View Full Version : Бахти
ShadyStyle
12-01-2011, 17:34
грозния дизайн
SmilezZz
12-01-2011, 18:47
Мдааа.. Съгласна...
cigarettekisses
12-01-2011, 19:24
Горе-долу бива.
Винаги ,когато променят нещо , с което сме свикнали от много време , ни се струва грозно . Току-що и аз влизам и ми е доста неприятно , но мисля че като свикнем ,няма да е така .
bitchwolf
12-01-2011, 19:50
вярно е че още не сме свикнали, но ако някой ми даде легенда за знаците няма да е лошо омг пред всяка тема означението е различно..нищо не мога да проследя..дано скоро схвана кое за какво е ...
antifashionshit
12-01-2011, 20:16
малко е хомо, ама се свиква
elysunny
12-01-2011, 20:36
не мисля, че някога ще ми хареса..
ForzaFelipe
12-01-2011, 20:40
Трябва да се усъвършенства...доста...
ShadyStyle
12-01-2011, 20:52
Супер грозен стана форума
Ако го бяха направили малко по-цветен и по-разчупен, би ми харесал повече. Сега е доста ретро, сковано и отегчаващо. Не знам каква е идеята и целта на дизайнерите на сайта, но като цяло не оправдават очакванията на потребителите си. Което не е в полза на сайта, нали така?
...Леле, дори не знам как да добавя емотиконка, за да изразя разочарованието си и леко дразнещото ме структуриране на страницата. М*мка му!
...Най-после ги намерих...
ще свикнете :) нормално толкова време да гледаме стария фон и сега .... о колко е грозен този :d с всичко се свиква :) аз няма да го плюя,а ще поздравя хората , които са се потрудили за този сайт :)
И на мен стария дизайн ми харесваше повече... :(
и двата ми харесват... не намирам особена разлика... ;рр
GossipGirl89
12-02-2011, 07:38
Нормално е да не сме свикнали все още - все пак е нещо ново. Според мен ще работят още по подобряването на новия дизайн и доста неща ще претърпят промени и ще се усъвършенстват. Нека не бързаме да плюем :) На всички ни е тегаво и объркано, но нека все пак почакаме да видим какво ще ни предложат занапред.
Как се слагат емотикони бе..
xinfamous
12-02-2011, 09:22
сиво и бяло..тва тийн форум ли е или за онкоболни
kalpazanka
12-02-2011, 09:25
сиво и бяло..тва тийн форум ли е или за онкоболни
Адски груб си.
Първо, форумът е в процес на донастройване.
Второ- нали мрънкахте и бяхте недоволни как бавно ви зарежда, как ви дава грешки предишния форум, как пълнехте раздела за критики и препоръки с мрънкате "Искам това и онова", мрънкахте от старата версия, нервничехте за новата, сега пак не сте доволни.
Знаете ли какво искате изобщо?
gabsit000
12-02-2011, 09:53
защо веднага плюете,нормално е да сте привикнали към стария и сега да ви е странно,ще дойде време и няма да ви прави толкова впечатление...
сега като юзър ,вече малко поразгледал . трудно ще свикна с иконите за статус на темата ,вярно легендата е сложена най-отдолу ,ама преди беше по лесно - има - няма мнения . а сега е прекалено претрупано ,гореща тема ,не знам си какво . но пък ми харесва че има икона къде в коя тема си писал . другото - абе къде са проклетите емотикони ?! не ги намирам :d
А като цяло става , само да се оптимизира ооще малко .
Shturrrche88
12-02-2011, 12:27
Майната му на дизайна-безвкусен е, да. Обаче съм потресена от доста неудобства, които създава новия дизайн. И тук да питам-защо София липсва в падащото меню с градовете в профила?
nepowtorima
12-02-2011, 14:07
грешен раздел... ;р
Защо да е грешен раздел? Навсякъде има такива теми, за да може всички от разделите да си изкажат мнението..
Ами.. наистина е малко депресиращо това бяло и сиво, червено и бяло си беше доста по-добре, но вероятно всички мислим, че е гадно, защото не сме свикнали и т.н. Всичко ще се оправи.. до седмица най-вероятно всичко ще е наред.. Докато свикнем ще отнеме време..
SisiStrange
12-02-2011, 14:46
Като изключим бъга с аватарите и липсата на емотиконки, започнах да му свиквам. Единственото наистина полезно ново май е възможността за бърз отговор в темите. Другите неща още не им виждам смисъла.
ShadyStyle
12-02-2011, 16:14
Поне променете тия за има/ няма ново мнение да с като старите ве тия са бахти объркващите
ShadyStyle
12-02-2011, 16:15
И емотиконите от къде се слагат бахти
Не е тук мястото да мърморите.