PDA

View Full Version : Разделих се с него, но хората не спират да си навират носа..

NEWS
11-28-2011, 10:56
Първата ми любов. Бях много влюбена. Но не се стигна до момента, в който да обикна. Единствено истинска, силна и първична любов - влюбване. Обещаващо начало.
Случи се така, че аз бях наранена, не получих същото и събрах сили да оставя момчето. Той не искаше, но трябваше... повече не можех да живея така... Не ми се навлиза в нова тема, като обяснявам какви неща ми е причинявал... психически травми.
За щастие никога не ми е посягал.
Оставих го и едва намерих сили да продължа. Срещнах страхотен човек, с който се обичаме вече повече от 5 години.
Но старите общи познати - мои и на бившия ми не спират да се бъркат в новата ми връзка като задават въпроси, играят мръсни игрички и му носят.... Чувствам се като гледана под лупа. Толкова ли не могат да се зарадват за мен, че открих добро момче, което дава всичко за мен.
:(
От една страна не искам да прекъсват връзка с тези хора, но от друга - много ми тежи лицемерието им, сякаш след раздялата ми с него коренно се промениха и мога да видя тази лъжа...
Случвало ли ви се е ?

LadyDaisy
11-28-2011, 11:01
На първо място бих те посаветвала написаното тук да го кажеш на *приятелите* си, за да се осъзнаят какви ги вършат...
Аз също имам прекалено много общи познати с бившия си, в началото ми беше много, много кофти, когато ги запознавах с новия си приятел. Имаше коментари и т.н., но го опознаха и сега мисля всички го предпочитат пред бишия, дори тези с които бившия ми ме е запознал.
Позволи им да се опознаят, ако не искат - по-добре не дръж такива приятели около себе си - това не са приятели в истинския смисъл на думата!

smilelady
11-28-2011, 11:12
Ако те карат да се чувстваш неудобно, просто ограничи контактите с тях.

Meoww
11-28-2011, 11:55
Какво чакаш? Незабавно прекъсни контактите си с тях! Поне аз така бих направила, ако бях на твое място.
С него си ПОВЕЧЕ от 5 години, любовта ви е взаимна, а старите познати, които се осмеляват да се бъркат в отношенията ви просто ги зарежи! Ти си с него от 5 години не от 5 дена, така че достатъчно добре си го познаваш и няма нужда някой да се бърка в отношенията ви. Още по-малко пък такива нахалници, които само си търсят интересна тема за обсъждане. Пълен игнор !

Mi6inka
11-28-2011, 12:22
и всичко това вече 5 години... и ти ги търпиш? Защо?? Това приятели ли са? Ако бяха такива дали щяха да се държат така? Не те разбирам..

Enchanting
11-28-2011, 14:10
Кажи на твоите приятели как се чувстваш. Че не искаш да говорят така за него. (ако още не си го направила) Важното е, че не си била щастлива с предишния. Те трябва да го осъзнаят и да те разберат.. :)

gabsit000
11-28-2011, 15:06
Не ми се е случвало,но те разбирам че ти е много трудно така да се отърсиш от някакви стари истории когато ваши,близки и познати постоянно се бъркат където не им е работа ,мисля че трябва да си отвориш устата да им кажеш да си намерят друго 3анимание и да не ти се бъркат в личния живот..

anonymous708973
11-28-2011, 16:26
5 години търпиш това?
В момента, в който някой започне системно да ми говори против моя, ми изчезва от живота.

iiordanova
11-28-2011, 16:57
Ти сериозно ли за 5 години не си предприела нищо?!
Трябва да прекратиш контакти с тези твой близки и познати,и изобщо хора свързани с бившия ти.
Аз щях още на втория ден да съм ги наредила едно хубаво. Ама е твоя грешката,че не си направила нещо още като са започнали да ти досаждат.

granger
11-28-2011, 17:12
До голяма степен ми е позната историята...скоро се разделих с приятеля си и всеки се бърка,ама няма ли да се съберете,ама тва ,ама онова! НЕ -НЯМА!Много е гадно наистина...ама вече не ми пука,който си навира носа се научих как да му го натрия.Постави хората,които ти се бъркат на място !Това си е твоят живот и ти си знаеш какво да правиш! Точка по въпроса!

error92
12-02-2011, 15:13
Какво чакаш? Незабавно прекъсни контактите си с тях! Поне аз така бих направила, ако бях на твое място.
С него си ПОВЕЧЕ от 5 години, любовта ви е взаимна, а старите познати, които се осмеляват да се бъркат в отношенията ви просто ги зарежи! Ти си с него от 5 години не от 5 дена, така че достатъчно добре си го познаваш и няма нужда някой да се бърка в отношенията ви. Още по-малко пък такива нахалници, които само си търсят интересна тема за обсъждане. Пълен игнор !

Absolutely ^^

Luidgie
12-02-2011, 17:02
Първата ми любов. Бях много влюбена. Но не се стигна до момента, в който да обикна. Единствено истинска, силна и първична любов - влюбване. Обещаващо начало.
Случи се така, че аз бях наранена, не получих същото и събрах сили да оставя момчето. Той не искаше, но трябваше... повече не можех да живея така... Не ми се навлиза в нова тема, като обяснявам какви неща ми е причинявал... психически травми.
За щастие никога не ми е посягал.
Оставих го и едва намерих сили да продължа. Срещнах страхотен човек, с който се обичаме вече повече от 5 години.
Но старите общи познати - мои и на бившия ми не спират да се бъркат в новата ми връзка като задават въпроси, играят мръсни игрички и му носят.... Чувствам се като гледана под лупа. Толкова ли не могат да се зарадват за мен, че открих добро момче, което дава всичко за мен.
:(
От една страна не искам да прекъсват връзка с тези хора, но от друга - много ми тежи лицемерието им, сякаш след раздялата ми с него коренно се промениха и мога да видя тази лъжа...
Случвало ли ви се е ?

Хващай ги всичките, кажи им една жестока истина, кажи им колко са прости, лицемерни и как не заслужават приятелството ти, защото те самите не са никакви приятели. И ако държат на теб, да вземат да млъкнат, защото горчиов ще съжеляват за постъпките си. На кратко тегли им една права, като им кажеш твоята истина - не си заслужава да се занимаваш. В най-лошият случай, така ще ги засегнеш и ще се изпокарате, че няма да си и помислят, да те закачат.

bloodyF
12-02-2011, 17:53
случвало ми се е, гадно е, ама явно толкова са ти и приятели..

kyon
12-03-2011, 08:24
5 години ти се бъркат и ти още не си им теглила по една майна? железни нерви имаш...