View Full Version : Моля за съвет
fire_magic
12-08-2011, 07:20
Има едно момиче което съм познавал и преди. Аз съм на 18 тя също. Ако това има някакво значение, познаваме се от г/д една седмица. Писахме си и аз и бях казал защо ли не сме си писали и преди, а тя ми каза че не сме се познавали, т.е. това е добре според мене, макар че съм сигурен че е знаела кой съм. Страшно мн я харесвам, обаче тъкмо скоро мислех да и кажа или така да я поканя да излезнем и отивам аз , на дискотека и разбирам че тя си има гадже, което е с 5 год по-голямо от нея, което си е нормално, но той работи в чужбина, иначе си е от града, какво ще ме посъветвате??? Да и призная чувствата си въпреки че тя си има гадже в момента, да и кажа че искам просто да излизаме и да се опознаваме като приятели, или просто да чакам да скъсат(защото мисля че тоя е някакъв мухлю а тя е мн готина, в смис мисля че е и девствена, и не мисля че ще му пусне а той, не не , не мога да казвам аз какъв е той като не го познавам...)както и да е искам съвет, от момичета, момчета, И ИСКАМ КАТО ДАВАТЕ МНЕНИЕ ДА МИ КАЗВАТЕ САМИТЕ ВИЕ НА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ, ПОЗДРАВИ.
fire_magic
12-08-2011, 07:26
не искам да провалям връзката им или нещо такова, искам най-доброто за нея, ;( а мисля че това ще бъда аз а той просто иска секс ... а аз не ... в смис няма да я карам да прави нищо което не иска, даже не бих и го и намекнвал, страшно мн я харесвам нз какво ми прави, момичета др мн да, но аз обичам една ....
bitchwolf
12-08-2011, 07:32
Стой си около нея, опознавайте си се и ако той наистина не е за нея..ще се разделят, но недей ти да наливаш маслото. Ще те посъветвам само да си търпелив. На 17 съм. Айде успех :)
anonymous708973
12-09-2011, 11:05
Има едно момиче което съм познавал и преди. Аз съм на 18 тя също. Ако това има някакво значение, познаваме се от г/д една седмица. Писахме си и аз и бях казал защо ли не сме си писали и преди, а тя ми каза че не сме се познавали, т.е. това е добре според мене, макар че съм сигурен че е знаела кой съм. Страшно мн я харесвам, обаче тъкмо скоро мислех да и кажа или така да я поканя да излезнем и отивам аз , на дискотека и разбирам че тя си има гадже, което е с 5 год по-голямо от нея, което си е нормално, но той работи в чужбина, иначе си е от града, какво ще ме посъветвате??? Да и призная чувствата си въпреки че тя си има гадже в момента, да и кажа че искам просто да излизаме и да се опознаваме като приятели, или просто да чакам да скъсат(защото мисля че тоя е някакъв мухлю а тя е мн готина, в смис мисля че е и девствена, и не мисля че ще му пусне а той, не не , не мога да казвам аз какъв е той като не го познавам...)както и да е искам съвет, от момичета, момчета, И ИСКАМ КАТО ДАВАТЕ МНЕНИЕ ДА МИ КАЗВАТЕ САМИТЕ ВИЕ НА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ, ПОЗДРАВИ.
И трите ти предложения са грешни.
Първо, не сте в детската градина, че да си казвате кой какво чувства. Тия работи се показват.
Второ, ако я харесваш, сам ще си вкараш автогол, като й кажеш, че искаш да сте приятели. ОГРОМНА грешка.
Трето, да седиш и да я чакаш да скъсат... малоумно е.
Излизаш и действаш, все едно няма приятел. Това е начинът да получиш своето. А всички искат това, колкото и да го отричат някои.