View Full Version : Връзка със съученик/съученичка
smilelady
12-07-2011, 15:23
Понеже видях, че в една от темите стана на въпрос, и се чудех какво мислите вие? Има или няма бъдеще връзката със съученик/съученичка?
shmatarok
12-07-2011, 15:38
Зависи си от хората. Познавам двойка, която е заедно от 2 години и половина (реални), съученици са и продължават да са си заедно.
И аз съм го правила веднъж, не се получи, даже бившият ми се премести в другия клас. :D
Всичко си е до това до каква степен е привличането между двамата и доколко са склонни на компромиси. И дали няма да си омръзнат след всеки ден, прекаран заедно.
Дали ще има бъдеще една такава връзка - зависи изцяло от вас.
LeprikonA
12-07-2011, 18:16
^напълно съгласна съм.
По принцип си омръзвате, като сте през цялото време заедно... ама си зависи и от вас как ще си направите връцката.:P
NambyPamby
12-07-2011, 18:59
Това дали една връзка ще просъществува дълго време, или не, зависи от участниците в нея. Кой както си го направи. Връзка между съученици не се различава по нищо от връзка между колеги, съседи и пр.
Готино е иначе като идея, кво? Имали сте време да се опознаете, да се напаснете един към друг, непринудено и спонтанно стават нещата.
Ако се разделите преди да завършите пък сте принудени да се държите човешки и да се търпите, така че е вид предизвикателство. :д а обратното държание - въртене на номера и криви погледи - е просто тъпо, така че избор просто няма. :д преглъщаш и продължаваш напред.
ivcheto0o
12-07-2011, 19:09
Това дали са съученици няма значение дали една връзка ще е успешна или не.Напреди бях доста против точно тези връзки,но ми се промени мнението,ежедневно виждам многото успешни и сладки двойки в училището ми,а и съм последна година (и съм/бях в подобна ситуация :D )