятам, че това няма да се промени във времето.
Ако ти си готова да приемеш, че така ще бъде винаги - то тогава няма какво да обсъждаме.
Най-хубаво го хвани и му обясни как се чувстваш, как би предпочела да протичат отношенията ви и т.н.
Josefinne
12-02-2011, 13:20
Офф такива хора много ме дразнят моменти, наистина е ужасно. Имам една колежка - същата е и въпреки че е добричка като ангелче, някой път направо ми иде да й се скарам. А за момче е още по-зле. Аз лично не бих си губила времето с такъв човек. Може да съм малко крайна, но смятам, че това няма да се промени във времето.
Ако ти си готова да приемеш, че така ще бъде винаги - то тогава няма какво да обсъждаме.
Най-хубаво го хвани и му обясни как се чувстваш, как би предпочела да протичат отношенията ви и т.н.
cigarettekisses
12-02-2011, 20:47
Еми и аз предпочитам очи в очи да си говорим,а не по телефона с часове.. Тъпо е.
Та.. Или не му звъни известно време и чакай той да се сети,или му кажи като иска да се видите,да ти се обади да се разберете или нещо такова. ;D
dream1707
12-05-2011, 13:15
Е и моя приятел е така и в началото и аз си мислех, че хич не му пука ... щото не ми звъни 24/7 и обикновено аз казвам да излизаме.. и то сякаш нищо не правеше в тая връзка... Ама с времето просто осъзнах, че си е такъв.. смис. на няколко пъти нарочно не му звънях известно време и той като види, че не му звъня и ми звънка той да ме пита дали ми има нещо... Като не му предложа да излезем, пак по същия начин ще ме търси и ще ме пита да не съм сърдита нещо ... Явно просто момчето не обича да поема инициативата за тия работи и не обича да говори постоянно по телефона.. Чудо голямо има много хора, които са така .. С времето като го поопознаеш ще разбереш дали наистина му пука... Ако не проявява кой знае колко голяма заинтересованост дори, когато не го търсиш и тнт .. то да ти е ясен..
У-а-у, колко си оборотна. Като наистина си влюбена и държиш на някого, а не се изживяваш като принцеса, на която всеки трябва да се доказва, пак ще си говорим.
хах достатъчно съм изживяла, за да не взема под внимание мнението ти ..
SmilezZz
12-06-2011, 06:35
Струва ми се , че ти го харесваш , но той теб не. . . Няма нищо ненормално в това , че иска да си говорите на живо, а в това , че просто не прави нищо. . . Както казваш ти отговаря с три думи . . . Чака ти да го потърсиш.
Игнорирай го за няколко дни . . . Не го търси , не му пиши , не му звъни и виж как ще реагира. Ако не се сети да те потърси - няма смисъл да продължаваш да се самоизмъчваш.
vesito13
12-06-2011, 13:59
dream1707, това, което каза, донякъде е така. Но го има и момента, когато искаш да видиш инициатива и от другата страна. И да отначало можеш да търпиш месец, два-три, винаги ти да звъниш, винаги ти да предлагаш да се видите. Но ако това се случва в продължение на година, а той все "не обича да поема иницициативата за тия работи", никак няма да ти е приятно. Нещо такова би породило караници и неразбирателство. А той както е свикнал, така и ще продължава, но в една връзка трябва да личи интерес и от двамата.
valdesbg
12-06-2011, 14:11
Аз ако съм с подобна девойка - режа и да се спасява. Искам инициативност. Поне малко.
Ако аз се държа така - значи наистина ми е през шмайзера за девойката. А тя бтв ще изглежда като лепка в моите очи.
И става въпрос за ангажираност, това да ти се обади показва че има нещо към теб. В противен случай, може и много много да е луда по мен, ама като не ми го показва - как да го разбера.
И да телефонните обаждания са един много верен показател.
хах достатъчно съм изживяла, за да не взема под внимание мнението ти ..
Ти беше девствената, нали? Еба тия изживявания...
Искаше да кажеш "за да взема" (без "не"), че иначе нещо алогично ми се вижда.
FuCKkK13
12-06-2011, 16:21
знаеш ли..постой си малко на ината и недей да поемаш ти нещата около 2-3 дни.. ако те иска - ще се усети и ще си промени държанието,ако не.. знаеш.. такива непукиси просто.. абе нямам думи.. все тая.. просто опитай по начина,които ти казах ;).. :)
asp1r1n94
12-06-2011, 17:32
Значи ,когато не се обаждаш на някого по гсм-то ,не мислиш за него ?
А не си ли се замисляла ,че може би те мисли за по-зряла и можеш да взимаш по-правилни решения ?
asp1r1n94
12-06-2011, 17:32
Значи ,когато не се обаждаш на някого по гсм-то ,не мислиш за него ?
А не си ли се замисляла ,че може би те мисли за по-зряла и можеш да взимаш по-правилни решения ?
ledenakrasota
12-06-2011, 20:03
И аз съм била така, но без да бъда досадна, защото знам какво е да те обсебват. Уж те харесва, а все ти да ходиш. :think:
Някои момчета са си просто завзеци. Бъди, обаче честна с него още в самото начало. :)
Ти беше девствената, нали? Еба тия изживявания...
хаха от кога сексът определя опита в живота?? (риторичен въпрос е .. )
Просто приеми, че не за всички секса е на първо място!! ;]
Не мисля, че стваше въпрос за "секс" като за спорт. Сам по себе си сигурно не е най-важното, но ти се изказа супер смело...И да, не можеш да говориш за опит във връзките (не в живота), след като не си имала връзка с подобна интимност. Демек, тия детските ходения не се броят много за връзки. А и се изказа така, все едно при никакви положения не бива да се обаждаш по телефона на половинката си, 'щото било тъпо. Наистина опита ти да се направиш на оборотна не се получи.
Goddess не знам колко мислиш, но да съдиш по коментарите ми за мен (без дори да си ги разбрала) е безмислено .. (:
anonymous708973
12-07-2011, 03:52
Маце, във форум си и точно това правят хората - съдят за теб по постовете ти, което далеч не е лишено от смисъл, а е единственото нещо, по което можеш да си изградиш представа за човека зад монитора, всъщност. Казвам/е какво впечатление правиш с постовете си. Това е. Ако не ти харесва, съжалявам.
Щи кажа при мен как беше. След като спах с жена за първи път, имах чувството, че целият ми свят се преобърна. Беше като някакво ново начало, начало на нов етап от развитието ми. Започнах да възприемам всичко заобикалящо ме по по-различен начин. В началото имаше една стартова доза и след това малко по малко усещах как започвам да се развивам.
Живей си с илюзията, че сексът не е на първо място. Наистина не е на първо място, но ако го НЯМА, не може да има нищо друго. Приеми го като един първичен инстинкт, който е заложен във всеки един човек. Възможно е да липсва само при някои, които имат психически отклонения, но е рядкост. Дори ти, девствената, ако си имаш приятел, от няколко месеца примерно, и той не показва никакво сексуално желание към теб и ти заяви, че той секс с теб НЕ иска да прави, на теб ще ти стане отвратително гадно, ще ти бутне самочувствието и ще се чудиш какво не ти е наред, след което ще почнеш да се въртиш около някакви чекиджии, за да ти обясняват колко си хубава, с цел да ти се вдигне убитото его.
А тва на подписа ти... ако някой те "изгуби" навреме, ще е спечелил доста. Ще е спечелил към година или повече, в които НЯМА да те е чакал да му пуснеш и да ти търпи простотиите. А вторият ред.... кое ти е безценното. Неопитна, с детски акъл, средностатистически изглеждаща, с големи претенции и високо мнение за себе си. Приеми го така.. ако тръгнеш с момче и то ти търпи простотиите и неразтварянето на краката ти повече от 1, макс 2 месеца, значи е пълен и много отчаян нещастник и никоя не го ще. Кой нормален, себеуважаващ се мъж ще те търпи?
Само толкова ли успя да измислиш за мен? Чела съм къде къде по - интересни постове ..
Мога да продължа с обсъждането ми каква съм или не съм, но някъде по средата ми стана скучен.
Чувствай се свободен да продължиш с празните си разсъждения .. :)
Само толкова ли успя да измислиш за мен? Чела съм къде къде по - интересни постове ..
Мога да продължа с обсъждането ми каква съм или не съм, но някъде по средата ми стана скучен.
Чувствай се свободен да продължиш с празните си разсъждения .. :)
Аз не говоря само за теб конкретно. Ти си един шаблон. В гимназията 50% от женските бяха в рамките на този шаблон, докато не им отвориха компотчетата. След това пораснаха, някои малко, други малко повече, трети(макар и малко от тях) наистина доста зряло мислещи за възрастта си. На неотворените буркани им спира развитието, като цяло.
Знам, че пред аксиомните ми аргументи не можеш да се защитиш и донякъде те разбирам. Наистина правилно решение от твоя страна, да не ми отговаряш. Бъди си девствена.. изборът си е твой и никой няма право да те осъди за него.
Просто недей натиска оборотите без да си включила на скорост, щото може бързо се качват, ама колата не върви.
LeprikonA
12-08-2011, 07:41
подкрепям всичките постове на umri, доста добре се изказа той и съм съгласна. дори шаблонът e по-масово разпространен напоследък, съдейки от новите попълнения в гимназията. всичките са 8 клас, супер-мега-много оборотни, всезнаещи все опитали.
anonymous708973
12-09-2011, 11:07
Е, Хилари не е осми клас. Не че това особено променя нещата.