PDA

View Full Version : Странна история.

daliteen
12-09-2011, 20:53
Здравейте,
Преди време - около година, бях с един приятел на едно събиране. Там се запознахме с 2 момичета. Този мой приятел веднага си хареса едно от тях и започнаха да флиртуват. След това излизаха на срещи и т.н. Имало е нещо между тях, натискали се и т.н., но нещата се объркали и всичко беше приключило. Не се бяхме чували с никоя от тях с месеци! После аз започнах да си пиша с второто момиче и се разбрахме да излезем аз и те двете на кафе. Смяхме се и ни беше весело. След това обаче аз започнах да си пиша постоянно с момичето, с което беше ходил моя приятел. Всеки ден, след това започнахме да излизаме - доста често при това. Сега вече 3-4 месеца се виждаме през ден. Запознах се с много техни приятели и т.н. Проблема е, че аз доста силно харесвам момичето, с което беше ходил моя приятел. Техните отношения не са добри и аз гледам да не ги събирам, но не мисля, че това е някаква пречка. Наистина я харесвам и се забавляваме винаги. Но ме е страх да й го кажа за да не прецакам всичко. Нейната приятелка преди известно време ми каза, че вижда как я гледам и, че я харесвам. Аз обаче отрекох, все пак са добри приятелки и тя щеше да й каже 100%. През цялото това време тя беше излизала преди месеци с едно момче, което според думите й "харесвала мъничко", но той я отрязал. Това го научих скоро и още повече ме разколеба, въпреки че било преди доста време.

Още повече тя ми беше разказвала как не би ходила с приятел на нейн бивш. За моя приятел няма проблем и това, че се виждам често с нея и сме си близки не е проблем.

Та въпроса ми е да рискувам ли да й кажа какво изпитвам или?

shmatarok
12-09-2011, 21:20
Не й казвай, покажи й. :) И недей да се занимаваш с минали работи, щом момичето продължава да си пише с теб и да се виждате и не показва някаква негативна реакция, значи всичко е ок. :)

djipsito
12-09-2011, 21:20
Съдбата обичала смелите.. :)
Дефакто кво губиш ? Ако не отвърне си пренастрой нагласата за нея, ако е възможно и продължете да си излизате и да се забавлявате.

Meoww
12-10-2011, 04:53
Е...приятеля ти няма нищо против - кажи й го. Признай й, че я харесваш, и тя ако го прави, значи всичко е ОК ;)

qkakukla2
12-10-2011, 09:38
Попитай приятелката на момичето, което харесваш дали имаш шанс с нея. Не се притеснявай от това дали ще те отреже все пак си опитал .

sasha_90
12-10-2011, 11:18
Който рискува-печели.Пробвай,нали много я харесваш?

Azoria
12-10-2011, 15:48
Нямаш какво да губиш. Само се чудя дали приятелят ти наистина няма нищо против. :?

kittyKat
12-21-2011, 19:47
Кажи й! Не е толкова страшно, ако те отреже няма да ти е приятно, но и това ще ти мине. Действай от личен опит ти казвам по-добре да си наясно с нещата отколкото да си правиш празни илюзии. Надявам се да ви се получат работите!

Aphrodisiac
12-21-2011, 21:53
Определено трябва да й кажеш. Няма какво да губиш в крайна сметка. Ако се получи - идеално, ако ли не поне ще знаешq че си опитал.

kyon
12-22-2011, 04:30
Има какво да губиш - приятелството и..
По - полека давай не се хвърляй направо в огъня.

SmilezZz
12-24-2011, 15:17
Миналото си е минало. Може да не са в добри отношения с приятеля ти , но ако тя има чувства към теб - не виждам проблем , за да се получи нещо. Опитали са се , не се е получило - това не бива да те спира. Опитай и ти - нищо не губиш. Докажи й , покажи й , че я харесваш. Ако и тя ти отвърне - супер, ако ли не - здраве да е. За всеки влак си има пътници

justasmile
12-25-2011, 15:03
Защо си отркъл пред приятелката, че харесваш момичета? Това, може би е било начин, тя съвсем случай до разбере, че я харесваш. Но съм съгласна, че миналото си е минало - пробвай с това момиче. Един ден ще се питаш: "Ами, ако й бях казал..."