View Full Version : Моля за съвет :)
ve6ti4kata1994
12-08-2011, 16:38
То не знам дали моето е проблем де или е някакво състояние което дори не разбирам и реших просто да го споделя и да помоля за съвет ...
Чувствам се объркана и по сама от всякога,а дори не разбирам защо.Би трябвало да съм щаслива все пак имам всичко което може би ми трябва.Добри родители, които не ми създават големи проблеми дори и за лошите ми оценки напоследък, добри и що годе верни приятели които са с мен.Общо взето имам добър и нормален живот.Но нещо липсва и не разбирам какво,имам всичко което би трябвало да ме прави щаслива.И се пак когато се събудя не виждам причина която да ме накра да стана.Чувствам се толково изтощена и уморена от всичко,че понякога ми се иска да заспя и просто да не се събудя,да избягам от всичко просто ей така,но всъщност дори не знам от какво бягам.А това което мисля е нещото което ме плаши.Чувствам че нещо не е наред, не е както трябва,но все не достигам до отговора какво е то.Не Знам... Всъщност не знам и какво очаквам като пиша тук просто мисля че може би щве получа съвет :)
montana6
12-08-2011, 17:09
По-скоро е временно състояние. Има и такива моменти в живота, така че не го мисли много, а по-скоро си намери някакво занимание, защото обикновено човек го спохождат такива мисли, когато бездейства. Моят съвет е да се раздвижваш повече, т.е. да спортуваш.
silverRose
12-08-2011, 17:15
Просто си търсиш причина да не ти е добре. Намери си занимание, както и казаха преди мен.
BrainlessROCKBABY
12-09-2011, 07:03
започни нещо напълно ново (: поне при мен помага, но това е защото обичам компанията на хора, най-вече да се запознавам с нови ;д при всеки е различно
BlackEyedPeas
12-09-2011, 13:34
Това е определен период от време просто, но можеш бързо да го "премахнеш". Както казаха нагоре, започни да се занимаваш и с по-различни неща, така ще започнеш да подтискаш чувството на "самота". Късмет (:
kalito126
12-10-2011, 16:30
И на мен ми се случи нещо подобно преди година...просто се чувствах самотна.Разбира се,намерих решение.Запознах се с едно момиче във Фейсбук и тя ме научи как да мисля позитивно(много позитивно!) Вече в у–ще съм известна с вечно позитивната си гледна точка.И знаеш ли,наистина помага. :)
ve6ti4kata1994
12-10-2011, 19:21
Благодаря на всички за отговорите, явно това е период, който отминава и трябва сама да намеря начин да се справя. Аз от доста време обмислям и идеята да се запиша на танци и сега, като че ли, е моментът да го направя.
Лично според мен липса на цел, дълготраина цел. Човек трябва да има постижими цели които да го мотивират, но е добре и да има една идеализирана мечта която да го води. На колко си.
ve6ti4kata1994
12-13-2011, 18:46
на 17 съм, но едва ли това е от значение
Мхм мерси, еми според мен е от значение, не за друго ами просто защото през различните си периоди от живота човек понякога изпада в обичаини за периода състояния понякога, но както и да е повтарям предишното си мнение като съвет, трябва да има нещо в живота ти което и да си само ти на тази планета да те кара да станеш сутрин и да работиш, да се грижиш за себе си, да се мотивираш да изпълниш временто си със смисал.
Sarafina
12-17-2011, 15:36
Ами да, звучи познато. Намери си хоби ;) Ох колко часове съм пропиляла, за да се чудя какво да започна, къде да уча, искам да започна нещо, да създам нещо, да направо нещо... Сякаш живея без особен смисъл. Нещо подобно ли?
ve6ti4kata1994
12-20-2011, 19:29
Noja
благодаря за съветите ти, наистина предполагам си прав и за липсата на цел и за това че през определен период човек изпада в такива състояния.
Sarafina
Сякаш живея без особен смисъл. Нещо подобно ли? Ами да нещо такова, и осъзнавам, че моят проблем идва по скоро от това, че не знам какво искам и точно като теб се чудя какво да започна, къде да уча и непрекъснато се колебая.
Винаги се радвам ако могада помогна било то и по този начин, ем добре хубаво проблема е доста осъзнат смятам вече кажи какво обичаш да правиш, да се занимаваш, има ли нещо което си правила преди и ти е носило наслада каквото и да е, ако има опитаи се малко натам да се насочиш, но има на предвид, че когато хобито стане професия рядко остава хоби. Не вярвам да си от хората които нищо не ги интересува освен да ходят по кафета и да са "модерни". И пиши като стигнеш до решение. ;) Поздрави и УСПЕХ.