View Full Version : Как да си искам
megastore
11-26-2011, 20:19
Здравейте явно имам проблем защото вече с 2 ро момиче работите не се получават знам че момичето ме харесва всичко е точно но искам да я опозная малко и тя ме слага в графа приятели защото забавям твърде много нещата дайте ми съвети моля ви от по опитните от мен ако може как да си искам и да покажа чувствата по рано без да минавам в графа приятели защото вече започнах да се отачайвам и ми писна да губя момичетата ...ако може без глупави коментари не ми трябват хора които нямат друга работа и избиват комплекси във форума по чуждите проблеми благодаря предварително
След като не си готов за връзка така ще е.
Милиони момчета по света.. Кой теб ще те чака?
DeaD_SouL
11-26-2011, 21:13
Смисълът на самата връзка е опознаването! Не можеш да опознаеш някой преди това освен ако не сте се харесвали, станали сте приятели и след това вече се е зародила любов. Как няма да те слагат в графа приятели.. Трябва да се действа, а не да се мисли "Първо опознаване пък ако ми хареса тогава връзка"... Не става така :) Действай по-смело.
MihaelaMM
11-26-2011, 21:46
няма какво да бързаш или да се бавиш, момента се усеща
iv4ety97
11-26-2011, 23:04
+1 :)
ivelinaivanova93
11-27-2011, 05:35
съгласна съм :) не забавяй много тогава покажи интерес може и без да я награбваш тя да разбере,че я харесваш. А ако си честен за всичко ще е най-добре. Обясни и,че искаш да я опознаеш :) симпатична ти е и т.н
Някой от писалите тук да е чувал израза "повече от ПРИЯТЕЛИ". Как можеш да започнеш връзка с човек, ако не си го опознал преди това?!
bogzfaggot
11-27-2011, 12:56
Добре конкретизирай като период от време.Г/д колко ти отнема,докато решиш да направиш крачка към нещо повече?
shadowcrew
11-27-2011, 13:08
Ако си за едното е*ане направо действай още в началото. Ако искаш нещо сериозно и за теб е важно да изчакаш,седни и обясни на момичето. Те все още не четат мисли,да се надяваме,че след модел 2060 и това ще правят.
megastore
11-27-2011, 18:04
Ами с различно момиче различно време ми отнема но все пак искам да видя горе долу какво представлява запознах се сега с това последното момиче преди месец излезнахме 3 пъти през другото време в началото тя ми пишеше всичко ок сещаше се след 3 тото излизане аз си напрайх вече кото исках да видя си го видях разбрах каква е но тя пък не и се чакало и си промени отношението защото помислила че искам да сме само приятели което беше супер тъпо щото за 3 излизания тя иска вече да съм нейн и да я награбя а аз искам да опозная преди да действам поне малко но на момичето и писнало да чака ... не знаех че на 2 рото излизане вече тря да се действа щото после ставало късно аз затова и питам щото нещо не фащам аз ли искам нещо различно или и 2 мата погледнахме различно на нещата
anonymous708973
11-28-2011, 07:27
Виж сега, няма лошо да искаш да я опознаеш, но докато се опознавате, заявявай претенциите си. Това става с физически контакт. Сядаш до нея в кафенето, играеш си с пръстите, косата и прочее.
Трябва да стават успоредно двете неща.
Ти ръце имаш ли?
Ако да, то използвай ги по тялото й!
"В една любов трябва първо да има приятелство.." :) . Твърдо съм зад тези думи, защо не и двете мацки да не мислят така?!