View Full Version : Да ви изсвири любимата песен
Как бихте се чувствали, ако някое момче ви изсвири любимата песен (например на китара или на пиано), било то ей така или пък даже на концерт? ;) И на коя песен бихте се просълзили най-много?
anonymous708973
12-09-2011, 19:29
Би ми станало миличко. Попринцип ме трогват неща, които е седнал и е помислил как да ги направи, за да ме зарадва, или пък е направил нещо супер спонтанно.
Би ме просълзила песен, посветена за мен.
DesireToFire
12-09-2011, 20:12
Особено ако е на китара, ще е възможно най-перфектния жест, който може някой да ми отправи, след като аз самата се уча на класическа китара и знам колко усилия и смисъл се влагат във всяка изсвирена нота, не е просто "отбиване на номера".
shmatarok
12-09-2011, 20:25
Ох, правили са ми го по скайп, беше адски мило и още си го пазя като страхотен спомен. 8-) Беше един мъничък концерт, целящ да се почувствам по-добре и определено подейства :) .
Това ще ме зарадва супер много. За мен музиката е много важна и най-дълбокия начин за изразяване,така че такъв жест би ме трогнал. :)
Бих се радвала на всяка хубава и особено на любимата ми песен , най-вече ,ако е знаел ,че ми е любима. :)
LeprikonA
12-10-2011, 07:15
май всички сме единодушни, че би ни зарадвало много :).
ivcheto0o
12-10-2011, 07:49
Бих се почувствала невероятно.Няма значение коя е песента самия жест би ме трогнал много :)
sasha_90
12-10-2011, 11:31
Ще знам,че въпросният човек е много точен,романтик и всяка би била късметлийка на мое място.Този човек,особено,ако го харесвам,прави огромна крачка към сърцето ми.Бих се просълзила на балада.Сега не мога да кажа точно на коя.
Моето момче свири на китара и още първия път когато изсвири (тогава не бяхме заедно) няколко песни една от тях беше Here without you и тази някак си най ми хареса и от тогава когато свири винаги свири и точната песен.. изсвирил ми я е няколко пъти и по телефона ей така без нищо да му казвам и толкова миличко ми става <3