raia338
12-05-2011, 18:19
Здравейте! Отдавна не бях писала ,но сега имам проблем.. разделих се преди 2 месеца ,грубо казано с едно момче.. с него се познавам от 5 месеца(обща компания) Подходих с много очаквания,много надежа ,заради несполучливи връзки преди(пък и общата компания твърдеше колко "прекраен е тоя човек" ) Виждахме се постоянно, свикнах много с този човек .Преди не ми се беше случвало така постоянно да съм с някое момче...АЗ знаех,че той ще замине да учи в друг град ,но още в началото тръгнахме с уговорката ,че няма да е само за лятото (сериозна връзка) ,е не стана така . Той тръгна аз се изнервих ,поради някои негови действия.Първият път скъсахме,защото аз се нервех,че не ме търси достатъчно,а уж щеше да ме търси постоянно ,да се виждаме често и тн ..... събрахме се пак,защото аз не го бях преодоляла и си мислих,че е видял къде му е грешката,че всичко вече ще е супер ..Е,не стана .. Той ми обеща ,че ще ми звъни по-често,за да ми покаже,че му липсвам(аз му казах,че според мен не енормално да ме търси на 2 дена 1 път ) така се отдалечавам от него ,така не му вярвам ..Обясних му,уж ме разбра .. И после тръгна пак за въпросния град ,в който учи и не ми звънна през целия ден ,чак на др ден ( а ми обеще ден преди това да ме търси по-често ,за да не се притеснявам аз ) аз му казах,че вече не искам да ме търси щом ще е така след това .. просто ми беше писнало все да се получава така накрая.Той ми каза ,че много добре знае какво ми е обещал ,обаче явно не може да се промени ,нищо не може да направи .. След това аз попитах " в този случай аз какво трябва да направя ? " получих отговор ,че нищо не ме карал да правя ,някфи такива тъпи неща .. и така селед това му написах ,че това е последния опит ,който правя ,за да оправя нещата м/у нас и не получих отговор :) Това е в общи линии ..Извинявайте ако стана твърде дълго ..Та сега ..Знам ,че никога не искам да го видя ,докоснА,целуна или прегърна този човек ...(тоест не искам ине трябва да съ мс него) обаче се чувствам разбита. Нямам желания за нищо (нито да уча ,нито нищо) Опитвам се да съм силна,мисля че се справям ,оба1е понякога усещам ,че не издържам .. Наближават толкова хубави празници а нямам настроение //След година ,може би ,ще си кажа къде ми е бил акъла да страдам за такова смешно нещо,обаче наистина аз имах много доверие в точно това момче ..С него не се замислях за нищо ,иамх чувството ,е той е за мен и ,че всичко с него ше е супер . Съвет, от страни как изглежда всичко ще ми помогне :)