View Full Version : Как бихте се почувствали...?
Niakoitam
12-09-2011, 07:05
Тази тема е и за двата пола.
Как бихте се почувствали и как бихте реагирали ако един неочакван ден гаджето ви, на което много държите и обичате или пък сегашното ви гадже ви зареже заради човек от неговият пол?
Ситуация 1: Не ви дава абсолютно никакво обяснения, а просто ви скъсва. След време разбирате че си има взимане даване с човек от неговият пол и за това ви е скъсал/а.
Ситуация 2: Казва ви каква е причината да ви скъса.
Ситуация 3: Идва при вас да ви скъса заедно с въпросният човек и без притеснение двамата/двете си разменят ласки, натискат се,прегръщат се и се целуват пред вас.
П.П. И тая тема ми хрумна от една друга :)
SisiStrange
12-09-2011, 07:25
На мен ми се е случвало. :Д Не баш де. Човекът беше бисексуален, ходихме около 8 месеца, в които по нищо не личаха какви да е наклонности (и аз отдадох всичко на пубертетна неосъзнатост) и след това скъсахме, а той се хвана с мъж. Сега даже се води "сгоден" за един друг мъж. :Д Да си кажа съвсем честно: тогава го преживях тежко, но сега ми е смешно. :Д
valdesbg
12-09-2011, 07:32
Лесбитата са приятни за гледане... но не повече от един път...после стават досадни. Всъщност няма значение как ще се разделят с мен. И в двата случая ще го преживея леко. Защото знам че е загубена кауза.
Niakoitam
12-09-2011, 07:46
Ами аз например смятам лесбийките за нещо много възбуждащо.От разни филмчета съм забелязал че и прилъстяването на обикновенна от лесбийка много ме радва. Особено ако има и нещо повече от само целувки или само близване на някоя гърда. Но пък съм се замислял че ще ми е много гадно ако някое момиче ме зареже заради друго момиче и особено пък ако си и показват нежностите пред мен. Първо ще ми иде да ги пребия и двете (не бия жени), а после да ги изнасиля най-брутално и вкупом :D
silverRose
12-09-2011, 07:53
Ама това някак си изведнъж да скъса с мене заради момче (пък и заради момиче) и аз да не му предусещам края ми се струва някак невъзможно. Но, за да отговоря, ще кажа, че ще съм напълно тотално шокиране. Как да реагирам? Ще гледам в една точка и няма да осъзнавам какво ми се е случило туко-що ;д;д
anonymous708973
12-09-2011, 10:33
Ама това някак си изведнъж да скъса с мене заради момче (пък и заради момиче) и аз да не му предусещам края ми се струва някак невъзможно.
Точно.
Ситуация 1: Едва ли ще контактувам с този човек повече. Ако не ми е казал причината за късането, това си е чиста форма неуважение, а това е едно от нещата, които по никакъв начин не толерирам.
Ситуация 2: Ще бъде голям удар за егото ми, по дяволите. Ще ходим и той изведнъж ще реши, че е гей. ВТФ?! После ще го преживея, ще ми е забавно и ще сме приятели - но не близки.
Ситуация 3: Ставам и си тръгвам, той да пасе. Неуважение + наглост. Тцъ.
Едит: Опитвам се да си го представя с мъж. Иу бе.
againstyou
12-25-2011, 11:45
Ще му се изсмея.
BornToRaiseTheHell
12-25-2011, 13:10
Не би ми станало приятно в нито един от случаите.
В първата ситуация, просто бих останала обидена от факта, че е нямал никвото желание да ми обясни защо слага край.
Втората- ами, пожелавам му щастие и -всеки по пътя си.
Третата- ставам и си тръгвам.
justasmile
12-25-2011, 14:46
Ситуация 1: Ще се чудя дали съм била с акъла си, като съм ходила с него.
Ситуация 2: Ще гледам тъпо... няма да вдигам скандали и такива глупости.... ама сигурно ще мина без храна за 2-3 дни ;д
Ситуация 3: Ще си тръгна
SmilezZz
12-25-2011, 20:38
Как бихте се почувствали и как бихте реагирали ако един неочакван ден гаджето ви, на което много държите и обичате или пък сегашното ви гадже ви зареже заради човек от неговият пол?
Ситуация 1: Не ви дава абсолютно никакво обяснения, а просто ви скъсва. След време разбирате че си има взимане даване с човек от неговият пол и за това ви е скъсал/а.
Първоначално няма да му разреша да си тръгне , без да ми даде поне една причина ,поради която си заминава. Дори и да е измислил нещо , бих искала да чуя причина. Но ако ли пък не - ще си трая и ще се съглася с него , макар че би ми станало супер гадно , щом го обичам.
Ситуация 2: Казва ви каква е причината да ви скъса. Бих се почувствала отвратително , когато си представя , че съм го делила с друг и то МОМЧЕ ! ;xx
Ситуация 3: Идва при вас да ви скъса заедно с въпросният човек и без притеснение двамата/двете си разменят ласки, натискат се,прегръщат се и се целуват пред вас. Бих се отвратила и от двамата.
И дано никога не ми се случи нещо подобно , че даже при тази мисъл настръхвам. Макар да не съм против гейове, лесбийки , бисексуални. ;x
Madara1233
12-26-2011, 16:28
1. Ще се очудя малко, ще ми стане кофти ама ще го преживея.
2. Ще я погледна като индианец пред пишеща машина и ще си тръгна.
3. Ще повърна. :D Така де, няма да повърна ама ще ми се иска да го направя.
wallker69
12-28-2011, 15:22
Ситуация 2: Казва ви каква е причината да ви скъса.
Ситуация 3: Идва при вас да ви скъса заедно с въпросният човек и без притеснение двамата/двете си разменят ласки, натискат се,прегръщат се и се целуват пред вас.
Боже опази... трудно ми е да си преставя тая ситуация...
Rebirthing
12-28-2011, 19:25
И накрая казва, че иска да е с двамата едновременно.
Не ми се е случвало на мен, но знам за един такъв случай...