Влез

View Full Version : Хелп

Ducati
12-10-2011, 16:47
Добре, като се запознаеш с 1 момиче и искаш нещо повече от да сте приятели, как става така, че да я отделя от приятелите и да излиза с моята компания. Ест, че няма да я питам за излезем само 2-мата отначало, като сме се виждали самоо веднъж и не знае почти нищо за мен. Трябва, да я поканя да излезем с моята компания(която тя познава мн добре). Не мога да я разделя от нейните приятели. Трябва да се опознаем малко, а не знам как да я навия да излиза с нас. Дайте някакви съвети.

valdesbg
12-10-2011, 16:58
Няма да се получат нещата ако ще излизате вие + още някой. Без значение дали са твоите или нейните хора.

Иначе да, точно това ще направиш. Каниш я да излезете САМО двамата :) Как иначе тя да разбере че я искаш за повече от приятелка? Ясно е че няма да и се нахвърлиш още в началото(освен ако тя не покаже че няма против), ще си говорите, но сами. Защото това предразполага към повече отпускане и себеразкриване.

А и ако не друго ще знаеш ако ти откаже, че тя е на друго мнение за евентуалните ви бъдещи отношения.

LeprikonA
12-10-2011, 17:04
^съгласна съм. точно двамата трябва да си излезете.

Ducati
12-10-2011, 17:11
Точно това, че тя няма да се навие само 2-мата, защото почти не се познаваме. Ако се поставя на нейното място, и аз не бих излязла сама с някакъв непознат.

Azoria
12-10-2011, 17:12
^съгласна съм. точно двамата трябва да си излезете.

..........

valdesbg
12-10-2011, 17:22
Проблема не ти е че си непознат. Проблема ти е че си безинтересен и се чудиш как да и замажеш очите че не е така. А на нея и е ясно накъде биеш и е нормално да ти се дърпа. И аз да съм... и аз ще откажа на скучна покана. Ще излезете 1000 говеда и НЯМА да можеш да и обърнеш внимание.

На мен що не са ми отказвали, нищо че сме непознати?

anonymous708973
12-10-2011, 18:34
Ест, че няма да я питам за излезем само 2-мата отначало, като сме се виждали самоо веднъж и не знае почти нищо за мен.

Грешка. Винаги се излиза с човека насаме. Мега тъпо е иначе.
Момиче съм и съм излизала с (момент) ... 5 момчета за първи път сама. Последният път беше вечерта в 19ч и се прибрах след 23ч. Никога не ме е притеснявало.

ivcheto0o
12-10-2011, 19:03
И аз мисля като всички писали преди мен.Излезте само двамата.

katericArofl
12-10-2011, 19:32
Aз пък обичам, когато примерно сме се събрали много хора и тогава момчето да покаже интерес към мен, да се отделим или нещо от сорта.. по интересно ми е.

Ducati
12-11-2011, 15:41
По хубаво е в група да се отделите, видяхте ли сега даже не ми отговяра на съобщенията.

Leticcia
12-11-2011, 16:54
остави я, има много свестни момичета на този свят :)

Ducati
12-11-2011, 17:42
Тя е свястна, никой не е казал, че не е. Просто системата не е такава. И аз не бих излязъл с човек, към който нямам симпатии. Просто не ме познава дбре момичето.

montana6
12-11-2011, 18:50
Като си сигурен, че няма да иска да излезе с теб, пишете си първо известно време и като те поопознае, тогава й предложи.

LeprikonA
12-11-2011, 19:06
По хубаво е в група да се отделите, видяхте ли сега даже не ми отговяра на съобщенията.

FACEPALM.

абе човек, как ще я опознаеш, ако сте една камара народ и някой друг, много по-отворен от теб я заговори и си се отделят те двамцата, а? идеята на непознатите е като излязат да станат познати. как според теб стават нормалните запознанства?!? от непознати->излизане->познати а дали ще има ->хубава двойка зависи вече от много неща.
тя не е малоумна(сигурно де, не я знам каква е, не съм медиум) и щом я каниш двамата да излезете ще схване намека, че е среща, баси.