Влез

View Full Version : Комплексари ли са блъскащите във фитнеса?

lolipoop1
12-04-2011, 14:00
Говоря за онази част от фитнес маниаците, която найстина се вманиачава в това да натрупа голяма мускулна маса и да стане "красива" като онези от шоутата за мускули. Лично аз се отвратявам от прекалено много мускули, но да видим и вашето мнение.

MuRocLaW
12-04-2011, 14:24
Ми начи аз съм комплексарин

Audiophile
12-04-2011, 14:28
Комплексари са тези, които го правят заради другите, за да се издигнат в техните очи. Важното е да го правят за себе си, те да получават удовлетворение от това, а не че няква ще каже 'лелеле, глей го тоя кви плочки/бицепси/рамене има'. Ако не се чувстваш добре в кожата си, то е ясно, че ще се опиташ да промениш нещо в себе си. :)

fenasf
12-04-2011, 18:15
Зависи от човека. Аз го правя, защото съм комплексар, но не всички са така :)

FuckingFreak
12-05-2011, 07:05
Комплексари според мен са тези, които отиват само за една пролет колкото да направят релеф за лятото и после оставят. Фитнес-маниаците са си целогодишно там, независимо от сезона, за да си поддържат формата. А човек да робува на нечии предпочитания и разбирания за красиво, без това да означава нещо съществено за него, е комплексар, поне по начина както аз го разбирам.

reperw
12-05-2011, 08:05
^ Знаеш ли колко релеф ще направиш за 1 месец :D :D

brutaLxxbunny
12-05-2011, 12:17
А тея дето ходят в МОЛ-а все кифли ли са?!

anonymous708973
12-05-2011, 12:44
Комплексари според мен са тези, които отиват само за една пролет колкото да направят релеф за лятото и после оставят. Фитнес-маниаците са си целогодишно там, независимо от сезона, за да си поддържат формата. А човек да робува на нечии предпочитания и разбирания за красиво, без това да означава нещо съществено за него, е комплексар, поне по начина както аз го разбирам.

Абсолютно съм съгласна.