PDA

View Full Version : Безразлична съм към всеки

SuNsEt
12-04-2011, 09:43
Имах връзка,която продължи почти една година.След това имах едни лични неща към един друг човек,но той не беше от моя град и спряхме.После започнах да излизам с един бивш уж без да има някакви чувства,но се оказа,че всичките целувки,които сме си разменили с него за мен са значели нещо,а за него не...И тогава се почувствах използвана,а и същевременно много наивна и евтина.
Вече не усещам тръпка от любовта...от харесването...от нищо такова.Виждам,че има момчета,които ме харесват и искат да бъдат с мен,но на мен ми е безразлично.Опитвах се да забравя миналите си връзки и да бъда естествена и искрена,но не се получава.Казват ми красиви думи,но на мен неми прави впечатление,защото вече съм ги чувала не един път и това ми пречи да усетя дали човека е честен с мен или не.Имам чувството,че всеки един ме лъже...А аз си говоря с тях нормално,опитвам се да усетя някакво по-голямо привличане,но щом започна да си мисля за връзка и ми изглежда нереално и безсмислено.Развличам се с тях,губя си времето...но не лъжа,когато ме попитат нещо.Честна съм,но усещам,че въпреки това не съм аз.Казах си,че трябва да си дам време и да разбера какво искам,но често ме боли да съм самотна.
Има едно момче,което си харесах,но не съм сигурна,че може да се получи нещо...а същевременно има един друг,който изглежда доста искрен,но няколко неща ме спират да съм по близка с него.

Какво е това всичко?Как се преодолява?

Verminaard
12-04-2011, 10:35
Добре дошла в реалния живот,нямаме бисквитки.

xPafx
12-04-2011, 10:40
Горката, каква трагедия..нека всички да помълчим минута в знак на съпричасност към нея.

N1ksun
12-04-2011, 10:47
Според мен с времето ще премине , не се отчайвай ! Не се заблуждаваш всички те лъжат( с много малки изключения) и това няма да се промени , само мога да ти пожелая да намериш точния човек :) for now the patience will do the trick .

Meoww
12-04-2011, 10:58
Не мисля, че си безразлична.... просто те е страх да допуснеш хора до себе си. Прекалено много мислиш и анализираш ситуациите и хората около теб. Не слагай всички мъже под общ знаменател. Защо не си повярваш, че наистина те харесват?

,,Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш."- Майка Тереза ;)

Enchanting
12-04-2011, 11:01
^^ Трябва да преодолееш всички онези връзки. И да не си въобразяваш, че всеки следващ е като предишния. Може би след време ще намериш човека, който ще те накара да се чувстваш добре и в който ще си сигурна на 100% :)
Не се отчайвай ;) ...

valdesbg
12-04-2011, 12:18
Ми спри да отмъщаваш на всички за собствената си наивност примерно?

Какво сме виновни ние, че ти не можеш/не искаш да си учиш навреме уроците?

montana6
12-04-2011, 14:13
По-добре остани сама известно време, макар и да не ти е приятно, и използвай това време за твоето развитие. По този начин ще успееш да си отговориш сама на някои въпроси.

SisiStrange
12-04-2011, 14:21
Не искам да го приемаш като опит за заяждане, но винаги е смешно като някой започне да се обяснява как след всичките си мъки е останал безчувствен и студен и вече ще е я разбивач на сърца, я самотник завинаги. Дрънкате си ги едни. Не сте безразлични. Филмирани сте и драматизирате, и сте разглезени. Ако за 5 дена останеш да речем на улицата без храна или тежко болна, тия глупости ще ти изскочат от главата за отрицателно време.

babity
12-04-2011, 16:38
Не искам да го приемаш като опит за заяждане, но винаги е смешно като някой започне да се обяснява как след всичките си мъки е останал безчувствен и студен и вече ще е я разбивач на сърца, я самотник завинаги. Дрънкате си ги едни. Не сте безразлични. Филмирани сте и драматизирате, и сте разглезени. Ако за 5 дена останеш да речем на улицата без храна или тежко болна, тия глупости ще ти изскочат от главата за отрицателно време.

Дали си на улицата или не... изобщо не разбирам какво се опита да докажеш с т'ва изказване. Все едно ти ще се интересуваш от личните и проблеми или ще имаш време да я осъждаш, ако си а улицата за няколко дни. Тооолкова за мястото на т'ва изказване в поста....

По темата бих казала, че такива неща се случват. Не е кой знае какво и е моментно (може би). Така или иначе 99.99% от хората не заслужават по - добро отношение. Радвай се, че си справедлива в отношението си към тях. Що се отнася до потенциалните ти половинки, хм, имаше една мисъл, че ако някой не може да изтърпи най - лошото от теб, то със сигурност не заслужава да му покажеш най - доброто от себе си.

SisiStrange
12-04-2011, 16:45
Все едно ти ще се интересуваш от личните и проблеми или ще имаш време да я осъждаш, ако си а улицата за няколко дни.
Toва пък аз въобще не го зацепих. Какво общо имам аз с личните и проблеми и къде въобще съм казала това, което ти пишеш?

anonymous708973
12-04-2011, 17:42
Не си намерила някой, който наистина да ти привлече вниманието.

Pamaa
12-04-2011, 18:19
Не си намерила някой, който наистина да ти привлече вниманието.
Пък и според мен, за да се влюбиш в някого ти трябва повече време : )) .

bitchwolf
12-04-2011, 19:56
+ още време, за да преодолееш разочарованията.

Biskfitka
12-04-2011, 19:57
И аз съм така (може би с разликата,че е възможно да не съм преодоляла бившия) ...Тръпката е докато получа това,което искам (секс,целувка ;д ) ,в повечето случаи дори нямам желанието да ходя по срещи :О ...Затова и съм спряла да се занимавам,когато срещна някой,който наистина да ме привлича,тогава ще се промени всичко... :)