PDA

View Full Version : подарък 1 година :)

alwayssmilingplease
12-02-2011, 19:55
Здравейте! :)Извинявам се, ако темата не е за тук. Скоро с приятеля ми правим една година и много се чудя какъв подарък да му взема. При всички положения трябва да е нещо хубаво. Казахме си да си вземем нещо до 100 лв. Вече се поизчерпах с идейте.. какво ли не съм му подарявала - рамки със снимки,колажи,ключодържате ли,сребърна гривна,дрехи... И общо взето искам този път да е нещо запомнящо се, да му остане за цял живот. :) Обаче не обича и сувенири, което затруднява нещата. Няма нужда от нищо в момента, смисъл скоро ходи по магазините и си купи дрехи и всичко, от което се нуждаеше и дефакто оставам на сухо, защото нищо не мога да измисля, дори в нета по сайтовете за подаръци гледах,ама нищо не ми допадна :/ Моля ви, дайте някакви оригинални идеи :Д Мерси предварително

anonymous708973
12-02-2011, 20:06
На колко сте? Хващаш го под ръчичка и го замъкваш за уикенда някъде.

alwayssmilingplease
12-02-2011, 21:14
Ами, и този вариант го мислих, ама нямаме никакво време и двамата.Дори го обсъждахме и варианта беше да съберем 200 лв и да ходим някъде, обаче сега имаме изпити иии голямо учене пада. Иначе сме на 18.

AmNesiA
12-03-2011, 07:17
Ти го познаваш най-добре и би трябвало да знаеш какво ще му се хареса.
Примерно аз на моят приятел му написах на 100 листенца думата ''Обичам те'' на 100 езика, напусках ги в една много готина кутийка, окрасих я малко с панделки и сърчица и стана идеално. На него много му хареса и едва не заплака :D

nepowtorima
12-03-2011, 16:44
Купуваш една тетрадка с повечко странички и започваш .. първата страница - нашата история.. и започваш да пишеш всички хубави ваши спомени.. всичко каквото обичаш в него.. абе всичко, което ти дойде на ум. След това пишеш на страничките някакви спомени.. такива от интернет.. и украсяваш .. Ще ти излезе доста по-ефтино, но ще ти отнеме доста време, но поне това ще му остане най-хубавия подарък. Да има всичко за вас и спомени за любовта.. може и да му купиш нещо друго към всичко това..

DragonLady
12-03-2011, 20:08
Портфейл, часовник ?

Meoww
12-03-2011, 20:56
Купи му бижу.
Идеята, която ти даде nepowtorima също е хубава, ако момчето е романтично ще я хареса....

anonymous708973
12-04-2011, 06:38
Портфейл, часовник ?

Тия неща са за личен празник...

alwayssmilingplease
12-04-2011, 15:03
Купуваш една тетрадка с повечко странички и започваш .. първата страница - нашата история.. и започваш да пишеш всички хубави ваши спомени.. всичко каквото обичаш в него.. абе всичко, което ти дойде на ум. След това пишеш на страничките някакви спомени.. такива от интернет.. и украсяваш .. Ще ти излезе доста по-ефтино, но ще ти отнеме доста време, но поне това ще му остане най-хубавия подарък. Да има всичко за вас и спомени за любовта.. може и да му купиш нещо друго към всичко това..

Тази идея ми хареса, обаче малко тъпо става ако той ми подари някакъв подарък за 100 лв, пък аз нещо такова.. смисъл идеята е добра да направя тази тетрадка + някакъв подарък :) ама не знам какъв... охх, хич не ме бива в подаръците за момче :х Той винаги ми е правил по-яки подаръци. Подари ми бънджи скок, мн яка кутия за бижута, едно теди мече и то мн яко...

BaffaLsc
12-22-2011, 17:10
Буби, идеите ли ми крадеш вече ? ;д
Аз това го направих за 3 месечие, не за годишнина, голяма си умница.