View Full Version : срамежлива съм
cvety1996
12-05-2011, 12:44
Имам приятел от 2 дена.Утре ще излизаме двамата на кафе.Не искам през цялото време да мълча и да чакам той да каже нещо.Не знам какво да му кажа.Попринцип не съм срамежлива,но когато съм с момче...
valdesbg
12-05-2011, 12:52
Задавайте си въпроси и се интересувайте един от друг. Разбира се не забравайте да споделяте и свои преживявания. Така ще се опознаете :)
Enchanting
12-05-2011, 14:55
^ Бъди себе си.
Не мисли за факта, че говориш с момче.... и лека полека нещата ще потръгнат. :)
SmilezZz
12-05-2011, 18:23
Бъди себе си !
Знам, че звучи лесно , но е трудно за изпълнение. Не му мисли много. Момчетата са си хора , не ядат момичета. Пък и той ти е приятел. Давай смело.
просто спокойно! Отидете.. и ако положението е зле ии не си говорите особено много се направи, че говориш по телефона или помоли приятелка да ти звънне точно тогава и започни да се разбиваш от смях... след това той ще те попита защо се смееш ииии ето, че разговорът ще започне.. след това не спирай да говориш .. продължи с '' на теб случвало ли ти се е?'' и тн .. : )))
По-добре отидете на кино или театър, нещо което ще създаде тема за разговор, защото ако му мълчиш, доста бързо ще се откаже от тебе.
cigarettekisses
12-06-2011, 18:36
Говорете си за това,какво ви се е случило наскоро например или общи интереси. Има много теми.