PDA

View Full Version : Не разбирам, живота ми ? Нещо става ;(

plamsiii
12-03-2011, 12:41
Не разбирам, живота ми ? Нещо става
Добавих темата към любов ,дори незнам каде трябва да е !
Имам проблем,но дори самата аз не мога да го разбера!
От няколко дена настроението ми изчезна,като имам в напредвид че предните дни бях весела както винаги щастливамакар обстоятелстватаи всичко около мен затрудненията и така нататак....три дена излизах с две момчета и едното от двамата ми допадна на третата вечер другото момче ни остави на саме почнахме да се базикаме прекарах си страхотно, бях на седмото небе. А точно на др ден настроението ми се развали усмивката я няма седя отстрани и малча дори не се усмихвам на приятелите си когато ги видя случаино по улицата.....на същата вечер аз бях сама в квартирата и един приятел ми званна да излезем той ме дърпаше към него в една тъмна уличка започна да ме целува и да ме обарва по д....то аз се драпнах и го питах доре ли си ... и се скархме ... много се ядосах , от тогава настроението ми съвсем изчезна дори другите около мен ми питат "защо нямаш настроение?" и аз низнам защо при положение че момчето което харесвам утре ще е с мен! Помогнете ми ,дори ми се плаче дано ми помгнете и ако можете да ми кажете защо според вас нямам настроение !

elysunny
12-03-2011, 12:48
самоубий се ?
на колко си?
звучиш като някое детенце..

Wednesday666
12-03-2011, 13:01
Звучиш ми като объркана тийнеиджърка.
Карай го по-спокойно.
Не се филмирай толкова и ще е по-лесно.

plamsiii
12-03-2011, 13:04
и*дете*да*съм*..*такъв*ли*тра ваше*да*е*отговора*:)

Meoww
12-03-2011, 13:13
нищо ти няма. Сама си търсиш причини да си в лошо настроение да се караш с хората...

nepowtorima
12-03-2011, 14:01
Ще ти мине. Тинейджърски изблици на настроения.. Явно това скарване ти е повлияло на настроението.. и т.н. Опитай се да виждаш позитивната страна на нещата и ще се оправиш!

SisiStrange
12-03-2011, 14:48
Проблемът ти се нарича пубертет.

Ashenvale
12-03-2011, 18:05
Пламена Любомирова behhhhhhhhhh

Enchanting
12-04-2011, 11:09
нищо ти няма. Сама си търсиш причини да си в лошо настроение да се караш с хората...

^^^ ........

montana6
12-04-2011, 14:03
Обърни се към изкуството. Това е моят съвет.

crowberry
12-04-2011, 14:21
Проблемът ти се нарича пубертет.

Ти го изкарваш като болестно състояние.

Просто много ти се е насъбрало и имаш нужда да останеш известно време сама.

SisiStrange
12-04-2011, 14:26

Защо пък да го изкарвам болестно състояние? о.О
Времето, в което децата около нейната възраст си менят настроенията и изпадат в такива състояния си е баш пубертет. Ще и мине до няколко месеца в най-лошия случай. При мен тази част трая към 3-4 месеца.

LeprikonA
12-04-2011, 19:24

и го каза друг пубертет.

error92
12-04-2011, 22:38
За коя тъмна уличка говориш ? :D