PDA

View Full Version : Истинска или не?

Actor
11-27-2011, 21:01
Добър вечер! :) Тя моята работа е малко сложна... Става въпрос за едно момиче, което адски много харесвам, но с нея уж се водим приятели (от моя клас сме, мисля че сме си близки дори, до някаква степен). Тааа, това момиче преди няколко дни я помолих за дъвка, тя я сложи наполовина в устата си и каза "Ела и си я вземи!" (беше се случило и миналата година, но не посмях да го направя), събрах смелост отидох и я взех, като остана малко и за нея :-D Малко след това тя ми показа и останалата част от дъвката и аз я попитах "Мислиш си, че не мога да я взема пак ли?" и тя се засмя, отидох и този път целувката стана дори по-хубава! На следващия ден пак, и на следващия, като всеки изминал ден носеше все по-хубава целувка... вчера трябваше да ходим до Търново с колата и бяхме аз, тя, един приятел и една нейна приятелка (така де, всички сме такива, от един клас сме). Хубаво, но бяхме седнали на едно място и тя почна да се лигави с пича (целуваше го по бузата и врата, дори единия път той се обърна рязко и тя го целуна по устата, но в стил "целувка за лека нощ" , не както целуваше мен, смееше се, той също, не знаех дали се лигавят или пък е нещо повече), на лицето ми се изписа страшна ревност, но нищо не казах. Интересно ми е, дали тези целувки значат нещо или просто се лигави? Та тя ходи с културист, не знам как може да иска нещо от мен, да изглеждам добре, мисля че съм забавен, но нищо повече. Мисля утре, ако се случи пак да я питам. Вие имате ли някакви идеи? Ще съм ви много благодарен, ако споделите мнение :)

AmNesiA
11-27-2011, 21:12
Не ми се вижда сериозна...

NambyPamby
11-27-2011, 21:28
Тресни я, че да ти мине мерака.

mMemories
11-27-2011, 21:37
Поредната лигла...питай я какво иска от теб, но щом ходи с културист не се надявай на много.... :?

Auriss
11-27-2011, 21:42
Пф ,мързи ме да пиша чаршафи.
Пикла с ниско самочувствие ,кефеща се на вниманието на околните и стимулираща го с курвенско поведение.

Другият вариант е да е супер откровен и лъчезарен човек ,но предвид частта с културиста залагам на куха лейка.

Тресни я и да е жива и здрава ,макар да се съмнявам да има намерение да ти пуска.

kyon
11-28-2011, 03:56
ш'ъ ядеш бой :lol:

g3
11-28-2011, 04:04

Mi6inka
11-28-2011, 05:18
Извинявам се..ама Таа па! Не че има нещо да си млад, да ти се хойка, да искаш да се забавляваш..ама недей има гадже пък! Не мисля, че е много сериозна, поне на този етап. По-скоро има нужда от флиртове и такива разни забивки, отколкото връзка.

LeprikonA
11-28-2011, 06:20
но предвид частта с културиста залагам на куха лейка.
.

+ че целува всеки - куха лейка.

LadyDi
11-28-2011, 06:45
Да почнем от там - на колко 15 години сте?

marin4itu
11-28-2011, 08:39
Пикла с ниско самочувствие ,кефеща се на вниманието на околните и стимулираща го с курвенско поведение.

Другият вариант е да е супер откровен и лъчезарен човек ,но предвид частта с културиста залагам на куха лейка.

Тресни я и да е жива и здрава ,макар да се съмнявам да има намерение да ти пуска.

daniela0108
11-28-2011, 09:11

едва ли може да се каже по-добре!

Azoria
11-28-2011, 15:51
Ми това ммомиче май обича да се к**восва. :?

cigarettekisses
11-28-2011, 16:15

anonymous708973
11-28-2011, 16:22
Трябва да призная, че това с дъвката е доста хитро.
Ениуей, ако искаш няква за единия секс - тва е мадамата.
Ако е за нещо по-сериозно - тцъ.

Meoww
11-28-2011, 16:41
Не си струва да се занимаваш с нeя. Повече от ясно е,че се прави на интересна, защото е забелязала,че я харесваш и се възползва от това. :wink:

iiordanova
11-28-2011, 16:53
Ти пък не знам колко сиво вещество трябва да имаш,че да не осъзнаеш,че се лигави и е поредната,която се прави на много вървежна.

error92
12-02-2011, 14:49
Добър вечер! :) Тя моята работа е малко сложна... Става въпрос за едно момиче, което адски много харесвам, но с нея уж се водим приятели (от моя клас сме, мисля че сме си близки дори, до някаква степен). Тааа, това момиче преди няколко дни я помолих за дъвка, тя я сложи наполовина в устата си и каза "Ела и си я вземи!" (беше се случило и миналата година, но не посмях да го направя), събрах смелост отидох и я взех, като остана малко и за нея :-D Малко след това тя ми показа и останалата част от дъвката и аз я попитах "Мислиш си, че не мога да я взема пак ли?" и тя се засмя, отидох и този път целувката стана дори по-хубава! На следващия ден пак, и на следващия, като всеки изминал ден носеше все по-хубава целувка... вчера трябваше да ходим до Търново с колата и бяхме аз, тя, един приятел и една нейна приятелка (така де, всички сме такива, от един клас сме). Хубаво, но бяхме седнали на едно място и тя почна да се лигави с пича (целуваше го по бузата и врата, дори единия път той се обърна рязко и тя го целуна по устата, но в стил "целувка за лека нощ" , не както целуваше мен, смееше се, той също, не знаех дали се лигавят или пък е нещо повече), на лицето ми се изписа страшна ревност, но нищо не казах. Интересно ми е, дали тези целувки значат нещо или просто се лигави? Та тя ходи с културист, не знам как може да иска нещо от мен, да изглеждам добре, мисля че съм забавен, но нищо повече. Мисля утре, ако се случи пак да я питам. Вие имате ли някакви идеи? Ще съм ви много благодарен, ако споделите мнение :)

От ТВОЯ клас ли сте :D

nepowtorima
12-02-2011, 14:53
Не мисля, че би могъл да имаш сериозна връзка с нея.. то дори никой не може да има. Това си е пълно курве.. Има шанс да стане нещо между вас.. поговорете си сериозно/доколкото можеш с нея/ и се изяснете!!