Влез

View Full Version : Защо ...?

aleks07
12-06-2011, 13:40
Според вас за какво едно момче гледа момиче.. в смисъл..когато е са в час..без дори да си говорят той я гледа, когато са в междучасие независимо къде е тя той я гледа, когато минава покрай нея, когато е тъжна ..

ivcheto0o
12-06-2011, 14:36
Може би я харесва,но все пак никой не знае какво се върти в неговата глава :)

aleks07
12-06-2011, 14:40
Именно, а и в погледа му не виждам абослютно нищо..в смисъл не мога да го разчета ..

Azoria
12-06-2011, 14:40
Зависи от начина ,по който я гледа.
Едно поне е сигурно - за да я гледа "постоянно" значи не му е безразлична.

Enchanting
12-06-2011, 14:41
^^ ...а може би просто му е симпатична.

aleks07
12-06-2011, 14:47
мм да, но дори и д аму е безразлична поне според мен е добър знак от гледна точка, че не мисля, че ако му беше все тая за нея щтеше да я гледа :)

Azoria
12-06-2011, 14:50
мм да, но дори и д аму е безразлична поне според мен е добър знак от гледна точка, че не мисля, че ако му беше все тая за нея щтеше да я гледа :)

Ъъъ ,нищо не разбрах...

Явно не му е безразлична щом я гледа ,но не е задължително да има положителни чувства към нея. Както казах - зависи от начина ,по който я гледа. :)

qkakukla2
12-06-2011, 14:52
Има няколко варианта .
1. Да те гледа защтото си му леко комедийна. Например имахме една такава съученичка в старият ми клас, която винаги се издънваше някъде и ние постоянно следяхме какво казва и прави.
2.Може да те харесва или да си му симпатична това както казаха по-горе зависи от погледа и като си приказвате дали е притеснен или му се променя гласа ти си прецени все пак ти го познаваш !

aleks07
12-06-2011, 15:10
Ами начина по който гледа е някак странен, преди когато ме гледаше и видеше, че и аз го гледам си отдръпваше погледа, а от няколко дни не го отдръпва..винаги когато минава пед мен или зад мен ме оглежда.. а самия поглед по някога е замислен, а по някога и втренчен в мен , а иначе не съм личност която прави гафове

umri
12-06-2011, 15:51
Инстинктивно го прави и не може да го контролира. Харесва те, много ясно. Ако можеше да го контролира, нямаше да е спрял и втренчен винаги като те гледа и щеше да предприеме някакви действия. За харесването можеш да си сигурна.

aleks07
12-06-2011, 16:22
Надявам се :)

aleks07
12-06-2011, 16:24
Ако можеше да го контролира, нямаше да е спрял и втренчен винаги като те гледа и щеше да предприеме някакви действия.
Не можах да разбера какво имаш предвид ?

umri
12-06-2011, 16:53
Не можах да разбера какво имаш предвид ?

Харесва те. Ако можеше да си контролира погледа щеше да ти се усмихва, езикът на тялото му щеше да е различен, а не спрял. Отделно щеше да разговаря с теб и да търси физически контакт и да иска да си говори за нещо с теб. Той те харесва, но тия неща не може да ги контролира, неговите очи искат да те гледат, но те гледа тъпо и нищо не прави, защото не знае как и какво трябва да направи, за да ти привлече вниманието. Харесва те, но просто си те харесва, дали ще предприеме някакви действия не се знае. Кво толкова не разбра?

aleks07
12-06-2011, 17:14
Просто не схванах, много благодаря :)

autumn666
12-06-2011, 22:07
По това което описа мисля, че те харесва. Във всеки случай ако постоянно те гледа със сигурност не си му безразлична... но понякога момичетата имаме навика, когато започнем да харесваме някой, да си внушаваме, че този някой постоянно ни зяпа и т.н... убедена ли си, че гледа теб? Но все пак само от погледи нищо няма да стане. Започни да общуваш по-често с него и ще разбереш със сигурност дали изпитва нещо.

aleks07
12-07-2011, 02:56
Дам обедена съм и аз виждам и хора около мен :)