View Full Version : Добър кожен лекар в Търново
Anabella
12-05-2011, 07:35
Моля да ми препоръчате добър кожен във Велико Търново. Спешно! Благодаря :)
dream1707
12-05-2011, 12:49
Аз ходих само веднъж в поликлиниката с най-добрата ми фр при някакъв.. но нз дали е добър, щото само я погледна.... иначе и аз ще се поинтересувам, защото и на мен ми трябва..
Anabella
12-05-2011, 16:45
Моля те, ако разбереш нещо пиши.. На мен ми препоръчаха Моллова, но искам да чуя и други мнения. До няколко дни трябва да разбера :)
LovEsIckk
12-05-2011, 16:50
И аз ти препоръчвам Моллова.
Иначе за какъв проблем става въпрос?
Anabella
12-05-2011, 18:24
От около месец ми излизат някакви пъпки около устата. Ти ходила ли си при нея, може ли малко подробности, някъде на Габровски разбрах, че се намира..
GabisiTa
12-06-2011, 11:30
И аз ти препоръчвам Моллова. Ходила съм при нея и съм много доволна! Кабинетът й се намира като тръгнеш от пазара към пожарната, има една банка (мисля, че ЦКБ) и точно след нея има едни стъпалца за съседната сграда. Мисля, че имаше табела. Трябва да имам визитка, ако искаш мога да ти напиша номера на ЛС да си запишеш час. :)
На визитката пише ли точен адрес?
П.П. Намерих го. :D
Anabella
12-06-2011, 15:32
Аз в интернет го намерих, би трябвало да е същия :)
Иначе GabisiTa, какво точно ти изписа, как проедира, колко взима за преглед, ако съм с направление? Съжалявам, че така разпитвам, но ми е малко притеснено.
GabisiTa
12-06-2011, 16:25
При мен проблема беше, че имах някакви петънца и обриви по кожата на главата. Попита ме какви са ми оплакванията, прегледа ми, обясни ми много добре от какво се е получило (при мен от хормони) и как ще се оправи. Изписа ми шампоан, лосион за втриване и инжекция (която честно да си кажа не помня точно за какво беше, но мисля, че за да се успокои обрива, понеже беше доста зле..). Не знам при теб как ще процедира, не знам и какъв ти е проблема. Но на мен ми помогна. Аз бях с направление и до колкото помня нищо не плащах, най-много потребителска такса, но и за нея не съм сигурна, че плащах...
Надявам се да съм ти била полезна :)
Anabella
12-06-2011, 17:08
Ох много ти благодаря за отговора, явно добре са ме насочили. Изглежда обръща внимание на пациентите си, а не е колкото да им прибере парите. Дано ми помогне и на мен.. :)
GabisiTa
12-06-2011, 17:37
Дано да ти помогне. Успех! :)