PDA

View Full Version : За студентските години

distance
11-27-2011, 17:43
Нали знаете, как в училище всеки иска да се прави на "готин", хората са разделени на групички и т.н. Това продължава ли и в студентските години, въобще как стоят нещата ?

slavito007
11-27-2011, 18:34
Не разбрах въпроса. Иначе да, има си и тук групички. Но не мисля, че е като в гимназията. Например супер много се разбирам с групата си (27 човека), но си имам своя групичка от много близки приятели от тях, с които съм постоянно. Така е и при другите.
Това ли питаше? :-D

Cybershot
11-27-2011, 18:35
Е то винаги ще има някакво деление, според интереси, занимания и т.н. Гъзари има, ама те не виреят много, особено след 1-2 сесия :-D

teddybearMV
11-27-2011, 18:41
Естествено, че винаги хората се събират според личните си интереси и предпочитания. Няма време да се прави на готин някой, поне аз нямам време. Иначе винаги има хора, които са се вкарали в някакъв филм и си играят роли. Те се чувстват некомфортно на моменти така каго наблюдавам. Не обичам нахални хора да се опитват да ми бъдат приятели.
Проблем е ако всички са ти скучни и не искаш да си близък с никого. Всъщност не е проблем, но ще ти е скучно в началото.

distance
11-28-2011, 09:02
Благодаря ви за отговорите! :)))