Влез

View Full Version : Какво да правя не мога да го забравя :(

dunitifi
12-08-2011, 14:17
Историята ми е следната..Преди 2 години ( пролетта ще станат 3 ) се запознах с момче .. Дойде да живее в нашия квартал за малко..Влюбих се и той в мен..Излизахме и изобщо обичахме се..Но един ден заминах за месец и когато се върнах всички го бяха настроили срещу мен..Аз успях да го спечеля отново..Заминах ОТНОВО и когато се върнах се бе изнесъл.. През тези 2 години аз плачех бях съсипана..В началото на тази година се запознах с момче и го харесах..НО нищо повече..И си мислех,че го обичам,ноо не беше така.. Обичам онова момче .. Постоянно плача в училище и в къщи.. Посъветвах се с братовчедка ми ,а тя ми каза,че това е истинско влюбване ,което не се забравя.. А не знам дали още ме обича поне малко.... Има слухове,че отново ще се връща в квартала за 6 месеца,но може и да не са верни..Какво да правя..Да му кажа ли ,че още е всичко за мен..Защото ако продължавам.... Не искам коментари от сорта ,,Забрави го " Не е леснооооо!!!!!!! И явно няма да стане.... Как да разбера дали още ме обича......

Enchanting
12-08-2011, 14:24
Ами, ако ще се връща само за 6 месеца няма за какво отново да се залъгваш.
Тай като след време пак ще замине. И ти пак ще си разочарована...

dunitifi
12-08-2011, 14:25
Знам.. И това просто ме убива.. Искам да съм с него,но......

mMemories
12-10-2011, 16:50
Ако толкова държиш да си с него само за 6 месеца, първо трябва да помислиш дали ще си заслужава да понесеш болката да бъдеш без него отново...

anonymous708973
12-10-2011, 16:56
И наистина мислиш, че си струва да се занимаваш с човек, който се е оставил да бъде настроен срещу теб за някъв кирлив месец?

Meoww
12-10-2011, 18:01
И наистина мислиш, че си струва да се занимаваш с човек, който се е оставил да бъде настроен срещу теб за някъв кирлив месец?

Взе ми думите от клавиатурата. Авторке, няма никакъв смисъл да се занимаваш с толкова слабохарактерен човек.