View Full Version : Приятели с привилегии...
gabsit000
12-05-2011, 08:15
Приятелството с даденото момче Х ,продължава вече около година (доста дългичко стана,но докато обясня всичко :D ) та ходех с негов познат,който беше от София и спеше у тях,та така постоянно да не кажем сме били заедно,след няма и седмица се разделих с това момче,но не престанах да поддържам отношения с Х,той тогава точно обмисляше да скъса с дългогодишната си приятелка,така и стана,а ние с него не спирахме да излизаме,да си пишем,да ходя у тях,но не за което си мислите,просто поддържахме приятелски отношения и това така до началото на юли,когато някак си нашите взаимоотношения прераснаха в нещо повече от приятелски,преспахме вечерта.Още на следващия ден поговорихме,за това и какво правим от тук нататък,той каза,че не искал да ни се развалят отношенията,но не може да ми даде връзка,няма как от една да скача на друга,а пък ако тръгнем,той ще е супер несериозен,а не иска да ми го причини,но пък за сега може да поддържаме приятелство с привилегии,изпокарахме се,почнах да го обвинявам,че той само това е искал,но след няколко часа разбрах,че няма смисъл да настоявам и да останат така нещата,предложи ми на следващия ден пак да се видим,така и стана,цял ден бяхме заедно,нямам думи да опиша преживяното,но след това,изгубихме някак си връзка не си пишехме така както допреди това,той все казваше,че е затънал в работа,ходи на училище,член е на един младежки клуб,там също има много работа,аз естествено знам,че той само си намираше оправдания да не се виждаме,така или иначе аз си продължих живота,хванах с едно момче,но с него не издържахме много,след раздялата,момчето Х пак се появи,почнахме отново да излизаме,казах му,че в периода в който не сме се чували,съм имала връзка,от тогава не спря да пита за него,всеки ден като се виждахме питаше дали се чуваме,какви са ни сега отношенията,така и не разбрах от къде е това любопитство,но разбрах че и той докато е бил в София,се е занимавал с някакво момиче,с което така или иначе няма как да са заедно,заради разстоянието,а и други причини,не толкова важни.Сега последния път преди да замина за София се видяхме,нищо не стана (да не кажа,че от края на август не сме имали сексуален контакт и то все така ставаше,че или бях неразположена или нямахме възможност и все нещо се объркваше,все едно нарочно съдбата така правеше да не си легнем отново) .. като се върнах на няколко пъти го карах да се видим,пак си намира работа,иначе ми пише,интересува се как съм,не е като да не ми обръща никакво внимание,сега във петък има кино,би ми се искало да ида с него,много съм хлътнала,започвам адски много да се влюбвам,а мразя така когато някой така ме отбягва.Какво да направя,да го поканя ли да дойде с мен на киното и въобще като цяло какво да правя с тази цялата история...Най-лесно е да се откажа..
Аз ти предлагам просто да го изчакаш той да предприеме нещо.
Niakoitam
12-05-2011, 09:50
А аз пък ти предлагам да спреш да се занимаваш с него,защото очевидно на него изобщо не му се занимава с теб и те търси само когато го присърби патката,защото знае че си му сигурна. А разпитва,защото ако хлътнеш по някои друг тази сигурност може и да му избяга. С няколко думи...почти сигурен съм че те използва само за секс играчка, когато му е скучно или му се прави секс. И между другото такова животно като приятел с привилегии НЕ съществува. Рано или късно единият се влюбва и след това страда.
gabsit000
12-05-2011, 10:07
добре,но ако е било наистина само за секса би трябвало всеки път когато се видим да става нещо между нас,а не е така,не знам може би почвам да не гледам реално и трезво на нещата и да ми се струва или по-скоро да ми се иска да не е само заради това...
Ами нали той сам ти е казал,че не иска връзка с теб....и ако евентуално имате такава - няма да е сериозен. За какво ти е да се обвързваш с него? Само ще страдаш ;)
Niakoitam
12-05-2011, 10:30
Сама казваш че си била неразположена (ако се има предвид цикъл...малко мъже биха се навили да правят секс при такова положение) или сте нямали възможност. А за другото. Според писанията на много "плейбои" така се привлича интерес на дадено момиче. В един момент я търсиш и се интересуваш от нея, а в друга се правиш на недостъпен. :)
Само не позволявай и теб да те превърнат в...той ме използва обаче аз съм много влюбена в него и си мисля че той много ме обича, а другите говорят глупости :)
Между другото Meoww подкрепи думите ми с още един факт. :)
Точно това ще стане, ако не спре да контактува с него. Очевидно е,че я използва за секс, а тя милата е толкова влюбена, че е готова веднага да се втурне под чаршафите заради неговото внимание.
Niakoitam много ми харесва подписът ти :) gabsit000 вземи си поука от него...и успех с преодоляването на тази "несподелена любов"
Niakoitam
12-05-2011, 11:03
Ами впрочем той този подпис си има и история. Сложил съм го заради наивността на много жени, която съм наблюдавал тук, във Facebook, в интернет и на живо. Не че и сред мъжете я няма де, не че и аз не съм от наивните и нерешителни индивиди. Но най вече ми хареса заради една приятелка, с която не сме се виждали, но сме си писали около над година и половина, която нейното гадже правеше и ако иска и сега въпреки че и е бивш може да я прави на луда, когато си поиска...нищо че се прави на много силна понякога. Само при общуването ми с нея късаха два, три пъти, а като общо около 6, от които 3 пъти я е зарязвал заради друга. Обаче тя много го обичала и той много я обичал и не била стояла и тя като монахиня. И какво? Когато вече мина един месец и повече откакто бяха скъсали и казах че ми харесва въпреки че поради дадени причини, които и тя знае много добре...нещата засега не могат да се получат. И понеже си говорим едно и също реших да и кажа истината в очите като на непознат човек. Нали знаеш: "Казваме пълната истина на хората, за които не ни пука или за които ни пука наистина много. И какво стана? Излезна че съм бил просто човек, с който си споделя,говорел съм и подобни работи,защото съм я харесвал, какъв съм бил да имам правото така да и говоря и че не искала повече да и пиша вече.Даже го и потвърди. Ами не и пиша...от около две седмици. Оттогава ми хареса някои неща, но аз се правя на дръж ми шапката и ще се права докато, ако изобщо си осъзнае грешката. Изобщо не искам да съм нищо повече от нокой.Като и е кеф няма да им преча. Та мисълта ми беше друга. Откъде идва подписът ми (не е измислен от мен)и какви наивници са понякога хората и най-вече много жени. Държиш се добре с тях...не го оценяват. Правиш ги на гъз и вече са много влюбени. Нищо лично към никой нямам. :)
gabsit000
12-05-2011, 11:17
абсолютно прав си,някои момичета,(не изключвам и себе си,защото знам,че след време ще се смея на тази история,която ви разказах,за да ме посъветвате) точно това правят,пример давам с най-добрата ми приятелка,да така е приятелка ми е,но всеки си има кусури и тя направи нещо,което за мен всъщност е доста глупаво,аз я подкрепям във всичко,само че,можеше и по-отдавна да премисли нещата да не се стига до такива ситуации..Та тя поддържаше отношения по Skype и телефона с едно момче,повече от година,тя реши да учи във Варна,така се разбраха,че като иде тя там ще са заедно,но допреди това всеки можеше да си прави каквото си искаше,не знам сега за момчето дали е правило,но приятелката ми имаше вземане даване с едно момче,но до тук,тя замина при момчето от Варна,заживя у тях (барабар с майка му,баща му,брат му) един вид,"ще ги женим",аз много бях щастлива,че се е уредила и то така доста странни взаимоотношения имаха пък сега живеят заедно...минаха се два месеца,момчето лудо влюбено в нея,питам я какво става,тя само мрънкаше,нищо нищо нямало .. криеше от нас (компанията),че тя всъщност си има отношения с момчето от родния ни град .. и една седмица се мина и напуска момчето от Варна,та това ми беше мисълта,никога не трябва да си с човек,който не ти е нужен,само и само да си в графата на обвързаните,ако я няма тръпката всичко отива по дяволите...
И между другото такова животно като приятел с привилегии НЕ съществува. Рано или късно единият се влюбва и след това страда.
Абсолютно вярно! И на мен се случи и единственото ,което стана е да си развалим приятелството и да се нараним един друг.
Но вече е късно да го предотвратиш , сега въпросът е дали той има чувства към теб или си му само за забавление /което ми се вярва повече ,четейки написаното/ . Дай си малко по-реалистична преценка на нещата. Сигурна съм ,че и сама можеш да стигнеш до отговора. (:
Biskfitka
12-05-2011, 16:31
Niakoitam не е задължително някой от двамата да се влюби :)
bitchwolf
12-05-2011, 18:26
Аз мисля, че няма какво да добавя, но пък искам да ви питам нещо, за да не правя нова тема. Като се говори за приятели с привилегии се разбира, че хора, които никога не са имали интимни отношения помежду си са ги сътворили, а пък преди това са били приятели..и казахте, че винаги свършва с влюбване и нараняване, но какво мислите ще се случи, ако приятели, които са били такива, станали са гаджета, имали са дълга връзка, разделили са се, минали са през всичките караници и сръдни и след това са върнали приятелството си, добавят привилегии? Аз мисля, че краят няма да е като в първия случай, просто защото самото влюбване и преодоляването му са свършени факти. Вие?
Аз мисля, че няма какво да добавя, но пък искам да ви питам нещо, за да не правя нова тема. Като се говори за приятели с привилегии се разбира, че хора, които никога не са имали интимни отношения помежду си са ги сътворили, а пък преди това са били приятели..и казахте, че винаги свършва с влюбване и нараняване, но какво мислите ще се случи, ако приятели, които са били такива, станали са гаджета, имали са дълга връзка, разделили са се, минали са през всичките караници и сръдни и след това са върнали приятелството си, добавят привилегии? Аз мисля, че краят няма да е като в първия случай, просто защото самото влюбване и преодоляването му са свършени факти. Вие?
Мне , същото е. Даже щом веднъж е имало по-силни чувства м/у двама души и отново се е появило желание за нещо повече от приятелство ,според мен е много вероятно да последва възобновяване на чувствата.
djipsito
12-05-2011, 20:41
Бягай надалеч... :)
Чувствата истински ли са... времето няма да ги заличи, квото и да става.. Така мисля, свиква се, научаваш се да ги игнорираш, заравяш ги надълбоко, ама са си там... Винаги :)
Ако ти се греши, действай... ще научиш много неща, ама няма да е лесно.
Най-лесно е да се откажа..
You said it ! :P
djipsito
12-05-2011, 22:12
Не разбирам излишния филм с "боренето за любовта"... човек се бори, когато си заслужава, а не ако някой не е заинтересован от него...
Не е най-лесно да се откажеш, а най-разумно... Ама като ти се живее в сериал, в който главната героиня минава през ада, за да е щастлива с някой незаслужил тъпак (което така и не става...), давай..
SisiStrange
12-06-2011, 06:48
Не разбирам излишния филм с "боренето за любовта"... човек се бори, когато си заслужава, а не ако някой не е заинтересован от него...
Съгласявам се напълно. Нещата с момчетата всъщност са много прости. Когато едно момче те харесва наистина той просто е с теб. Не си изпуска шансовете, не се прави на недостъпен, не се тревожи дали те заслужава, не твърди, че го било страх да не те нарани и тн, и тн, каквито съм чела във форума. Те са малко по-праволинейни от нас и това всъщност е адски хубаво. Знаят какво искат и не оставят на разни странични обстоятелства да им влияят на мнението. Щом той не е направил поне малка крачка към това да се случи нещо по-сериозно между вас - значи вероятно никога няма да я направи. Той просто не те харесва по този начин. Няма такъв филм да е уплашен от минали връзки и да не иска да се обвързва, да е решил да се наживява, да не иска сериозни отношения, а иначе ужасно да те харесва, да е много зает и да няма време за любов (пак неща от форума досега). Човек като истински харесва някого и се зараждат чувства, се изпълва с надежди и всякакви такива отпадат.
Когато някой не е заинтересован, да го търсиш е не само унижение, но и загуба на време.
Niakoitam
12-06-2011, 07:19
Niakoitam не е задължително някой от двамата да се влюби :)
Абсолютно задължително е. А колко ще крие това е друг въпрос. :)
djipsito това за сериала много ми хареса. Преработвам го по мои си начин и ми става Facebook статус :)
SisiStrange съгласен съм с теб за много неща, които написа, но не и за това че мъжете били малко по праволинейни от жените. Това е отново слагане под общ знаменател. Мъжете не се различаваме кой знае колко от жените и както има един куп женски характери така има и един куп мъжки :)
Biskfitka
12-06-2011, 20:11
Niakoitam от опит ти казвам,че не е :)
leadyflame
12-06-2011, 20:20
В повечето случаи се случва да се замесят и чувства от едната страна, но разбира се не са и малко тези, в които целта е съвсем ясна и не бива разваляна от тях.
Нещата с момчетата всъщност са много прости. Когато едно момче те харесва наистина той просто е с теб. Не си изпуска шансовете, не се прави на недостъпен, не се тревожи дали те заслужава, не твърди, че го било страх да не те нарани и тн, и тн,
Или си много тъпа, или много влюбена или емоционално развита като кламер
Точно тея неща никога не са прости
djipsito
12-06-2011, 22:35
djipsito това за сериала много ми хареса. Преработвам го по мои си начин и ми става Facebook статус :)
Я кажи как го преработи, че ми стана интересно ;р
SisiStrange
12-07-2011, 03:57
Или си много тъпа, или много влюбена или емоционално развита като кламер
Точно тея неща никога не са прости
Или просто досега съм имала само сериозни връзки и нито един път не ми се е налагало да се занимавам с подобни глупости като да го чакам да си разреши емоционалните дилеми. Един единствен път са ми дрънкали неща от този род и накрая наистина нищо не се получи с човека. Готова съм да се обзаложа на всичко, че просто не ме харесваше наистина.
Ако при тебе, когато истински харесваш момиче, има по 5 месеца обяснения и драми, това не говори добре за теб като мъж.
Не те познавам за да имам специално отношение към теб, не си внушавай.
Просто ми е прясна раната от такъв случай при който обстоятелствата не позволиха да се получи.
Niakoitam
12-07-2011, 08:10
Niakoitam от опит ти казвам,че не е :)
И тоя опит продължава ли или приключи? Ако е приключил защо и поради какви обстоятелства? Ако не е приключил напълно убедена ли си че след време ти или той няма да се влюбите съответно в другият? Също ако продължава ти напълно убедена ли си че той няма и в момента такива помисли към теб (не е важно какво ти говори) ?
Я кажи как го преработи, че ми стана интересно ;р
Ами всъщност и така както го написа си беше доста добре. Само че ако го постнех така имаше вероятност да засегна това момиче,за което споменах в един по-горен пост, с което даже в момента сме малко скарани. Та преработих го така:
Не е най-лесно да се откажеш, а най-разумно... Но пък има хора, които им се живее в сериал, в който главният герой минава през ада, за да е щастлив с някой/я незаслужил/а тъпак/чка, което така и не става.... :)
anonymous708973
12-07-2011, 10:14
(мъжете) Знаят какво искат и не оставят на разни странични обстоятелства да им влияят на мнението.
Страшно хубаво качество. Приятелят ми го прояви по отношение на мен и бях доста впечатлена.
Biskfitka
12-07-2011, 17:33
И тоя опит продължава ли или приключи? Ако е приключил защо и поради какви обстоятелства? Ако не е приключил напълно убедена ли си че след време ти или той няма да се влюбите съответно в другият? Също ако продължава ти напълно убедена ли си че той няма и в момента такива помисли към теб (не е важно какво ти говори) ?
Ние никога не сме се виждали редовно,дори никой не подозира за това.Той учи в друг град,не сме се виждали отдавна,има си гадже (въпреки че и последните 1-2 пъти като се видяхме си го имаше ;д ) Напълно убедена съм,че няма да се влюбим един в друг,просто не си подхождаме за сериозна връзка.Добри приятели сме,уважаваме се,споделяме любовни преживявания (повече аз де,доста по-малка съм;д) ии така.100% убедена съм,че няма да се влюбим един в друг! Даже не си го и представям :D
И мога да кажа,че такива неща с близки приятели (хора,на които наистина вярвам ;д ) напоследък ме устройват повече от сериозна връзка.
Niakoitam
12-08-2011, 07:26
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/505561-%D0%9D%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BC
Я дай пак... :D
bitchwolf
12-08-2011, 07:38
И мога да кажа,че такива неща с близки приятели (хора,на които наистина вярвам ;д ) напоследък ме устройват повече от сериозна връзка.
+ И аз съм на тая вълна.
Niakoitam
12-08-2011, 08:07
+ И аз съм на тая вълна.
Ти да не би да имаш желания с Biskfitka да си станете близки приятели :D
bitchwolf
12-08-2011, 17:40
^ Интересен извод :)
Biskfitka
12-08-2011, 18:37
Ти да не би да имаш желания с Biskfitka да си станете близки приятели :Dbitchwolf e момиче ;)
Niakoitam
12-09-2011, 05:59
^ Интересен извод :)
Видях набързо в ника ти вълк и затова реших че си момче :)
bitchwolf e момиче ;)
Но пък от друга страна...ако се стигне до нещо такова все пак,задължително искам да снимате поне клипче и да ми го пратите. :D Много обичам да гледам лесбо ласки. Действат ми...възбуждащо :D