View Full Version : Сваляч?! Има ли и друга страна?
Здравейте, почвам направо:
Има едно момче, на 23г. голям красавец, сваляч.. с 2 думи може да има всяка, и го прави, не се лишава от женско присъствие. Въпроса ми е дали такъв тип момчета биха били само с едно момиче, ако открие "различната, специалната
" и уж я заобича? дали според вас ще и бъде ВЕРЕН или пaк ще КРЪШКА?!...
Знам че въпроса е малко индивидуален и си зависи до човека и до обстоятелствата, но просто искам някаква нанежда... : (
*Говориме за англичанин.
SisiStrange
12-11-2011, 18:03
За 23те си години имал ли е поне една сериозна връзка?
Ако не, едва ли е от тези, които се оставят да бъдат променени и спечелени.
Не. Точно такива като тебе, дето се мислят за различната и специалната, ги яде за закуска.
anonymous708973
12-11-2011, 18:17
Вдигам всички крайници, че е възможно. Само ако си наистина специална обаче, а не просто да си го мислиш.
Вдигам всички крайници, че е възможно. Само ако си наистина специална обаче, а не просто да си го мислиш.
Мда и аз така мисля. А това ,че ти вече си луднала по него директно те слага в графа "имам ги" откъдето трудно се излиза.
djipsito
12-11-2011, 19:28
Възможно е. Познавам един, който е на 23 и си пада голям женкар, но пък имаше 5 годишна връзка с едно момиче, на което беше адски верен. Правеше много компромиси, пренебрегваше се донякъде, беше й дал голяма свобода, абе всичко 6. Просто тя започна да му изневерява и като стана известна леко се позабрави..
Сега казва, че му е омръзнал безразборния секс и иска сериозно момиче до себе си, което да обича.
valdesbg
12-11-2011, 19:45
Не и докато не се наживее въпросния индивид. Колкото и да си специална или да си мислиш че си не в това е ключа. Щото пича ще да е явно на друга вълна - като пчеличка от цвете на цвете. Като му омръзне, поулегне малко и му дойде акъла в кратуната сам ще си промени поведението. Преди това - не :)
mimsssssss
12-11-2011, 23:13
Сваляч и кръшкач за мен са различни неща. Сваляча не се задържа в една връзка, защото му омръзват, не си пада много по тях и тем подобни. Кръшкача от друга страна си има връзка, ама междувременно си хойка и по други.
За първият има шанс да е само с една - избраната. За вторият - няма, той сваля звезди на всяка и залъгва, че всяка е избраната за него.
SisiStrange
12-12-2011, 03:58
Не и докато не се наживее въпросния индивид. Колкото и да си специална или да си мислиш че си не в това е ключа. Щото пича ще да е явно на друга вълна - като пчеличка от цвете на цвете. Като му омръзне, поулегне малко и му дойде акъла в кратуната сам ще си промени поведението. Преди това - не :)
Съгласна.
Темата ми напомни на един познат. Години наред се забиваше с каквото види най-буквално. От него чух дори умното: "Отдолу всички жени сте еднакви." После се хвана с едно момиче и откараха 2 години. Тя беше "специалната". После и изневери, замина на море без да и каже, там се захвана с още някакво момиче и след седмица-2 пак започна да търси секс от всяка срещната. Беше доста странна картинка. Има нещо в тези момчета, които се интересуват само от бройката. Те не го правят само, защото им писвали момичетата. Всеки с малко желание може да си намери момиче, с което да направи нещо повече от секс. В тях има много комплекси, много... несигурност.
Аз си мисля, че с много желание и правилния подход можеш да станеш сериозна връзка за някое такова момче, но за определен период от време. "Специалната" е нещо излязло от тийн филмите. Всеки човек е специален по един или друг начин и има нещо, което да се намери в него. Въпросът е по-скоро дали искаш да го забележиш.
Първо трябва да се "наиграе" и тогава евентуално да се реши за нещо по - сериозно.
anonymous708973
12-12-2011, 11:39
Съгласна съм с частта за наживяването :)
"Специалната" е нещо излязло от тийн филмите. Всеки човек е специален по един или друг начин и има нещо, което да се намери в него. Въпросът е по-скоро дали искаш да го забележиш.
Не съм съгласна. Всеки божи ден виждам толкова обикновени, повърхностни, глупави хорица... И не е вярно, че всички сме различни. Има групички, дето все едно по калъп са направени и разговорите им са от сорта на "Дааа, нали?", "ооо, дааа!" и прочее, просто защото са като стадо.
Специален за мен е човекът, който ми пасва страхотно - и душевно, и физически.
Благодаря ви за постовете :)
Факт е наистина, че докато не се е наживял и находил по жени, няма да се спре.
Аз не живея с идеята че съм супер неповторима и неотразима... просто се опитвам да бъда себе си и да отстоявам принципите си.
Ние с това момче винаги може да се изчукаме и после кой от къде е. Но това е прекалено лесно и не в това е смисъла... Нека да кажем че го приемам като един вид предизвикателство. Ще видя дали става за нещо сериозно и ако не.. има 2 варианта: 1) да се изкефиме за един път и тва да е 2) или изобщо да не се стига до там.
Със здраве ;)
ShtrudeL
12-12-2011, 15:49
Как се казва? хаха
Иначе не харесвам идеята.
kinkygirl
12-12-2011, 16:41
Попринцип този пит мъже ,,цветарки'' никога не се задържат на едно място..Въпреки че, има и случаи при които жени превъзпитават такива като тях..Но смятай щом този е на 23г. и е нямал сериозни отношения..Ако успее да се влюби за дълго..Ще си е чист късмет! А ако си се насочила към такъв тип,по мое мнение -не се занимавай с такива ако не искаш да си смешна в очите на другите...
Как се казва? хаха
Иначе не харесвам идеята.
Joseph се казва.
Kоя идея не харесваш?
Аууу, днес намерих едни клипчета с него в нета. Той е певец... ако искате да го видите колко е готин, ще ви постна link към връзката :P
eXxXciTeD
12-14-2011, 16:32
Поставяйки си го за цел, не би била способна да го сториш, имайки в ума си стремежа да се "квалифицираш" пред него като достойна, това не би проработило в никой случай. Покажи му, че трябва да се бори доста за теб, но пък си струва, бъди загадъчна.
Поставяйки си го за цел, не би била способна да го сториш, имайки в ума си стремежа да се "квалифицираш" пред него като достойна, това не би проработило в никой случай. Покажи му, че трябва да се бори доста за теб, но пък си струва, бъди загадъчна.
Напълно подкрепям!
Възможно е, но ако ТИ беше тази толкова специалната, за да го откаже от този "навик" щеше 100% да си сигурна в това, а не да пишеш по форумите. Не рискувай, че ще си късаш нервите после....
Възможно е, но ако ТИ беше тази толкова специалната, за да го откаже от този "навик" щеше 100% да си сигурна в това, а не да пишеш по форумите. Не рискувай, че ще си късаш нервите после....
Аз не съм казала че съм "специалната" за него. Може изобщно да не сме един за друг, но винаги си струва да опиташ. Всичко е до това колко опит имаш зад гърба си и дали си достатъчно добър играч, за да си изиграеш правилно картите.
Напълно подкрепям!
Вярно е!
Искам да е ясно че не съм вече на 15 (на 20 г. съм) и не тичам след никoй. Тука става въпрос за по-тънката игра - когато си харесаш някои, как да го накараш той да тича след теб. Естествено не винаги се получава, а и си трябва опит за да го постигнеш.
Не случайно отбелязах че момчето е англичанин. Има разлика. В манталитета на западноевропейския мъж е заложено да действа на момента, веднага. Когато поиска нещо просто да отива и си го взима. При англичаните е по-различно. Те винаги премислят и преценяват всичко от далеч. При тях всичко става с мн търпение и планиране преди да действат.
В което няма лошо, аз не бързам за никъде и ако ще се случва нещо истинско, то трябва време за това.
Сега сме ваканция и не се виждаме толкова често, но се надявам другият семестър да продължим със заигравката. ;)
SorrowEyes
12-16-2011, 22:07
Постни клипче :)
Готова си. Каквито и тактики да мислиш нищо няма да стане. Виж, не можеш да накараш такъв тип мъж да 'тича' след теб. Той затова е такъв, защото не тича след никого. Не че е невъзможно, но е голяма рядкост, и както виждам случаят не е такъв. Трябва да се създаде някаква химия между двамата, интелектуална, физическа. Да научите неща един за друг. Да можете да си говорите за всякакви неща без да се изчерпвате на 20тата минута.
Щи кажа при мен как е. Оставяме физическото привличане настрана, то е задължително. За да ме впечатли момиче трябва да е интелигентна. Не в смисъла на пълна отличничка, но по-скоро да има богата обща култура, да знае какво да казва и кога да го казва, да имаме сходни възгледи за живота, сходни интереси, да можем да си говорим с часове.
Сексът няма голямо значение кога ще дойде. В твоя случай не е добре да е в първите няколко срещи, но не и прекалено да се протака.
Само не мога да проумея, ти как разбра, че искаш връзка с него? Щото може да има и има всяка, нали? Искаш да си едната, която ще му е завъртяла главата, да си доволна и да се биеш в гърдите какъв трофей си имаш? Знаеш ли въобще дали имаш някаква химия с него, дали ви се напасват характерите, интересите, възгледите? Не, нали? Точно затова щи го нацепи и няма и да разбереш кога си е обул гащурите и е офейкал. Работата е там, че дори да е очевидно, че я няма химията и всичко останало, ти пак ще искаш да го имаш, не за друго, а щото е алфа сваляча. Нормално е от твоя страна, но за да не останеш разочарована после трябва да виждаш химията и сходността между двама ви, тях или ги има, или ги няма. Ако пък е в период от живота си, в който иска да чука всичко дето мърда и не търси връзки, тогава шансът ти е още по-нулев.
anonymous708973
12-17-2011, 07:08
Тука става въпрос за по-тънката игра - когато си харесаш някои, как да го накараш той да тича след теб.
Оф, ще си заблъскам главата някъде. И кво печелиш, като го накараш да тича след теб? Вдигаш си самочувствието по такъв жалък начин? Изобщо... имам чувството, че за половината от вас цялата игра с флирта, свалянето и закачките е въпрос на това, кой ще вземе превес и ще надделее на другия.
umri ти го каза. Няма да го впечатлиш с обичайните неща. Трябва наистина, ама наистина да си пасвате. Опознавайте се, с течение на времето... всъщност, не... още от самото начало ще си проличи дали имате общи възгледи и химия.
Просто искаш да ти вдъхнем някаква надежда? Мила, само не бъди на принципа "той ще се промени" или "ще се опитам да го променя". Няма да стане. Ако той сам пожелае, ще го направи и без да си го поставя за цел. По мое наблюдение - точно такъв тип мъже или се променят или не се. И положителната промяна е вследствие на това, че са се влюбили истински.
Niakoitam
12-17-2011, 09:14
Защо ли много жени се самонавивате че сте тези единствени, които ще успеете да промените някой бройкаджия? А относно това че сте щели да си направите кефа. Да няма после...аз много го обичам, но той не ме отразява. Какво да правя?
Оф, ще си заблъскам главата някъде. И кво печелиш, като го накараш да тича след теб? Вдигаш си самочувствието по такъв жалък начин? Изобщо... имам чувството, че за половината от вас цялата игра с флирта, свалянето и закачките е въпрос на това, кой ще вземе превес и ще надделее на другия.
umri ти го каза. Няма да го впечатлиш с обичайните неща. Трябва наистина, ама наистина да си пасвате. Опознавайте се, с течение на времето... всъщност, не... още от самото начало ще си проличи дали имате общи възгледи и химия.
Съжалявам да прочета, че не ме разбирате за какво ви говоря.
Химията между нас я ИМА. Това с трофеите и че си вдигам самочувствието с него са пълни глупости. Ако Не ми беше симпатичен и не виждах нещо сходно м/у нас, едва ли щях да се занимавам с него.
Въпроса е, че не искам да ме възприеме като поредната кандидатка, да се изчукаме и така да приключим. И това се постига с малко по-различна игра.
Както и да е, първоначалният ми въпрос беше принципен - дали такъв тип мъже могат да са само с 1 жена или винаги ще си се свалят и с други... Вие това не може да ми го гарантирате.
Смятам че темата се изчерпа.
Благодаря ви за отговорите!
bratignat
12-17-2011, 11:45
Какво можеш да му предложиш?
Готино тяло ако си хубавица.
Весели моменти ако си с чувство за хумор.
Вкусни спомени ако си готвачка.
Лоялност ако си заслужаваш.
Е ако имаш тези качества и още много, може и да стане. Само, че причината да има свалячи, е че не намират тези неща. И като всеки умен човек си казват следващата. Все пак ако не опиташ никога ще остане онова чувство "ами ако бях пробвал"...
“Където е текло, пак ще тече”
bratignat
12-18-2011, 13:56
“Където е текло, пак ще тече”
Това важи само за автомобилен радиатор или картер...
Това важи само за автомобилен радиатор или картер...
И ВиК системи. :D