Влез

View Full Version : Проблем с гардовете на дискотеката ;@

Monstre
12-06-2011, 20:01
...........

Nakadah
12-06-2011, 20:40
Успех ти пожелавам!

Monstre
12-06-2011, 20:52
Благодаря Nakadah, преди малко говорих за пореден път с една от служителките им, казах й че съм си загубила книжката навярно на входа, докато съм плащала. Да, там била, маймуните явно не са я занесли в рпу-то, както заплашваха, утре отивам и си я взимам. Ако ми откажат вече мога да заявя иск ^^.

antineutral
12-07-2011, 08:37
Аз ли не съм в час със закона, или гардове в дискотека не могат да ти съставят актове, нито да ти взимат личните документи о_0. Те не са държавни служители, а частни лица, и единственото, което могат да направят, е да откажат да те пуснат в охраняваната от тях територия. Съветвам те да действаш по-бързо, защото това ми бие на пладнешки обир на лични данни. Имаш ли пълнолетни свидетели? Тва си е случай за господари на ефира.

GLaDOS
12-07-2011, 08:47
НИКОЙ няма право да ти иска лични документи и данни , какво говорим за задържане . Това е документ ,който трябва да се пази ,следващия път при подобна изцепка ,викаш полицията за съдействие или вдигаш огромен скандал !
Радвам се че се е намерила в крайна сметка . :)

Savage14
12-07-2011, 15:03
Частните охранителите имат право да ти искат лична карта на входа на дискотеката и ако нямаш 18 имат право да съдействат на полицията, но незнам дали имат право да ти взимат личната карта мисля, че само трябва да те задържат докато дойде полицията

Biskfitka
12-07-2011, 19:45
Естествено,че нямат право да задържат личните ти документи в тях.

Monstre
12-08-2011, 15:25
Благодаря за мненията, решихме проблема без разправии, моля темата да се изтрие. :)

teddybearMV
12-09-2011, 16:26
Просто не си давай личните документи на охраната на дискотеката, а следващият път извикай полицията. Ще ги поразходят малко до районното да пишат обяснения, ако са били криминално проявени ще стане адското шоу. После ще останат безработни, щото кой щеф на клуб се кефи на такива изцепки, които привикват куките на проверка, нали?

Biskfitka
12-09-2011, 18:48
Да бе,ще вика полиция.И те не са съвсем невинни-опитали са да вкарат непълнолетно лице с чужди документи...в България това не е нищо де ;д

teddybearMV
12-10-2011, 11:26
Да бе,ще вика полиция.И те не са съвсем невинни-опитали са да вкарат непълнолетно лице с чужди документи...в България това не е нищо де ;д Повярвай ми, винаги викането на полиция върши страшна работа. Освен това са му откраднали шофьорската книжка, за кражба на документи си има наказания и става дълга и широка.

Biskfitka
12-11-2011, 23:25
Повярвай ми, винаги викането на полиция върши страшна работа. Освен това са му откраднали шофьорската книжка, за кражба на документи си има наказания и става дълга и широка.Автора май е момиче ;д и мисля,че полицията нищо няма да направи.Охраната ще й върне документите преди да дойде полицията,защото на никоя дискотека не я устройват проверките,самата полиция едва ли ще свърши нещо ;д

Sh@d0w
12-13-2011, 05:52
Темата се заключва по молба на авторката.